פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים מדובר ברמקולים האלהhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_263&products_id=4787רציתי לדעת אם שווה לי לקנות אותם.... אם מישהו מכיר אותם אולי ויכול לעזור לי ??תודה מראש על העזרה אריאל
פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים מחבר עוד קצת....האם הרמקולים האלה יותר טובים מה- Altec Lansing ATP 5??יש לי כרטיס קול אודיג'י 2.... השימוש העיקרי שלי ברמקולים הוא סרטים ..
פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים אני מניח שהלינק שנתת מוביל לפנדה...תנסה לתת לינק לאתר היצרןולרשום דגם ואם אפשר אז גם את הפרטים של הרמקולים
פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים מחבר הלינק באמת מוביל לפנדה .... פרטים על רמקולים של חברת הרקולס : 5x10W RMS + 40W RMS Subwooferאני לא הצלחתי להשיג עוד פרטים על הרמקולים האלה, בגלל זה אני שואל אתכם
פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים אני מניח שהלינק שנתת מוביל לפנדה...תנסה לתת לינק לאתר היצרןולרשום דגם ואם אפשר אז גם את הפרטים של הרמקוליםפשוט תכתוב את הכתובת של פנדה, ואז תוסיף את מה שאתה רואה בלינק שהוא נתן, כלומר /product_info.php?cPath=33_7_263&products_id=4787
פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים XPS510רמקולים גרועים..כופסאות אשל שלפעמים עושות רעשים צורמים למדי באוזן.הסאב דוקא חביב מינוסהתחום הווקלי מאוד מאוד מאוד חסר, כי הסטלטים מפיקים רק צלילים גבוהים, והסאב עושה תדרים נמוכים ופספסנו את כל הבאמצעללא ממומלץאל תהפכו את הדיון הזה על הצינזור לאתר של פנדה כי קיים צנזור אז צבינו את הרמז ואל תשלחו לשם לינקים.בתודה, צחי
פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים אל תהפכו את הדיון הזה על הצינזור לאתר של פנדה כי קיים צנזור אז צבינו את הרמז ואל תשלחו לשם לינקים.בתודה, צחימתנצל על ההתפרצות לשרשור, אבל שאלת תם: מדוע יש צינזור על פנדה??ניר.
פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים מחבר אני לא מדבר על ה-xps510אני מדבר על ה- xps 5.100 silver. זה משהו אחר www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_263&products_id=4787
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים XPS510רמקולים גרועים..כופסאות אשל שלפעמים עושות רעשים צורמים למדי באוזן.הסאב דוקא חביב מינוסהתחום הווקלי מאוד מאוד מאוד חסר, כי הסטלטים מפיקים רק צלילים גבוהים, והסאב עושה תדרים נמוכים ופספסנו את כל הבאמצעללא ממומלץאל תהפכו את הדיון הזה על הצינזור לאתר של פנדה כי קיים צנזור אז צבינו את הרמז ואל תשלחו לשם לינקים.בתודה, צחישמעת אותם ?אני לא חושבאיך אתה יודע איך הם נשמעים ?ה 2.1 אני מסכים היו גרועים .
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים שמעת אותם ? אני לא חושב איך אתה יודע איך הם נשמעים ? ה 2.1 אני מסכים היו גרועים . :-* עופר אמרתי לך שאתה חמוד? :-* חולה עליך
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים היו לי את הרמקולים שנה עד שנמאס לי מהם.. (ההרקולס שהגבתי וחוייתי את דעתי עלהם) מכרתי אותם וקניתי קליפס.. יש מצב שגם האזנתי להם מפעם לפעם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.