עבור לתוכן

נוקיה 2730 מתחמם. האם נורמלי?

Featured Replies

פורסם

הי,

רכשתי אתמול נוקיה 2730 והוא ממש מתחמם כשמדברים איתו כמה דקות וזה ממש לא נעים. זה נורמלי?

המכשיר הקודם שלי הוא 6230 הישן והטוב והוא לא היה מתחמם בכלל. יכול להיות שזה קשור להגדרות במכשיר?

האם יש טלפונים של נוקיה שאינם מתחממים? או שאני אצטרך להתרגל לזה?

תודה,

נמרוד

פורסם

תעביר אותו בהגדרות לעבוד בדור 2 והוא יהיה נחמד וקריר ועם זמן סוללה ארוך יותר

פורסם
  • מחבר

תודה,

איך אני עושה את זה? איפה זה מופיע בתפריט?

פורסם

אין לי את המכשיר אז אני לא יודע בדיוק

כנס להגדרות של המכשיר וחפש משהו שקשור ברשת

פורסם

אתה יכול להתקשר לחברה הסלולארית שלך ושם יסבירו לך איך. בכל מקרה אני תמיד ממליץ להעביר לדור 2 למי שיש את האפשרות הזו ומקס' בעת גלישה (אם לא מתבצעת לעיתים תכופות) אפשר לשנות חזרה לדור 3 כדי לקבל את המהירות המירבית. הלוואי ומנויי פלאפון (כמוני) היו יכולים לעשות כך ולחסוך משמעותית מזמן הסוללה

פורסם
  • מחבר

אם מדובר בסוג רשת - GSM או UTSM, אז אצלי הטלפון יכול לעבוד רק ב GSM כי הסים שלי ישן. וגם אז הוא ממש מתחמם :(

האם יש טלפון שאינו מתחמם? אני שוקל להחליף.

פורסם

אתה יכול להתקשר לחברה הסלולארית שלך ושם יסבירו לך איך. בכל מקרה אני תמיד ממליץ להעביר לדור 2 למי שיש את האפשרות הזו ומקס' בעת גלישה (אם לא מתבצעת לעיתים תכופות) אפשר לשנות חזרה לדור 3 כדי לקבל את המהירות המירבית. הלוואי ומנויי פלאפון (כמוני) היו יכולים לעשות כך ולחסוך משמעותית מזמן הסוללה

יש לי נוקיה 6720 ואני לא גולש דרכו. אילו עוד תכונות יושבתו אם אעבור לדור 2? כרגע רשום 3.5G במסך פתיחה.

למה מנויי פלאפון לא יכולים לבקש לעשות העברה כזו?

פורסם

אם אתה לא גולש אתה לא מפסיד כלום ממעבר לדור 2, כי בין דור 2 לשלוש יש רק הבדלי מהירות גלישה. לצערי חברת פלאפון עובדת בתדרי דור 3 בלבד, לכן אם תעביר את המכשיר לדור 2 לא תקבל קליטה בכלל ולא תוכל להוציא או לקבל שיחות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים