עבור לתוכן

איך הזכרון הבא מבחינת אוברקלוק , ביצועים ותזמונים?

Featured Replies

פורסם

GeIL Golden Dragon Dual DDR 512M(2x256MB) 433MHz Model GD3500-512DC Retail

פורסם

חיפוש בגוגל הוביל אותי לדיון הזה

פורסם

יש לי שם משתמש עם בא לך לשאול שם משהו תגיד לי.

פורסם
  • מחבר

לא פתחתי דיון פה כדי לשאול שם, פתחתי פה כי אמרו לי שאתם מקצוענים

אז בבקשה תשובות

פורסם

אתה יכול לעשות חיפוש פה

אם לא תמצא פה אתה יכול לעשות חיפוש בפורומים אחרים....

נ.ב. הגישה שלך לא ממש נראית לי... אף אחד לא חייב לך תשובות

פורסם

גייל ידועים לשמצה, בעייתיים, לא אמינים, לוקחים הרבה חשמל, ולא מגיעים לתזמונים שלהם

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לעשות חיפוש פה

אם לא תמצא פה אתה יכול לעשות חיפוש בפורומים אחרים....

נ.ב. הגישה שלך לא ממש נראית לי... אף אחד לא חייב לך תשובות

הגישה שלי היא הגישה המקובלת בכל הפורומים וכששאולים אותכם שאלה אתם לא אמורים לשלוח אותי לפורומים אחרים אחרת הפורום סתם יהיה מקום ביניים בין פורום לפורום

פורסם

אפשר לתת לך לינק לכל מידע גם עם זה בפורום אחר ................ SO WHAT ??

לגבי GEIL ......... הם לא מציעה גדולה אבל ה GOLDENDRAGON טובים ל OC ......ואולי הכי טובים שלהם

מה שבטוח זה שזכרונות של CORSAIR יתנו יותר ב OC והם עולים בהתאם ......

גם הזכרונות החדשים של KINGSTONE ה HYPERX מעולים ל OC

ישנה גם חברה בשם MUSHKIN זכרונות שלהם בדגם ה BLACK יתאימו מאוד ל OC

מקווה שעזרתי

אגב יכלתי לתת לך קישור על דיון שערכנו ב PC-SPOT מקיף בעניין אבל משום הפורום נפל כבר יומיים ... מי יודע למה ??

וחבל אייל 8)

פורסם

קודם כל לOC עדיף סטיק 1 על 2.

בהשקעה של עוד 170 שקל אפשר לקנות את זה שאומנם לא זכרון של 3500 אבל איתו אפשר להגיע רחוק בOC עם מערכת טובה(יש עוד יותר מהירים מזה- זה פשוט היה קרוב לתקציב...)

יש גם את המושקין שגם זכרון מעולה אבל יותר יקר(הבלקII)- לפחות בישראל(לא יודע איך זה בחו"ל, אין לי כוח לבדוק עכשיו).

אני גם משאר שהזכרון הזה הוא לא בשבילך(לפי המפרט- למרות שאני מטיל ספק כבד באמינות שלו, מצד שני עם הגישה שלך אז יכול להיות שהמפרט נכון), ואם אתה\מי שזה לא יהיה כבר קניתה אותו עשיתה טעות מהיסוד:

אף פעם לא קונים ואחרי זה שואלים אם זה היה צעד חכם, אלה קודם מתייעצים ואחר כך קונים.

וגם אם קונים בלי להתייעץ עדיף לא לבקש דעה כי זה(ברוב המקרים או במילים אחרות,במקרה שנידפקתה) יאכל אותך מבפנים עד סוף החיים שלך- מנסיון אישי :(.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים