פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים שלום.היום אני פירקתי את המחשב על מנת לנקות אותו וכשה החזרתי אותו כל המשחקים שלי עובדים על20 FPS גם עם גראפיקה גבוהה וגם עם נמוכה (זה מוזר הFPS נשאר אותו הדבר למרות שאני משנה את הגראפיקה) אני מפחד שהרסתי לעצמי את הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח כי זה בכל זאת עובדכרטיס מסך 9800GT 2Gמעבד Q9400 6.2GHZחשוב להזכיר שאתמול לא היתה שום בעיהבתקווה לעזרהאלישי
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים 1. על סמך מה החלטת שכולם על 20FPS? 2. מה בדיוק הפירוק כלל, והאם הפעלת מחדש את המחשב לפני שהרכבת אותו לחלוטין? 3. לא שזה קריטי, אבל לא נראה לי שקיימים 9800GT עם 2GB זכרון, ולא סביר בעליל שQ9400 עובד אצלך על 6.2GHZ
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים מחבר 1. על סמך מה החלטת שכולם על 20FPS? 2. מה בדיוק הפירוק כלל, והאם הפעלת מחדש את המחשב לפני שהרכבת אותו לחלוטין? 3. לא שזה קריטי, אבל לא נראה לי שקיימים 9800GT עם 2GB זכרון, ולא סביר בעליל שQ9400 עובד אצלך על 6.2GHZ 1. XFIRE ופקודות שמראות FPS כמו net_graph 1 וכאלה 2. אני אפילו לו ממש פירקתי פשוט באתי עם הקומפרסור וניקיתי מאבק וכן הפעלתי 3. זה מה שכתוב 2G, והיתבלבלתי 2.6GHZ חחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים אם העברת את הקומפרסור על הכרטיס כשהכרטיס היה מחובר - תוציא את הכרטיס לחלוטין מהסלוט בלוח אם, תנקה אבק מהסלוט, ותנקה את המגעים של הכרטיס עם מחק.תחבר מחדש ותבדוק אם זה בסדר.
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים מחבר אם העברת את הקומפרסור על הכרטיס כשהכרטיס היה מחובר - תוציא את הכרטיס לחלוטין מהסלוט בלוח אם, תנקה אבק מהסלוט, ותנקה את המגעים של הכרטיס עם מחק.תחבר מחדש ותבדוק אם זה בסדר.אז אתה אומר שיכול להיות שפשוט אבק עף על הסלוט של הכרטיס מסך ובגלל זה הוא מקרטע?
פורסם 2010 באוגוסט 1215 שנים מחבר אם העברת את הקומפרסור על הכרטיס כשהכרטיס היה מחובר - תוציא את הכרטיס לחלוטין מהסלוט בלוח אם, תנקה אבק מהסלוט, ותנקה את המגעים של הכרטיס עם מחק.תחבר מחדש ותבדוק אם זה בסדר.אלפי תודות!מ היה חושב לבגלל שאבק נכנס לסלוט של הכרטיס מסך זה יוריד FPSתודה תודה ושוב תודה!
פורסם 2010 באוגוסט 1315 שנים אלפי תודות!מ היה חושב לבגלל שאבק נכנס לסלוט של הכרטיס מסך זה יוריד FPSתודה תודה ושוב תודה!אבק הוא לא מוליך טוב, אבל הוא לא מבטל לחלוטין את המוליכות של הסלוט.היות ובסלוט צריך להיות מגע ישיר בין הלשונית ללוח - אבק שנכנס למקומות שלא אמור להיות בו עלול בהחלט להשפיע על הביצועים.בגלל זה צריך תמיד לוודא שנקודות כאלה נקיות לחלוטין מאבק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.