פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים שלום, כאמור, אני מחפש נגן מוסיקה נייד, כולל אוזניות. תכונות רצויות בסדר חשיבות יורד: פשטות הפעלה, אמינות, פונקציונליות, איכות שמע. אני מעוניין באפשרות לטעון אותו גם כשאין מחשב בסביבה. אני מניח שבמחיר הזה יש רק נגנים מבוססי פלאש. אני צודק? האם היתרון היחיד של נגן מבוסס דיסק קשיח הוא בסעיף נפח האחסון כאשר בשאר ההיבטים הוא אפילו פחות מוצלח מהמקבילה מבוססת פלאש? אשמח לקבל המלצות. תודה.
פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים מחבר הוא מגיע עם שנאי להטענה מרשת החשמל, או שחייבים מחשב בסביבה? ברשת מצאתי תמונה של תכולת האריזה ויש בה שנאי, אך בחנות באג לא מצוין שמגיע כזה עם הנגן.אני מבין שהדגם הכי משתלם הוא ה-4GB, כי בהפרש הכסף הנדרש לעלות לדגמי ה-8GB וה-16GB אפשר לרכוש כרטיס זיכרון. בבאג מצאתי אותו ב-450; זה הכי זול?עוד דבר שמטריד אותי הוא העובי שלו. זה מפריע?
פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים אתה קונה מעטן נפרד... אני משתמש במטען של מוטורולה שהיה לי עם חיבור MINI USBהעובי לא מפריע לי אישית, הסוללה שלו ענקית = הנגן לא רזה, אני חי עם זה
פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים הD2 אומנם לא דק כמו האיפודים אך הוא גם לא כזה עבה ולי אישית העובי שלו לא מפריע יש לי את הD2 כבר שנתים פלוס ואני מרוצה ממנו במיוחד מהחוסר דאגה שהסוללה תיגמר
פורסם 2010 באוגוסט 1115 שנים מחבר מישהו יודע איפה אני משיג עבור ה-D2+ שנאי טעינה (שיעבוד על 110V בנוסף)? כמה עולה כזה דבר?
פורסם 2010 באוגוסט 1115 שנים הולך לכל חנות של מכשירי סלולר, מבקש מטען MINI USB (לא מיקרו) ולוקח אחד, יעלה לך פחות מ50אני משתמש במטען מוטורולה הישן שלי כבר כמה שנים טובות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.