עבור לתוכן

OC e4300 על P45

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני לפני קנייה של לוח אם חדש (P45) ואני רוצה לדעת +- לאן אני יכול להגיע עם הE4300 ולאיזה מעבד להשתוות פחות או יותר (מבחינת מהירות וכו...)

המפרט שלי הוא כזה: מעבד - E4300, ספק - EZCOOL 450W, כרטיס מסך - GEFORCE 7600GS, זיכרון - 3GB 800MHZ DDR2, מארז סטנדרטי.

אני יודע שאם אני רוצה לעשות OC אז אני צריך להחליף את הספק ולקנות קירור.

יש לי כמה שאלות:

1. האם משתלם יותר לעשות OC למעבד הזה מאשר לקנות Q8400 - Q9400 יד שניה?

2. עד כמה זה מסובך לעשות את זה?

3. מה העלות +- של ספק 550W וקירור למעבד שיוכל לספק תוצאות טובות?

4. האם יש צורך בשדרוג של הכרטיס מסך גם בשביל הOC?

אני לא מחפש להגיע לקצה היכולת של המעבד, רק לשפר אותו במידה ניכרת. אני לא מתכוון לקנות מעבד חדש, רק יד שנייה ואם אני כבר מחליף מעבד אז רק Q8400 ומעלה, כך שאם הOC לא מסתדר זה האלטרנטיבה.

יש לי גם אופציה לשדרג את הזכרונות לDDR3, עד כמה זה ישפיע על הOC אם בכלל?

תודה לעוזרים!

פורסם

1. תלוי בשימושים אבל Q למיניהם יעניקו לך ביצועים טובים יותר גם שהE4300 יהיה בOC..

2. לעשות מה ? OC ? לא כזה מסובך..תחילה קרא את המדריכים והסטיקי..לאחר מכן תריץ חיפוש על שאלות בפורום יש לא מעט מידע.

3. למה אתה צריך ספק 550 וואט ? רכישה של ספק נורמלי גם של 400 וואט תספיק מעל ומעבר למערכת שלך..קירור תלוי בתקציב שלך (תריץ חיפוש תראה המלצות).

4. לא..אם אתה מבצע OC למעבד אין קשר לכרטיסמסך (שגם לו אפשרי לעשות OC)..

איזה לוח אם אתה מתכנן לרכוש ולמה ? מה המטרה שלך בדיוק ? שיפור הביצועים במשחקים ? וידיאו ?

פורסם
  • מחבר

אם אני יכול להישאר עם הספק מה טוב. :)

אני חושב לקנות את הGigabyte GAEP45UD3L או את הGigabyte GAEP45UD3LR - במידה ואני נשאר אם הזיכרון שיש לי (3 ג'יגה DDR2).

אם אני מחליף את הזיכרון בDDR3 אז אני חשבתי על הP5Q או GA-EP45T-UD3LR, שניהם בסביבות ה600 ש"ח.

בכוונה רציתי לוח אם P45 כי אני רוצה לעשות OC למעבד ולהגיע למהירות יציבה ובטוחה.

אני רוצה שיפור ביצועים במשחקים ושהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים ברזולוציה של 1024 ומעלה בערך, זה תלוי במשחק.

אני לא יודע אם אני צריך גם לשדרג את הכרטיס מסך ואם כן מה כדאי חדש או יד שנייה. התקציב שלי לכרטיס הוא עד 500 ש"ח +-.

לגבי הקירור, אם יעלה לי כמו לקנות QUAD 9400 יד שנייה אז לא משתלם לי. אני לא יודע לאיזה מהירות המעבד מסוגל להגיע, לכן שאלתי על מחירים של קירור.

אני לא יודע איזה קירור מתאים לי ואיזה לא (אני לא מתמצא בקירור בכלל, גם לא במחירים).

אני לא רוצה להגיע לקצה גבול היכולת של המעבד, אלא שהOC יהיה יציב.

הבנתי שיש כמה שיטות של קירור, מה הכי משתלם?

פורסם

אם אתה רוצה שיפור בביצועים תשקיע את רוב התקציב בכרטיס מסך..רק לאחר שתחליט איזה כרטיס מסך אתה..

תעשה את החושבים שלארה מערכת..שכן הגורם החלש כאן הוא הכרטיס מסך שלך..

פורסם
  • מחבר

לא כל הבנתי מה רשמת. התקציב שלי לכרטיס מסך הוא 500 ש"ח +-. האם כדאי לקנות יש שנייה או חדש ואיזה דגם הכי מומלץ לתקציב הזה.

פורסם

התמורה הכי טובה היא כמובן יד שניה שכן תוכל להביא כרטיס מסך חזק בתקצבי נמוך..רק צריך למצוא אחד ;D

בכל מקרה פתח תרד בפורום כרטיסי מסך עם תקציב..מערכת ושימושים..אחרי שתראה על מה אתה הולך..תחליט מה יהיה שאר המפרט..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים