פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים אני רוצה לחבר סאב וופר שבניתי לרסיבר Marants sr-3000אבל אני לא יודע אם אפשר לחבר אותו ליציאה מיוחדת כין נעבדה לי החוברת הדרכה מה הסיכוי שיש בכלל יציאה כזאת כי הרסיבר מלפני שלוש שנים. תודה מראש Cooler-master
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים תסתכל בגב הרסיבר, האם אתה רואה חיבור RCA בודד שרשום לידו, מעליוLFE או SUB או SUBWOOFER או S.W OUT?אם לא, אפשר לחבר פסיבית במקביל לקדמיים
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים מחבר אאאהה נכון מצתער אני בלבלתי אותכם הוא פאסיבי אז זה אומר שהוא לא יכול להתחבר שם?מצתער שבלבלתי אותכם :'(
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים אויש.......אז חבר את הכבלים של הרמקולים אליו ותחבר את הרמקולים עצמם גם כן אליו.....
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים מחבר אז אם הוא פאסיבי הוא לא יכול להתחבר לשם רק אם הוא אקטיבי הבנתי עכשיו תודה כולםיש דרך שאני יכול להפוך אותו לאקטיבי איזה מגבר צריך או שזה מסובך?
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים כל מגבר.תחבר לסאב גם קרוס-אובר שינתב אליו תדרים נמוכים בלבד.תסביר יותר על האלמנט עצמו:1.גודל2.היתנגדות (אוהם)3.נצילות
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים מחבר אוקי אז ככה אני קיבלתי רמקול דיי ישן של PEAVEY והוא היה ענק אז אז הוצאתי ממנו את הבאס משו בגודל 12 אינטש 100WATTהתנגדות 8 אוהם ובניתי לו תיבה חדשה וזה מה שיצא סאב של PEAVEY 12אנטש 100WATT עצבני ביותר אבל פאסיבי :'(
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים בגלל שהוא פסיבי זה לא אמור לבעס אותך.. (אולי הרסיבר שלך לא יזיז פאסיבי כמו שצריך-זה אולי יבעס אותך.. ) לי יש שני סאבים פאסיבים 12" (עם קרוס אובר בלבד) והם נשמעים בדיוק כמו אקטיבים ואפילו טובים יותר. מה שכן, אתה צריך חתיכת מגבר שיזיז את הוופר שלך.
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים מחבר לא הבנתי בידיוק מה זה קרוסאובר?ואיך אני הופך אותו לאקטיבי פשוט מחבר לו איזה מגבר סטריאו ישן או משו כזה?
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים מצטער שאני סוטה טיפה מהנושא אבל האם חישבת נפח של התיבה שבנית שהיא תתאים לאלמנט עצמו?ובקשר לנושא , את יכול לנסות למצוא סב אקטיבי ישן או מקולקל ולהוציא ממנו את המגבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.