עבור לתוכן

שאלה|טמפרטורת כרטיס מסך+בעיה בכרטיס

Featured Replies

פורסם

אוקי אז ככה בזמן שאני משחק במשחק arma 2 לאחר כ חצי שעה -שעה המשחק ניתקע וכל המסך נהיה ציבעוני ופיתאום מופיעה שגיעה שהכרטיס מסך הפסיק לעבוד ושאני יפעיל מחדש תמחשב.

שאלתי באיזה פורום והם אמרו לי ליבדוק מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך בזמן המשחק וזה היה 67 בשיא, במנוחה 47-50.

הטמפרטורה נראית לי בסדר אבל למה הוא מיתכבה אחרי שעה וזה עוד בהגדרות בנוניות שהורדתי כי אם אני שם בהגדרות גבוהות זה מיתכבה אחרי 5 -10 דקות.

מפרט מחשב:

geforce 9800gt 512 mb

intel core 2 dou 2.66

3 gb ram

win xp [פירמטתי מ win 7 :( טעות!]

יש לי עוד כרטיס geforce 8500gt אני יבדוק אם זה מיתכבה גם איתו ואז זה בעיה במשהו אחר ,לבנתיים אם אפשר לענות לי.

פורסם

הדבר הכי חשוב לא רשמת- איזה ספק יש לך... ??

איפוס ביוס לוח האם -המלצה(יכול להיות מכוון טמפ אזהרה לכרטיס)

הבעיות התחילו אחרי או לפני הפירמוט?

פורסם
  • מחבר

הדבר הכי חשוב לא רשמת- איזה ספק יש לך... ??

איפוס ביוס לוח האם -המלצה(יכול להיות מכוון טמפ אזהרה לכרטיס)

הבעיות התחילו אחרי או לפני הפירמוט?

לפני

פירמטתי בשביל לתקן תבעיה אבל לא עזר

ספק 450 w

פורסם

1.תצלם את המדבקה של הספק כח ותעלה לפה שנדע בדיוק אם הוא מספיק חזק לכרטיס

2. לפני שפרמטת עשית עדכון דרייבירם לכרטיס מסך??(המערכת הפעלה לא הייתה תקינה מאיזה סיבה?)

פורסם
  • מחבר

1.תצלם את המדבקה של הספק כח ותעלה לפה שנדע בדיוק אם הוא מספיק חזק לכרטיס

2. לפני שפרמטת עשית עדכון דרייבירם לכרטיס מסך??(המערכת הפעלה לא הייתה תקינה מאיזה סיבה?)

1.הספק מספיק חזק לכרטיס משום שאני מחזיק במחשב כבר 3 שנים ושיחקתי במשחקים כמו bfbc2 ,gta iv וכו.. ולעולם לא הייתה שום בעיה אם אתה מיתעקש זה

ezcool 450w אני יודע הוא לא הכי טוב אבל הוא מחזיק תמחשב הזה .

2.בוודאי שעדכנתי דרייבר. הסיבה הייתה בגלל שה ב WIN7 זה היה רושם לי שהמשחק הפסיק לפעול בלי שום סיבה אז חשבתי זה בעיה ב win 7 אז פירמטתי ל win xp ועכשיו זה מראה לי שהבעיה היא הכרטיס מסך.

דרך אגב עעם הבעיה היא באמת בכרטיס אז יש את ה hd5770 שלא דורש ספק חזק נכון?

פורסם

הדבר ההגיוני לפי דעתי לעשות שיטת האלימינציה(גם הפשוט ביותר):

למען הסר ספק -קח את הכרטיס מסך חבר במחשב של חבר-תריץ כל המשחקים תבדוק אם הוא קורס (יותר מ 10 ד משחק)

במידה והוא קורס- אז תממש אחריות אם יש לך.

במידה ולא-תעדכן אותנו וננסה לאבחן לך איפה הבעיה במחשב שלך(בשלבים),רב הסיכויים שזה בעיית תוכנה ולא חומרה-לפי מה שתארת.

פורסם
  • מחבר

הדבר ההגיוני לפי דעתי לעשות שיטת האלימינציה(גם הפשוט ביותר):

למען הסר ספק -קח את הכרטיס מסך חבר במחשב של חבר-תריץ כל המשחקים תבדוק אם הוא קורס (יותר מ 10 ד משחק)

במידה והוא קורס- אז תממש אחריות אם יש לך.

במידה ולא-תעדכן אותנו וננסה לאבחן לך איפה הבעיה במחשב שלך(בשלבים),רב הסיכויים שזה בעיית תוכנה ולא חומרה-לפי מה שתארת.

יש לי עוד כרטיס[8500gt] אני ישים אותו ויבדוק אם קורס אם לא אז הגיע הזמן להחליף כרטיס מסך כי ניגמר האחריות אולי נילך על ה hd5770

עריכה: שכחתי להוסיף שניסיתי ב הרחבה של arma 2 החדשה זה גם קורה ב arma 1 גם קורה וגם ב משחק טיסה סימולטור ששכחתי איך קוראים לו.

וזה קורה בדרך כלל שאני מעמיס קצת על הכרטיס מסך[שהוא אמור להיות בסדר גמור]

פורסם

ezcool 450w אני יודע הוא לא הכי טוב אבל הוא מחזיק תמחשב הזה .

אחד הספקים הכי גרועים שאני מכיר!!! מקווה שלא יתפוצץ לך...

פורסם
  • מחבר

אחד הספקים הכי גרועים שאני מכיר!!! מקווה שלא יתפוצץ לך...

תמשיך לקוות הוא עובד כבר 3וחצי שנים

דרך אגב זה מה שקורה שלא הבנתי במחשבים שקניתי תמחשב ונתתי לטכנאי להרכיב אותו..

פורסם
  • מחבר

אוקי עכשיו הרכבתי את ה 8500gt במקום, אני יעדכן מה קורה עוד חצי שעה שעה

תודה לעוזרים.

עריכה: כמו שחשבתי זה הכרטיס מסך אם הכרטיס המעפן הזה עובד ולא נופל. לא נהנתי לשנייה ה8500 gt כל כך גרוע!

פורסם

זה עדיין לא פוסל את זה שהספק דפקט והוא פשוט מצליח להתמודד עם 8500

פורסם
  • מחבר

זה עדיין לא פוסל את זה שהספק דפקט והוא פשוט מצליח להתמודד עם 8500

יש מצב שהספק נדפק כי הוא עבד בסדר גמור ליפני אני יבדוק שיבצעו בדיקה לכרטיס ולספק וכבר ניראה

עריכה- אוקי השבוע אני מביא להם תמחשב הם יבצעו בדיקה מקיפה לכל המחשב

ואני חייב להוסיף שגם הכרטיס בזמן פעולה עושה רעש כזה צפצופי כזה אבל לא של שגיעה או משהו

פורסם

FERS.... כשהולכים מהסוף להתחלה... לא תמיד עולים על הבעיה...

אני מקווה בשבילך.. שתבצע את הבדיקות לפי איך שהמלצתי לך,אם לא שיהיה לך בהצלחה עם המימצאים שלך :jump: :jump:

פורסם
  • מחבר

FERS.... כשהולכים מהסוף להתחלה... לא תמיד עולים על הבעיה...

אני מקווה בשבילך.. שתבצע את הבדיקות לפי איך שהמלצתי לך,אם לא שיהיה לך בהצלחה עם המימצאים שלך :jump: :jump:

ואי אני לא יודע עם זה זה, אבל סתם משעמום רציתי לבידוק וראיתי שרשמת לי להיכנס ל bios ולעשות תהגדרות הראשונות עשיתי ושמרתי, אתמול נכסנתי למשחק בשביל לשחק איזה חצי שעה עד שהיתכבה שיחקתי ושיחקתי וזה לא מיתכה אחרי 3 שעות נימאס לי והפסקתי, היום שמתי על ההגדרות הנורמאליות שאני שם בכל המשחקים והפתעההה המשחק עדיין לא קורס אני לא יודע אם זה מה שסידר תבעיה אבל זה היסתדר!!@

אם הבעיה תמשיך אני יעדכן אתכם בפורום, תודה רבה על העזרה חברה. במיוחד לך ag80

דרך אגב אני חוזר ל win 7 :)))

פורסם
:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים