עבור לתוכן

אם סמים, אולי נתלים?

Featured Replies

פורסם

^ אתה סותר את עצמך. אתה אומר שמריחואנה לא ממכרת ומצד שני שאפשר להתמכר למריחואנה, כמו לשוקולד.

• תגובות 72
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא ממש לא סותר את עצמו.

הוא התכוון לומר שאפשר להתמכר למריחואנה, כמו שאפשר להתמכר לכל דבר אחר שלא ממכר. כגון שוקולד, גלידה, סקס, משחקי מחשב, או כל דבר אחר שגורם לנו הנאה.

פורסם
  • מחבר

כן רק שסקס לא יגרום לך לעשות תאונות בכביש, או להיות נער שיושב כל היום ומגלגל ג'וינטים ובגלל זה נכשל בלימודים.

טוב, בעצם סקס כן יכול לגרום לתאונות בכביש. לא שידוע לי על תאונה כזאת שאי פעם קרתה, אבל זה אפשרי.

She has to be REALLY good though

פורסם

למה לא לענות לעניין. דובר על אם זה ממכר או לא. מה הקשר פתאום תאונות. :bash:

ואם כבר לא לעניין, עכשיו חבר מקריא לי מפורום אחר "פתגמים" מצחיקים. "לא כל הסמים טובים, חלקם מצוינים !"

הנה עוד אחד: "עדיף בינה מלאכותית על טימטום טבעי".

משהו שקשור למכירות:

חשבת - אל תדבר.

דיברת - אל תכתוב.

כתבת - אל תחתום.

חתמת? - אל תתפלא![br]פורסם בתאריך: 12.08.2010 בשעה 02:36:07

"אין אנחות בזמן התשלום"

"קח את החיים לרוחב, כי את האורך לא אתה קובע"

והנה משהו בשביל כל אלו שמתנגדים לסמים מכל סוג: "יש בחיים דברים יותר טובים מאלכוהול. אבל אלכוהול מפצה על זה שאין לך אותם".

"סקס זה לא הכל בחיים. זה לפני הכל"

"כגודל הציפיות כך גודל הכריות" - את זה אהבתי !

"אני יושב ועליך חושב. על מי את יושבת כשעליי את חושבת?"

פורסם

כן רק שסקס לא יגרום לך לעשות תאונות בכביש, או להיות נער שיושב כל היום ומגלגל ג'וינטים ובגלל זה נכשל בלימודים.

אז איך אתה מסביר את זה שיש לי חברים שמגלגלים ג'וינטים והם מצטיינים יתרה ואפילו אחד מצטיין דיקן? הכל חרטט. כמה אמנים ציירו ציורים או כתבו שירים מעולים על סמים? כמה תיאוריות פיזיקליות או פילוסופיות פותחו על בסיס זה? הרבה מאוד. יש לכך המון אימפקט חיובי על החברה

פורסם

תגידו, אתם נורמלים?!

הייתם מסכימים למשל שנהג האוטובוס שלכם יהיה על מריחואנה , כשידוע שזה משפיע על זמן התגובה שלו בכביש?

או למשל שהרופא שמטפל בכם ירשום אבחנה לא נכונה שתגרום נזק בגלל שהוא רק חושב על המנה הבאה?

או שהיומנאי בתחנת מכבי האש לא יעביר את הקריאה שלכם כי הוא מסטול מהתחת, ולא יבואו לכבות את הבית הבוער שלכם?

נשבע לכם שאתם חבורת מטומטמים.

ולא, אלכוהול לא יותר טוב.

ללא ספק אחד הטיעונים הכי מפגרים בנושא.

בדיוק כמו שעכשיו, נהג אוטובוס לא נוהג שיכור, רופא לא מטפל שיכור. אין שום סיבה שפתאום הוא יחליטו לעבוד מסטולים.

אבל למה לתת לעובדות להפריע לטיעונים שהוצאת מהתחת.

BTW, רופא יכל להזריק מורפין חינם - אין כסף, למה שמחר ישלם על קצת ירוק? צריך לאסור על שימוש במורפין עכשיו!!!11!!!1!!

פורסם

מריחואנה וקנביס בכלל הן תרופות חשובות מאוד ומוכרות היום בארץ , כל נושא האיסורים דבילי לחלוטין ,

עוד מידע והתרשמות כמה זה עוזר לאנשים היום:

http://www.cannabisa.com

פורסם

טוב, בעצם סקס כן יכול לגרום לתאונות בכביש. לא שידוע לי על תאונה כזאת שאי פעם קרתה, אבל זה אפשרי.

She has to be REALLY good though

מה שמצחיק הוא, שכמו שיש מחקרים שמריחואנה פוגעת בנהיגה, יש כמה וכמה מחקרים המראים את ההפך.

אני ממש לא בעד לאפשר נהיגה בזמן השפעת מריחואנה, אך למרות זאת, זה תחום אפור, אין פה צודק ולא צודק.

כרגע, לא יודעים אם זה באמת עוזר או מקשה על נהיגה, אז חבל שסתם תגיד דברים שהם לא עובדות מוצקות.

ובעודי קורא את המשפט השני שלך, אכן נזכרתי שקראתי על זוג שביצע את זממם באוטו בזמן נסיעה, וגרם להתנגשות, אך זה לא קשור לעניין.

להלן מצורפת מפה, לא הרבה מכירים כמו שאמרתי, אבל לא מעט מדינות נמצאות במצב של לגיליזציה או דה-קרמיליזציה.

World-cannabis-laws.png

פורסם

המדינה נדחפת כל הזמן לחייהם של אנשים בהרבה איסורים וחובות. ואני לא מדבר רק על הגנה מפגיעה בין אדם לחברו, אלא על עוד דוגמאות של הגנה על עצמה ועל אזרחיה.

חינוך חובה - נדחפת.

תשלום מס - נדחפת.

צבא - נדחפת.

איסור נשק לכל אזרח - נדחפת. (פרט לארה"ב)

אישפוז כפוי של מי שידוע כרוצה לפגוע בעצמו - נדחפת.

אף דוגמא לא רלוונטית. כל החוקים הללו נובעים מהשלכות שיש לפרט על החברה. אפילו הדוגמא האחרונה, שבה אתה מוזמן לכופף כרצונך את הפרשנות של "לפגוע בעצמו". מה זה עניינך אם הפרט רוצה לשבת בין דלת אמותיו ולנטול סמים קשים? (לצורך העניין, אותו עורך דין שהיה לו יום קשה במיוחד... ::) )

אתם לא יכולים לשלוט על הכמויות של האלכוהול שנוער שותה היום, בגלל שניתן להשיגו בקלות ובצורה חוקית. איך בכלל אתם חושבים שיהיה ניתן לשלוט על הכמויות של ההרואין שיגיע לנוער אם זה יהיה חוקי ולגיטימי לקנייה כמו אלכוהול.

יש חופש פרט ויש אנרכיה. חלק מהאיסורים זה כדי להגן על חלקים גדולים בחברה שלא יודעים ומסוגלים להגן על עצמם.

מן הסתם תיאסר מכירה לקטינים. זה שכל נער שני מסתובב עם בקבוק אלכוהול זאת בעיה שנובעת מהחברה הישראלית, לא מהאלכוהול. לכן אני מסכים שלא כדאי להתיר סמים קשים היום, ולו מהסיבה שהאזרחים עדיין לא בשלים לזה.

פורסם

לכן אני מסכים שלא כדאי להתיר סמים קשים היום, ולו מהסיבה שהאזרחים עדיין לא בשלים לזה.

טיעון שסותר את עצמו. כי ברגע שהאזרחים יהיו בשלים לזה (או במילים אחרות, יהיו מספיק חכמים כדי לא להשתמש בזה), אז ממילא לא ישנה מאומה אם יש חוק שאוסר את זה.

ודרך אגב, האזרחים לעולם לא יהיו בשלים לזה. סמים מכל סוג שהוא, יהיו כאן לתמיד. כל מה שניתן לעששות זה לצמצם את הנושא.

בדיוק כמו שתמיד יהיו מלחמות. (טבע האדם)

פורסם

טיעון שסותר את עצמו. כי ברגע שהאזרחים יהיו בשלים לזה (או במילים אחרות, יהיו מספיק חכמים כדי לא להשתמש בזה), אז ממילא לא ישנה מאומה אם יש חוק שאוסר את זה.

ודרך אגב, האזרחים לעולם לא יהיו בשלים לזה. סמים מכל סוג שהוא, יהיו כאן לתמיד. כל מה שניתן לעששות זה לצמצם את הנושא.

בדיוק כמו שתמיד יהיו מלחמות. (טבע האדם)

עובדה שהאזרחים לא בשלים לאלכוהול והחוק לא אוסר את זה.

והנה דוגמא: בנפאל צריכת האלכוהול נמוכה משמעותית בהשוואה לישראל. זו לא מדינה מוסלמית, ישנה אותה הגבלת גיל לבני 18 ומעלה. אז מה ההבדל כאן? חינוך וחינוך בלבד.

כשהאזרחים יהיו מספיק בוגרים בשביל להבדיל בין הנאה ל"פוזה", אפשר יהיה להתיר כל סם ללא חשש.

פורסם
  • מחבר

איזה לחץ כבר מופעל על תושבי נפאל?

המצב הכלכלי שלהם קשה? המדינה שלהם נמצאת במלחמה מתמדת? שוק העבודה אצלם מצומצם? רוב תשתיות ושירותי המדינה שלהם שבורים? האלימות, הפשע והשחיטות עוברים כל גבול שם?

יש הרבה סיבות למה הישראלי הממוצע בורח מהמציאות הישראלית. חינוך הוא רק סיבה אחת מתוך רבות.

פורסם

אולי מספיק עם הניסיון שטיפת מוח המפגר הזה ש"אלכוהול = רע"?

נכון, אלכוהול זה לא הדבר הכי בריא לצריכה, ועלול לגרום לתופעות לוואי לא נעימות

כאלה ואחרות, אבל כל עוד צורכים אלכוהול במתינות ובאחריות, אין איתו שום בעיה.

לא יודע מה איתכם, אבל אני נהנה לשבת עם חברים על איזה בירה או שתיים, ואני לא משתכר

מזה ולא כלום, סתם כיף לי ואני נהנה לשתות את הבירה שלי.

ולא, אני לא נוהג שיכור, אף פעם לא הלכתי מכות כשהייתי שיכור, ואף פעם לא דקרתי מישהו

כשהייתי שיכור.

מי שיוצא עם סכין מהבית ידקור מישהו אחר בסופו של דבר, בין אם הוא ישתה אלכוהול ובין אם לא.

האלכוהול הוא ממש לא הבעיה כאן, אלא האנשים.

בדיוק כפי שאקדחים לא הורגים אנשים, אנשים הורגים אנשים.

להשאיר את המריחואנה כלא-חוקית זה פשוט לנסות לטאטא את ה"בעיה" מתחת לשטיח.

אנשים בכל מקרה יעשנו, ולמען האמת, אין סיבה שלא יעשנו.

לדעתי - זאת זכותי המלאה, בתור אדם בוגר במדינה דמוקרטית, לצרוך חומרים שאינם בריאים בשבילי.

בדיוק כמו שאפשר לצרוך אלכוהול, וסיגריות, וג'אנק פוד ולראות זבל בטלוויזיה, זאת ההחלטה

שלי לעשות אותה, ולא של הממשלה.

המצב הנוכחי רק גורם לכך שהוא הופך אנשים נורמטיביים לחלוטין ופרודוקטיביים לחברה לעבריינים, כאילו

שמי שמעשן ג'וינט גרוע כמו מי שגונב/אונס/תוקף/רוצח או נוהג שיכור...

ומעבר לכך, כל הכסף שמגיע לסמים מגיע לארגוני פשיעה / טרור ומממן אותם. אם יהפכו את השימוש במריחואנה

לחוקי, אז מעבר לכסף שהמדינה תרוויח מזה (מס הכנסה וכד') אז גם פחות כסף יגיע לארגוני פשיעה וטרור.

פורסם

איזה לחץ כבר מופעל על תושבי נפאל?

המצב הכלכלי שלהם קשה? המדינה שלהם נמצאת במלחמה מתמדת? שוק העבודה אצלם מצומצם? רוב תשתיות ושירותי המדינה שלהם שבורים? האלימות, הפשע והשחיטות עוברים כל גבול שם?

יש הרבה סיבות למה הישראלי הממוצע בורח מהמציאות הישראלית. חינוך הוא רק סיבה אחת מתוך רבות.

לפי ההגיון שלך, בלוקסמבורג מתחוללת עכשיו מלחמת עולם שלישית.

פורסם
  • מחבר

לפי ההגיון שלך, בלוקסמבורג מתחוללת עכשיו מלחמת עולם שלישית.

לוקסמבורג: מדינת דוכסות קטנה, שקטה ובעלת יציבות פוליטית גבוהה, מהעשירות שבמדינות האיחוד האירופאי, בעלת דירוג התל"ג לנפש הגבוהה ביותר בעולם כולו, בעלת בסיס כלכלי מוצק (תעשיות ההיי-טק, הכימיקלים והפלסטיק משגשגות בה) שבקושי נפגעה מהמשבר הכלכלי והתיירות שם פורחת. שיעור האבטלה הוא מהנמוכים ביותר באירופה (פחות מחמישה אחוז) וייצוא המדינה עומד על שבעה וחצי מליארד דולר. רמת החיים בלוקסמבורג היא הרביעית הכי גבוהה בעולם.

איזה גיהנום עלי-אדמות!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים