עבור לתוכן

חו"ד לפני קניה..נייד של LG.

Featured Replies

פורסם

תבדוק טוב את המיקלדת שלו יש לי ניסיון רע עם מקלדות של LG.

פורסם

יש לי מחשב RD580, שעל פניו אמור להיות מבחינה חיצונית אותו המחשב בדיוק.

אני יכול להגיד שאת המקלדת שלו אני דווקא אוהב מאוד - היא מסורתית עם גובה, המקשים גדולים ונוחים ואני מעדיף את זה על המקלדות המודרניות למינהן - כמו של ACER וכו'. מבחינת אחריות יש שנתיים עם אופציה לשלוש בעוד 190 שקל. דיי טוב וזה היה השיקול שלי ברכישת LG.

מבחינת העיצוב אני יכול לומר שהמחשב לא יפה במיוחד, אם זה חשוב לך. עיצוב דיי מיושן יחסית. המחשבים של HP, DELL טושיבה ואייסר נראים טוב יותר. מאידך, איכות הבנייה דיי טובה לטעמי.

עוד משהו שלא אהבתי בLG זה שאין אתר מסודר לניידים. יש תמיכה של ח.י לכל דגם. יש תוכנה מיוחדת להורדת הדרייברים. יש גם אתר של LG ישראל אבל הדברים שם לא מתעדכנים בתדירות גבוה, בטח לא כמו באתרים של HP, טושיבה, דל וכו'. לפעמים זה מרגיש לא מקצועי כמו בחברות האחרות. אני יכול להגיד שלכרטיס המסך שלי יש דרייבר אחד בלבד שLG שחררה - אחד מהראשונים. מאז nVidia הוציאה כמה דרייברים חדשים שעושים בעיה עם הנייד - בעיקר שאם מתקינים אותם ישירות אי אפשר לכוון בהירות.

סה"כ מבחינת ביצועים נטו המחשב טוב מאוד, והוא אצלי תקופה של שמונה חודשים. קח את היתרונות והחסרונות שציינתי ותחליט בעצמך. אני מאוד ממליץ לך לראות את המחשב לפני הקנייה. אני קניתי "על עיוור" בגלל הבלאק פריידי שהיה ועשיתי הזמנה מיוחדת בלי לראות את המחשב. מאוד חשוב להרגיש את המחשב בידים ולא לקנות על סמך נתונים בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים