עבור לתוכן

מאוורר אינטל מקורי - מול מאוורר תחליפי

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד שמגיע לטמפרטורות מטורפות - גם בלי לעשות כלום,

הוא לא הגיע עם מאוורר מקורי - למרות שזאת הית הדרישה שלי

אלא עם מעבד תחליפי

מישהו יכול לומר לי האם באמת כמו שסיפרו לי "המאווררים של אינטל"

לא שווים כלום - ושאכן המאוורר התחליפי הזה הוא יותר טוב משל אינטל מקורי ?

לי זה נראה כמו מעבד ב50 ש"ח שחוסך לחברה לרכוש מעבד + מאוורר מקורי

בחבילה אחת מקורית ואיכותית, לא פחות מגירסת BOX

ובמקום זה שמים לך מעבד שהגיע בסוג של "תפזורת"

בלי מאוורר מקורי

ככה גורמים לך גם לשלם יותר על כביכול תוספת "מאוורר"

ובמקום לשדרג לך את הקירור - משנמכים לכם גם את הקירור וגם את המעבד

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ShowImage.asp?path=1_144165899.jpg&msgid=144165899

פורסם

גוף קירור הסטוק של Intel עושה את מה שהוא מיועד לעשות. הוא בהחלט לא גוף הקירור הכי "איכותי" בשוק מבחינת ביצועים ושקט, אך עושה את מה שהוא מיועד לעשות, לקרר את המעבד בצורה מספקת.

על פי התמונה גוף הקירור שמותקן במערכת שלך הוא מסדרת Alpine 7 שעדיפה לדעת רבים על גוף הקירור של Intel. מבחינת יכולת קירור שני הגופים דומים, אך גוף הקירור הנוכחי שלך שקט הרבה יותר.

מה בדיוק הטענה שלך פה? קנית מעבד Box או Tray?

פורסם
  • מחבר

כשקניתי מחשב, דרשתי שהמעבד יהיה של איסטרוניקס, יבואן רישמי, כדי להבטיח שזה לא משהו מחודש

מאיכות נמוכה, וגם כאחריות גם במקרה שהחנות תיסגר

בפועל קיבלתי מעבד ללא תעודת אחריות של איסטרוניקס, "בשביל מה אתה צריך?" "יש לך את תעודת

האחריות שלנו" "אנחנו קיימים שנים" בקיצור הכל חוץ מלתת לי תעודת אחריות של יבואן רישמי

אפילו את המספר סידורי של המעבד סירבו לתת לי,,,

בקיצור, כשגם יש לך בעיות טמפרטורה, וגם הציעו לך "מאוורר טוב יותר" משל אינטל מקורי,

שבפועל המחשב שלך רותח, גם לא נתנו לך תעודת מקוריות, וגם מסרבים למסור לך את המספר הסידורי

של המעבד,,, אתה מנסה להבין איפה הבעיה ? במעבד לא מקורי או במאוורר לא מקורי, או בשניהם יחד :)

אני דרשתי טרם אספקת המחשב לקבל אותו עם מאוורר מקורי ולא לקחת עם תחליפי

ועכשיו נראה לי שחלק מהצרות הן בגלל המאוורר

אז זה שווה משהו ? זה יותר טוב משל אינטל ? זה לא פחות טוב ?

פורסם

כל הטענות לגבי האחריות והתנהלות החנות לא קשורות לגוף הקירור עצמו (ולמען האמת גם לא לפורום) ויש להפנות אותן לחנות.

מבחינת גוף הקירור כבר התייחסתי לנושא. גוף הקירור בהחלט לא פחות טוב מגוף הקירור המקורי של Intel (שהוא בעצמו גוף קירור בסיסי ופשוט בלבד) ולדעתי אף טוב ממנו, בעיקר בגלל שהוא שקט יותר.

תעלה לפה את טמפ' המערכת במנוחה ובמאמץ, תציין באיזה מעבד מדובר. תפרט קצת על הסירקולציה במארז ואז יהיה אפשר להתייחס לעניין הטמפ' בצורה עניינית יותר.

פורסם
  • מחבר

מעבד E6300

במנוחה - כשהמחשב רק עולה - זה 60-63 מעלות,

אם רק מתחילים לעשות משהו פשוט, כמו לפתוח דפדפן

זה מגיע ל75 מעלות ומעלה

עבר ניקוי מאווררים, ומריחה מחדש של משחה טרמית

פורסם

זה המעבד החדש של 2.8 GHZ?

פורסם

אנשים, תפסיקו בבקשה לקרוא לגוף קירור מאוורר...

פותח התרד, תבדוק שהגוף קירור יושב כמו שצריך על המעבד. (שום גוף קירור לא יתן למעבד להגיע לטמפרטורות "מטורפות" אם הותקנו כמו שצריך)

ובכלל אני לא מצליח להבין מה אתה רוצה להגיד בפוסט הראשון שלך, אם אתה רוצה מעבד עם תעודת אחריות של אינטל תקנה את המעבד ב BOX.

פורסם
  • מחבר

זה המעבד החדש של 2.8 GHZ?

זאת הגירסה הקודמת של המעבד ורק 1.8

פורסם

איך אתה מודד טמפ'?

תבדוק עם RealTemp.

פורסם

פותח התרד קצת מצחיק שרשכת מאותו המקום למרות שהם סירבו לכל בקשה שלך..

בכל מקרה בדוק טמפ' עם REAL TEMP..כמו כן נקה אבק ובדוק שהקירור מותקן נכון..

אם לא עוזר..אז רכישה של קירור יעודי גם בתקציב של 70+- שקלים (לדוגמאת דגמי הALPINE של AC) תספיק בהחלט..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים