עבור לתוכן

קיבלתי את ה-ATP3!

Featured Replies

פורסם

קיבלתי היום את ה-ATP3 שהזמנתי, ואני לא יכול לחכות כבר לשמוע איתם.... אני אבל צריך לחכות עוד כמה ימים עד שאקבל את המחשב החדש. כשאקבל את המחשב, אשרשר להודעה זו דעה שלי על הסאונד..... אני כבר לא יכול לחכות, ויש לי הרבה ציפיות מהסאונד שצריך להיות, היות ויהיה לי כרטיס קול מצוין (Soundstorm של nForce2 מובנה על לוח אם Epox 8RDA+) ורמקולים שאמורים להיות מדהימים.

תודה על העזרה שלכם בעניין,

ניר.

פורסם

אמממממ.... מה בדיוק מטרת התר'ד הזה?

אתה לא נותן מידע, מודיע שתעשה ספאם, וגם לא יכול להעביר מידע ממשי כלשהו....

אל תיעלב אבל כבר שמענו הרבה פעמים שהסאונד לשהם הוא טוב ושהבאס שלהם מרטיט.... עוד פעם אחת לא תעזור למישהו...

מקווה שהכל נלקח ברוח טובה :)

פורסם

אל תשכח לקנפג כראוי את האיקולייזר של הSoundStorm לפני שאתה מתחיל לחגוג, איכות השמע די צולעת אם לא מקנפגים אותו כלל.

להלן הגדרות ה EQ אצלי.

האזנה עריבה.

פורסם
  • מחבר

אל תשכח לקנפג כראוי את האיקולייזר של הSoundStorm לפני שאתה מתחיל לחגוג, איכות השמע די צולעת אם לא מקנפגים אותו כלל.

באמת? את זה לא ידעתי... שמעתי רק דברים טובים על ה-Soundstorm...... אז הנה מטרת הת'רד הזה, כרגע למדתי משהו שלא ידעתי וזה גם גורם לי לשאול שאלה שרציתי לשאול זמן רב:

האם יש אתר שנותן דוגמאות לכיוונים שונים של אקולייזר? כי אין לי מושג איך להתעסק עם אקולייזרים וזה מעניין אותי גם בגלל הכיוונון של ה-Soundstorm שעכשיו אמרת לי שצריך לעשות, וגם בשביל המערכת הביתית שלי....

תודה,

ניר.

פורסם

פשוט תשחק עם זה עד שתקבל את איכות השמע הטובה ביותר עבורך... זו לא תורה קבועה.

ההגדרות שפרסמתי הן ההגדרות שמעניקות את האיכות הטובה ביותר עבורי.

פורסם
  • מחבר

פשוט תשחק עם זה עד שתקבל את איכות השמע הטובה ביותר עבורך... זו לא תורה קבועה.

ההגדרות שפרסמתי הן ההגדרות שמעניקות את האיכות הטובה ביותר עבורי.

אחלה, המון תודה. יש גם הרבה Presets, לא?

ניר.

פורסם

יש, לא משו בכלל.. הם הקצינו תדרים שונים וזה עדיין נשמע רע. נסה את ההגדרות האלה ומשם תשחק עם כל סלייד עד שתמצא את התצורה הטובה ביותר.

פורסם

אל תצפה ליותר מידי מהרמקולים האלה... אם כל החיים שלך שמעת רמקולים ג'נריים של מחשב אז כמובן שהציפיות הגבוהות מהרמקולים יתממשו, אבל אם שמעת מערכות באמת אמיתיות אז על תצפה מהרמקולים האלה להשתוות למערכות אמיתיות.

גם לי יש את הרמקולים האלה וכשתדליק אותם מה שידהים אותך זה הבאס ;).

פורסם
  • מחבר

יש, לא משו בכלל.. הם הקצינו תדרים שונים וזה עדיין נשמע רע. נסה את ההגדרות האלה ומשם תשחק עם כל סלייד עד שתמצא את התצורה הטובה ביותר.

אתה משתמש ב-ATP3 גם כן?

ניר.

פורסם

Z-560 של לוג'יטק.

פורסם
  • מחבר

אל תצפה ליותר מידי מהרמקולים האלה... אם כל החיים שלך שמעת רמקולים ג'נריים של מחשב אז כמובן שהציפיות הגבוהות מהרמקולים יתממשו, אבל אם שמעת מערכות באמת אמיתיות אז על תצפה מהרמקולים האלה להשתוות למערכות אמיתיות.

גם לי יש את הרמקולים האלה וכשתדליק אותם מה שידהים אותך זה הבאס ;).

טוב אל תדכא אותי עכשיו.... כששאלתי פה לא מזמן איך ה-ATP3 בהשוואה לשתי מערכות הרמקולים האחרות שנמצאות באותו תחום מחירים, כולם כאן היללו ושיבחו את ה-ATP3. עד עכשיו אכן שמעתי רק רמקולים ג'נריים ולא מזמן גם מערכת רמקולים של לוג'יטק (זאת שנמצאת בטווח המחירים של ה-ATP3 וה-Creative Inspire 2500 2.1) ואותה אהבתי אבל אמרו לי כאן שה-ATP3 עולה עליה בכמה רמות. אני לא מחפש סאונד של אודיופילים במחשב, אבל אני רוצה סאונד טוב ומהנה למוסיקה, סרטים ומשחקים. בטווח התקציב שלי לרמקולים, הבנתי שהם הכי טובים ומרשימים מאוד בתמורה המעולה שהם נותנים לכסף.

ניר.

פורסם
  • מחבר

Z-560 של לוג'יטק.

אז המקרים שלנו שונים מעט אני מניח. אבל בכל מקרה, המון תודה על העצות, עזרת לי מאוד!

ניר.

פורסם

Z-560 של לוג'יטק.

מה עם הסאב המשופר? ;)

פורסם
טוב אל תדכא אותי עכשיו.... כששאלתי פה לא מזמן איך ה-ATP3 בהשוואה לשתי מערכות הרמקולים האחרות שנמצאות באותו תחום מחירים, כולם כאן היללו ושיבחו את ה-ATP3. עד עכשיו אכן שמעתי רק רמקולים ג'נריים ולא מזמן גם מערכת רמקולים של לוג'יטק (זאת שנמצאת בטווח המחירים של ה-ATP3 וה-Creative Inspire 2500 2.1) ואותה אהבתי אבל אמרו לי כאן שה-ATP3 עולה עליה בכמה רמות. אני לא מחפש סאונד של אודיופילים במחשב, אבל אני רוצה סאונד טוב ומהנה למוסיקה, סרטים ומשחקים. בטווח התקציב שלי לרמקולים, הבנתי שהם הכי טובים ומרשימים מאוד בתמורה המעולה שהם נותנים לכסף.

ניר.

אם כך תהנה מכל רגע ;).

פורסם

מה עם הסאב המשופר? ;)

מפמפם היטב את חדרי הקט. 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים