פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים קיבלתי היום את הHARDCANO 9 שהזמנתי , ולהפתעתי הגמורה הוא בא בלי MANUAL ! חיפשתי בגוגל אבל הדף שמסביר איך להתקין(או לפחות אני חושב שהוא מסביר) נעלם, עכשיו אני תקוע . מישהו יכול לעזור לי ? ???
פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים מחבר תוכל בבקשה לתת לי לינק לקבצים כי לא מצאתי כלום חוץ מהמוצרים הכי חדשים שלהם ?
פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים בדקתי באתר של המוצר, ואים שם מדריך התקנה ל- Hardcano מצאתי רק מדריכי התקנה להרדקנואים ישנים יותר.
פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים מחבר אז איך אני אתקין אותו בלי MANUAL ? זה פעם ראשונה שלי שאני מתקין מוצר מהסוג הזה ואין לי מושג אפילו איך לחבר את המאווררים ! למי אני צריך לפנות ?
פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים מחבר לא ! אני מחפש את השלב הראשוני , איך לחבר את המתכות שקיבלתי לHARDCANO , איך לחבר את המאווררים לפאנל , איך לחבר אותו למארז , שם רשום את אותו הדבר שקיבלתי בדבר המחורבן שמתיימר להיות MANUAL (דף אחד!).
פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים אם יש לך מצלמה תצלם ואני אדריך אותך !@רק הארד קאנו !!! מחברים אותו כמו סי די ! וזהו...בקשר למאווררים הכל מוסבר...אם לא תיהיה עצלן אתה תמצא !בגלל שאני נחמד והיום יום שישי...קבל...http://www.thermaltake.com/support/installations/coolers/hardcano2.htmזה זהה להוראות של הארד קאנו 9...........
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.