עבור לתוכן

ATI 4580 לא יכול להפעיל מסך 24 אינץ'?

Featured Replies

פורסם

יש לי את כרטיס המסך הנ"ל עם שני יציאות DVI

קיבלת לאחרונה במתנה מסך 24 אינץ' LED של סמסונג , ואני לא מצליח לגרום לתצוגה להופיע על כל גודל המסך, בכל רזולוציה שאני מנסה.

האם כרטיס המסך לא תומך בגודל כזה של מסכים? :'(

תודה מראש לעונים.

• תגובות 35
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בוודאי שתומך... אני לא בדיוק מבין את הבעיה - אתה מקבל תצוגה מלבנית על חלק מהמסך בלבד?

פורסם
  • מחבר

בדיוק.

הרזולוציה הכי גבוה שיש לי באפשרויות התצוגה היא 1920X1080 וגם בה נשארת מסגרת "שחורה" ללא תצוגה מסביב לכל המסך, ברזולוציות אחרות התמונה נמתחת לגובה כל המסך אבל אז הפסים השחורים מהצדדים עבים יותר.

לציין שמדובר במסך סמסונג BX2450 FULL HD LED[br]פורסם בתאריך: 11.08.2010 בשעה 11:38:36

אחרי הרבה משחקים עם הרזולוציה וקצב הרענון

השילוב שהכי עובד, על כל גודל המסך הוא:

1680X1050 60MH

אולי זה המקסימום שכרטיס המסך יכול לעמוד בו?

פורסם

אני אומר לך שוב - הכרטיס אמור לעמוד יפה מאוד גם על 2560*1600.

אם ניסית להגדיר קצבי רענון גבוהים מ60HZ, תשכח מזה (בזה המסך עצמו לא תומך). בנוסף, האם התקנת דרייברים כלשהם מהדיסק שהגיע עם המסך? ועוד שאלה מטומטמת - האם אתה בטוח לחלוטין שזה דגם המסך שקיבלת?

פורסם
  • מחבר

המסך בטוח מהדגם הזה , הוא חדש , הוצאתי אותו מהקופסה לפני כמה שעות בלבד, זה גם הדגם שרשום על המסך עצמו.

לא ניסיתי קצבים של יותר מ-60MH

בדיסק המצורף אין דרייברים , רק מדריך למשתמש, הורדתי דרייבר מהאתר של סמסונג והתקנתי את המסך (עכשיו הוא מופיע בשמו ולא כמסך גנרי)

עדכון:

1680X1050 60MH

אם אני עולה יותר ברזולוציה , שוב לא רואים על כל המסך.

פורסם

המסך בטוח מהדגם הזה , הוא חדש , הוצאתי אותו מהקופסה לפני כמה שעות בלבד, זה גם הדגם שרשום על המסך עצמו.

לא ניסיתי קצבים של יותר מ-60MH

בדיסק המצורף אין דרייברים , רק מדריך למשתמש, הורדתי דרייבר מהאתר של סמסונג והתקנתי את המסך (עכשיו הוא מופיע בשמו ולא כמסך גנרי)

עדכון:

1680X1050 60MH

אם אני עולה יותר ברזולוציה , שוב לא רואים על כל המסך.

פשוט מאוד - דפקו אותך עם מסך אחר שהוא לא FULL HD

פורסם

בהנחה ש CCC מותקן,

Display Adjustments

over scan

0-15% תשחק עם זה

אצלי זה מופיע בחיבור HDMI בלבד אבל שווה לנסות.

פורסם

למה הורדת דרייבר של סמסונג ?

אתה לא אמור לעשות את זה

תמחק את כול הדרייברים שקשורים למסך ולכרטיס מסך

תתקין את ה CCC מחדש

ב 1680X1050 רואים פסים שחורים למטה ?

אם כן אז זות לא הרזולוציה של המסך

אם הרזולוציה היתה 1680X1050 היו רואים בכול המסך

אחרי שתעשה משאמרתי לך

תבדוק אם יש איזו רזולוציה שממלא את כול המסך ולא עושה בעיות (* יש מסכים שתמיד יהיו קווין שחורים בצדדדים גם ב FHD אישית אני לא יודע למה אבל זה נראה כאילו הם מסוגלים ליותר מ FHD כי במצבים מסוימים הקווים השחורים האלה עובדים)

פורסם

למה הורדת דרייבר של סמסונג ?

אתה לא אמור לעשות את זה

תמחק את כול הדרייברים שקשורים למסך ולכרטיס מסך

תתקין את ה CCC מחדש

ב 1680X1050 רואים פסים שחורים למטה ?

אם כן אז זות לא הרזולוציה של המסך

אם הרזולוציה היתה 1680X1050 היו רואים בכול המסך

אחרי שתעשה משאמרתי לך

תבדוק אם יש איזו רזולוציה שממלא את כול המסך ולא עושה בעיות (* יש מסכים שתמיד יהיו קווין שחורים בצדדדים גם ב FHD אישית אני לא יודע למה אבל זה נראה כאילו הם מסוגלים ליותר מ FHD כי במצבים מסוימים הקווים השחורים האלה עובדים)

אני מאמין שהוא התקין פרופיל צבע (ICM) ולא דרייבר של סמסונג

פורסם
  • מחבר

ברזולוציה 1680X1050 רואים על כל המסך.

מה שהתקנתי מהאתר של סמסונג באמת נראה לי רק ערכת צבע, כל מה שזה עשה זה לשנות את שם המסך ממסך גנרי לשם האמיתי של המסך במנהל ההתקנים.

CCC לא מותקנת אצלי , היא לא עולה יש את התקלה הידועה:

cli.implementation could not load"

אני משתמש בדריוור המובנה שבא עם חלונות 7

פורסם

◦Uninstall ATI's Catalyst Control Center

◦Using Add/Remove Programs - uninstall each version of the .NET framework

◦Use the Windows Installer Cleanup Utility to clean up the Windows MSI (installation) database and erase any traces of the frameworks

◦Restart your PC

◦Download and install each of the .NET frameworks listed on this page in order: http://support.microsoft.com/kb/923100

◦Reinstall the latest version Catalyst Control Center from amd.com matching your graphics card specs

פורסם
  • מחבר

ISR_SOLDIER עשיתי בדיוק מה שציינת, בחלק מהחבילות היו כל מני הודעות שגיאה תוך כדי התקנה...

התקנתי שוב CCC התוכנה לא עובדת.

פורסם

בדיוק.

הרזולוציה הכי גבוה שיש לי באפשרויות התצוגה היא 1920X1080 וגם בה נשארת מסגרת "שחורה" ללא תצוגה מסביב לכל המסך, ברזולוציות אחרות התמונה נמתחת לגובה כל המסך אבל אז הפסים השחורים מהצדדים עבים יותר.

לציין שמדובר במסך סמסונג BX2450 FULL HD LED[br]פורסם בתאריך: 11.08.2010 בשעה 11:38:36

1680X1050 60MH

אולי זה המקסימום שכרטיס המסך יכול לעמוד בו?

הפאנל של המסך שברשותך הינו בעל יחס של 16:10, זה למה רזולוציה 1680:1050 מוצגת על כל המסך.

אתה צריך להגדיר רזולוציה של 1920:1200 בכדי שתוכל לנצל את כל שטח המסך.

פורסם

נכון, אבל תאמין לי שאם ברזולוציה של 1680:1050 הוא לא רואה פסים שחורים ובשאר הרזולוציות לדבריו יש פסים שחורים, יש לו מסך בעל יחס של 16:10, זה ההסבר היחיד!

זה שזה כתוב באתר הרשמי לא אומר שזה חקוק בסלע, לפעמים המפרט משתנה מקצה לקצה, ו-SAMSUNG כבר עשתה זאת בעבר עם כמה וכמה דגמים לטוב ולרע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים