עבור לתוכן

למי יש מודו?

Featured Replies

פורסם

אני לא ממש חסיד של פלאפונים מתוחכמים ולכן רציתי ללכת על משהו פשוט. אז קניתי את המודו לפני שבועיים, אך כמה שהוא חמוד ומקורי וכל מי שראה התלהב, הוא בכלל לא פרקטי עם סוללה חלשה וצלצול מגוכך בעוצמתו (לא שומעים אפילו מהכיס). בנוסף המעבד איטי, אין מחשבון ולוח השנה לא מראה את התאריכים של כל החודש, אהה והקליטה לא משהו.

יש פוטנציאל. אבל חבל על הכסף. 500 ש"ח בבאג.

התאכזבתי.

עוד מישהו?

פורסם

הדבר הזה היה נדון לכליה מ day one הרעיון היה מטופש מדי והגיע מאוחר מדי, המצאה של מישהו שלא מחובר למציאות.

(היי חבוב, שמעת על SIM CARD? אפשר להכניס אותו לכל "תלבושת" שהיא מכשיר אחר לגמרי..).

אני מתפלא שזה בכלל הגיע לשלב שמוכרים את זה בחנויות ואנשים ממש קונים את זה.

פורסם

בזמנו ואיך שהפרויקט פורסם בהתחלה, זה נראה לא רע בכלל.

אתה מודע לזה שזה היה אמור להגיע לשוק ב 2007 והג'קטים היו אמורים להיות זולים (100 שקל בממוצע) במקום מה שקרה בסוף, כן? (יצא על גבול 2010, כל ג'קט עולה 200-300 שקל)

פורסם

באמת מאכזב - אני מחפש מזה זמן רב פלאפון פשוט, זול וקטן ככל האפשר שיעשה משהו אחד טוב... שיחות.

קיוותי שזה המודו אבל ככל הנראה זו תקוות שווא.

פורסם
  • מחבר

ללא ספק אכזבה. גם אני חיפשתי אחד פשוט, והמודו נראה ממש כמו מציאה, אבל בשבועיים שאחרי הקניה רציתי להיפתר ממנו.. והייתי ממש סבלני.

עכשיו הם מנסים את מזלם עם modu t, נחשו למה ה-t

http://www.modumobile.com/#/catalog/modu™_T_phone/

עוד אכזבה בדרך.

פורסם

בזמנו ואיך שהפרויקט פורסם בהתחלה, זה נראה לא רע בכלל.

אתה מודע לזה שזה היה אמור להגיע לשוק ב 2007 והג'קטים היו אמורים להיות זולים (100 שקל בממוצע) במקום מה שקרה בסוף, כן? (יצא על גבול 2010, כל ג'קט עולה 200-300 שקל)

גם ב-2007 זה לא היה פרקטי.

למה להסתובב עם ג'קט מצלמה, ג'קט קונסולה ניידת, ג'קט נגן מוזיקה, ג'קט זיבי שיש לך N95 שנותן הכל?

טמטום

פורסם

למה להסתובב עם ג'קט מצלמה, ג'קט קונסולה ניידת, ג'קט נגן מוזיקה, ג'קט זיבי שיש לך N95 שנותן הכל?

טמטום

יש זקט בשם זיבי><

זה לא לגמרי טמטום בגלל שחלק מהזקטים עוזרים דווקא למשל הזקט של המוזיקה יש לו אשכרה רמקולים בצצדים שאפשר להושיב אותו שכזה אז אני בטוח שהאיכות שם לא כמו טלפונים אחרים

לדעתי זה הולך להיות הUSB הבא זה אותו ממציא שהמציא את הUSB אז לכו תדעו אמרו את אותם דברים גם על הUSB ועובדה שהיום אין אחד בעולם שלא יודע מה זה USB וכולם אמרו למה צריכים את זה וזה לא פרקטי וזה סתם גימיק וכאלה בסוף זה הצליך ובגדול מה זה גדול בענק אז אני אומר תנו למודו הזדמנות אולי עוד יפתיע אותכם

פורסם

לא USB אלא DOK.

בכל אופן, הDOK הומצא בשעה שהוא היה פריצת דרך טכנולוגית, לא היו טובים ממנו. האלטרנטיבות היו דיסקט שידע לאחסן כמה מגה בייטים בודדים, או דיסק CD שנשרט בקלות ודרש צריבה, ולא ממשק drag n drop נורמלי.

המודו לעומת זאת, הוא מכשיר נחות טכנולוגית מכל מתחרה אחר בשוק, הוא לא פורץ דרך בעולם שבו הוא לא יותר נוח, לא יותר מהיר, לא יותר איכותי ובעל הרבה פחות (אם בכלל) סקס אפיל מהמתחרים (שלא סופרים אותו).

פורסם

טמטום

יש מספר ג'קטים עם מצלמה, ונגן המוזיקה הוא במכשיר.

למה? כי המכשיר פצפון, גם אחרי שמוסיפים ג'קט הוא פצפון, ו 600 שקל למכשיר+ג'קט נשמע לי הרבה יותר טוב מה 2000 שקל ויותר שעלה ה N95. זה למה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ דיון ישן לאור המבצע על ה-MODU בבאג (שנגמר היום) - 299 ש"ח ל-MUDO עם ג'אקט בסיסי, אוזניות ונרתיק.

אני מחפש טלפון בסיסי וקטן לבנות שלי (בנות 7 ו-10) שיקחו איתן בבי"ס או כשהן נשארות לבד בחוגים/אצל חברות.

היתרון שלו שהוא קטן וייחודי (וורוד :lol:) ונכנס בקלות לכל כיס/תיק, אפילו של ילדה קטנה.

אני צריך משהו רק כדי לשור על קשר ולהודעות קצרות פה ושם - לא יותר מזה.

עוד יתרון (לא צפוי) הוא שללא הג'אקט, ניתן לחייג רק למספרים ששמורים בזיכרון - בא הסוף לשנורר השיחות בבי"ס. :lol:

אשמח לחוות דעתכם, ואם יש מכשיר קטן וזול עדיף - אשמח לשמוע.

פורסם

שנורר שיחות? לא לימדת את הילדה שלך שבעיטה בביצים פותרת את כל הבעיות?(מניסיון) :smile1:

לגבי המודו, לא יודע, למה שלא תקח איזה Nokia 3100 ותגמור עניין?

פורסם

^

NOKIA 3100? איפה ראית?

פורסם

אני לא התנסתי עם מודו, אבל לפי מה שאתה מספר נראה כי זה מאוד מתאים. שווה לבדוק את איכות השיחה למרות שזה לא כ"כ קריטי, אבל רק לבדוק שזה לא משהו מחריד. הפלאפון קטן (וזה טוב לבנות שלך), וורוד (וזה בטוח טוב להן) ואתה אומר שהוא זול (לפי המבצע) ואפשר לחייג רק מספרים שמורים בזיכרון - שזה גם טוב (לך הפעם). לדעתי לך על זה

פורסם

מחברים הבנתי ש:

1. איכות השיחה סבירה בהחלט והוא מחזיק בערך יומיים ללא טעינה.

2. הספיקר חלש מאוד אבל זה די סביר בהתחשב בגודל המכשיר.

3. ה-BT לא סטריאופוני ולא מאפשר תקשורת נתונים - רק חיבור לאוזנית BT ב-mono. האוזניות המצורפות דווקא לא רעות בכלל (סטריאו)

בונוס נוסף בשבילי - אי אפשר לכתוב SMS בלי הג'אקט, אלא בשימוש ב-OSK שמסורבל ולא נוח לשימוש (כנ"ל לגבי חיוג למספרים שאינם בזיכרון).[br]פורסם בתאריך: 29.11.2010 בשעה 18:23:56

האלטרנטיבה במחירים האלה הן הנוקיות 1208/1661 שהן ללא BT, גדולות ומגושמות בהרבה, עם 0 נפח איחסון ללא יכולת הרחבה וללא אוזניות.

מצד שני הן עמידות בהרבה, בעלות אורך חיי סוללה אינסופי כמעט (זניח) וה-1208 גם זולה יותר.

פורסם

זה כבר באמת לשיקולך (מודו VS נוקיה 1208)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים