עבור לתוכן

אנדרואיד - תוכנות מומלצות.

Featured Replies

פורסם

זה לא קשור. כל אפלקיציה של לוח שנה יכולה לשמור נתונים למכשיר לוקאלית, או להתשמש ב"ענן" של גוגל, במקרה הזה GOOGLE CALENDER.

XTRACT שמר לוח שנה לוקאלי וגם השתמש בGOOGLE CALENDAR ובגלל זה היו לו בעיות סינכון.

אפשר להגיד לאפליקציה בכלל לא להשתמש בלוח שנה הלוקאלי ולהשתמש רק בשל גוגל.

בעיקרון היצרניות רוצות שתעשה לוקאלי כדי שתאלץ להתמש בתוכנות סנכון שלהם (כמו KIES במקרה של SAMSUNG והTOUCHWIZ) אבל ממש אין צורך.

• תגובות 804
  • צפיות 202.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא נכון. האפליקציה היא רק תחנת קצה. המידע עצמו יכול להישמר או לוקאלית על המכשיר, או על ה"ענן" של גוגל.

במקרה של XTRACT הוא שמר גם וגם ואז היו לו בעיות סנכרון. אפשר להשתמש רק בענן ולהתעלם מהאופציה לשמור לוקאלית.

יכול להיות שאצלך בברירת מחדל זה כבר היה מכוון לGOOGLE CALENDAR אבל היצרניות לרוב מעדיפות שתשמור לוקאלית ואז תשתמש בתוכנות סנכרון שלהן (כמו KIES למשל).

פורסם

אין לי את מכשיר של סאמסונג אז אני לא יודע איך זה שם, אבל לפחות בHTC בלוח שנה הרגיל (לא איזה אפליקציה מהמרקט, זה שבא עם המכשיר) אין דבר כזה לשמור רק לוקאלית (אלה אם כן הסינכרון שלך מכובה), הלוח שנה של המכשיר הוא בדיוק הלךוח שנה של GOOGLE.

יכול להיות שמשום מה סאמסונג החליטו לעשות את זה באופן מטומטם, מה אני יודע, עד כמה שאני ראיתי כל המערכת הפעלה של סאמסונג זה ניסיון לחיקוי מטופש לIOS..

פורסם

אין לי את מכשיר של סאמסונג אז אני לא יודע איך זה שם, אבל לפחות בHTC בלוח שנה הרגיל (לא איזה אפליקציה מהמרקט, זה שבא עם המכשיר) אין דבר כזה לשמור רק לוקאלית (אלה אם כן הסינכרון שלך מכובה), הלוח שנה של המכשיר הוא בדיוק הלךוח שנה של GOOGLE.

יכול להיות שמשום מה סאמסונג החליטו לעשות את זה באופן מטומטם, מה אני יודע, עד כמה שאני ראיתי כל המערכת הפעלה של סאמסונג זה ניסיון לחיקוי מטופש לIOS..

+1

וזה לא רק ב-HTC, זה ככה גם באנדרואיד "נקי", גם ב-CM, וגם למעשה אפילו בכל אפליקצית יומן חיצונית שניסיתי.

מעולם לא ראיתי בכלל אפשרות כזאת לשמור מסד נתונים לוקלי ולא דרך גוגל קלנדר.

פורסם

שלום,

החלטתי לתרום קצת לדיון... התקנתי את quick event ואני ממש מרוצה מזה.

אני משתמש ב widget של סמסונג ל agenda וממש חסרה שם האופציה של הוספת אירוע,

עם האפליקציה הזאת לא רק שאפשר בלחיצה אחת להגיע למסך של הוספת אירוע אלא גם אפשר להשתמש בקיצורים של גוגל בעברית

למשל אפשר לכתוב: לשתות בירה מחר ב20 @פאב

את מחר ב20 הוא יכניס בתור הזמן של האירוע ואת פאב הוא יכניס בתור המיקום. זה ממש נוח.

ועוד אפליקציה נחמדה אבל עדיין לא הייתי צריך באמת להשתמש בה: Detexify, פשוט מציירים על המסך סימן מתמטי ומקבלים את הקוד המתאים ב Latex (בדר"כ יש כמה אפשרויות), אולי אם היה לי את זה לפני כמה שנים זה היה שימושי...

פורסם

מחפש אפליקציה לאיתור הסמארטפון שלא רק "עונה" ל-SMS שנשלח אליה כמו find-my-droid אלא גם תשלח מיקום אוטומטי למספר מוגדר מראש אם הסוללה יורדת מתחת לסף מסויים.

כבר קרה לי כמה פעמים שהסוללה נגמרה ולכן כל האפליקציות מהסגנון חסרות תועלת.

כך לפחות אוכל לדעת איפה היה המכשיר שניה לפני שנגמרה לו הסוללה.

תודה :xyxthumbs:

פורסם

מישהו יודע איך אני יכול לשלוח (באנדרויד 4) מהג'ימייל מייל ל-group? משום מה באפליקציה של הג'ימייל הוא מסרב להציע לי את הקבוצות, אלא רק אנשי קשר בודדים...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אפליקציה נחמדה מאוד כדי לעזור לנו לעשות ולהתמיד (עד כמה שאפשר) בשכיבות הסמיכה. האפליקציה כוללת סטים מובנים של 3-4-3-4 שכיבות סמיכה כאשר באמצע היא נותנת לכם לנוח 60 שניות (היא מדברת אנגלית כמובן). אם שאלת את עצמכם איך היא יודעת כמה שכיבות עשיתי, אז היא משתמש בחיישן הקרבה שיש בהרבה מכשירים.

יש את האפליקציה החינמית כאן או את האפליקציה בתשלום של 1.99 דולר שאני אישית קניתי, נראה לי שווה כמה שקלים.

תהנו ותכנסו לכושר

פורסם

אני אתן דוגמא

באפליקציה אחרת שהייתה לי

הספירה הייתה מבוססת על מגע

נהוג לעשות את זה עם האף

כשעייפים נוגחים במסך

כשעייפים מאוד נוגחים חזק במסך

אין מסך= אין אפליקציה= אין שכיבות שמיכה

כך על ידי חיישן קירבה היא גורמת לנו להתמיד ?

פורסם

משעשע, אבל לא הבנתי איך היא אמורה לעזור לנו "להתמיד".

לי אישית עוזר שאני רואה אותה מליון פעם ביום על המסך הבית של הגלקסי שלי

פורסם

לסוויפ יש גרסאת בטא חדשה, וסוף סוף גם עברית (שלא שייכת לסאני). החלק הכי טוב- חינם אין כָּסף.

http://www.swype.com/category/get-swype

פורסם

זה קיים כבר כמה חודשים

אפילו בת'רד פה זה היה :)

פורסם

האמנם זה היה פה?

בהתחלה חשבתי לעצמי- "אופסי... אבל אם זה היה מפורסם כאן בטח הייתי שם לב.. מוריד...". אחרי זה הלכתי לבדוק.

חזרתי אחורה בדיון וחיפשתי איזכורים לסוויפ. דובר המון על Swiftkey X, אבל לא על סוויפ. ביולי 2011 (עמוד 36) נמצאת ההתייחסות המאוחרת ביותר לסוויפ בדיון הזה:

אחרי שמתרגלים לשיטה של SWYPE היא נוחה מאוד

אבל אפשר להשתמש בה כמו במקלדת רגילה, בלי החלקה.

היא פשוט מקלדת נוחה

http://www.multiupload.com/C3RSCJ57IC

שפות: אנגלית ארה"ב, אנגלית בריטניה, עברית, ערבית, רוסית.

הבטא שלה חינמית

אני מניח שאז זו הייתה גרסא אחרת. חוץ מזה, נראה שהגרסא שמצויינת כאן (והלינק שבור אז לך תדע..) היא פיראטית, ואני מנחש שהעברית בה היא של סאני.

אז האמנם זה כבר היה פה בת'רד?

:-*

פורסם

אולי זה היה ב xda

:o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים