פורסם 2010 באוגוסט 1115 שנים שלום לכולם.רצית לגעת האם מישהו מכיר פקודה ב CMDשיכולה לומר לי מה ה IP החיצוני שלי (לא בתוך הרשת)אני מכיר את כל האתרים כמו WHATISMYREALIP.COMחשבתי אולי יש איזו פקודה שנסתרת מעיני...בתודה מראש
פורסם 2010 באוגוסט 1115 שנים הדרך היחידה שהמחשב יוכל לדעת מה ה IP החיצוני שלו הוא לתשאל את הנתב (אם תומך) או מחשב חיצוני כלשהו.(או להוציא סתם מידע לאתר זמין ולנטר את הפאקטים שחוזרים ממנו)יש כל מיני התחכמויות לינוקסיות שכתבו שיודעות לתשאל כך ולהחזיר תשובה ב command linehttp://www.commandlinefu.com/commands/view/5427/get-your-external-ip-addressלא יודע על משהו דומה שירוץ ב CMD של חלונות, אולי יש אבל אני אישית לא מכיר.למה שלא תתקין no-ip או dyndns חינמיים וכך תמיד יהיה לך hostname שמצביע על ה IP הציבורי שלך?
פורסם 2010 באוגוסט 1115 שנים אם אתה עובד עם FF אתה יכול להשתמש בתוסף הנחמד הזה -https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4530/מוסיף לך לשורת המצב למטה את כתובת ה-IP החיצונית שלך.
פורסם 2010 באוגוסט 1115 שנים בחלק מהראוטרים יש בסטטוס את הIP כמו בנטגיר שלי ,לא בעיה כזאת להכנס תוך שנייה ולבדוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.