עבור לתוכן

אנדרואיד - תוכנות מומלצות.

Featured Replies

פורסם

גם אצלי לא עזר... (סוויפטקי X )

• תגובות 804
  • צפיות 202.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעניין, לי זה עבד (3-4 פעמים כבר, גם בגרסת ניסיון וגם בגרסה המלאה..).

פורסם

גם אצלי זה עובד בלי שום בעיה.

נסה אולי להיות כמה שיותר דומה לצורה שבה אני עשיתי את זה - הייתי מחובר עם WIFI והורדתי קודם את אנגלית (אתה חייב להוריד גם את המילון באנגלית אם אתה רוצה שהוא ישלים לך אנגלית, זה לא בשביל הכפתורים במקלדת מין הסתם).

פורסם

אני גם לא חוויתי כל בעיה בהורדת מאגר המילים, לא ב- 3G ולא ב- WIFI.

פורסם

למי שלא מצליח ולא רוצה לחכות עד שהחבר'ה יפתרו את הבעיה, נסו להוריד ולהתקין ידנית:

http://touchtype-fluency.com/swiftkey/he_IL.zip

תפרסו את הקבצים לתיקיה he_IL בתיקיה של swiftkey ותחזיקו אצבעות

אצלי זה ב /sdcard/Android/data/com/touchtype.swiftkey/files

פורסם

בסוף הסתדרתי (תודה לכולם על העצות)... זה דרך די דבילית אבל היא עבדה...

לחצתי כל הורדה של עברית, אחרי 2 שניות ביטול, שוב הורדה שוב ביטול שוב הורדה ושוב ביטול ואז לבסוף הורדה וזה הצליח :lol:

עקום אבל עובד....

פורסם

שלחתי להם מייל בנושא והם ענו לי את התשובה הבאה:

Hi Or,

Please try deleting the languagePacks.json file in /sdcard/Android/data/com.touchtype.swiftkey/files/ and then reboot your phone. SwiftKey will generate a new file with the correct metadata for all models (you should be connected to the internet). If you then try downloading the language pack again, hopefully the issue will be resolved.

Kindly,

Evan

זה לא עבד לי אבל אולי למישהו אחר זה יעבוד...

למי שלא מצליח ולא רוצה לחכות עד שהחבר'ה יפתרו את הבעיה, נסו להוריד ולהתקין ידנית:

http://touchtype-fluency.com/swiftkey/he_IL.zip

תפרסו את הקבצים לתיקיה he_IL בתיקיה של swiftkey ותחזיקו אצבעות

אצלי זה ב /sdcard/Android/data/com/touchtype.swiftkey/files

אני אנסה את זה, תודה.

פורסם

גרסה חדשה לex dialer כוללת אפשרות לסנן מקורות של contacts

פורסם

אחת ולתמיד- מישהו יכול להמליץ על אפליקציה שמחליפה ~רק~ את חלון היומן שיחות? זה שלכל שיחה יש שורה משל עצמה מטמטם אותי. אני רוצה רשימה שתציג לי שורה אחת מכל איש קשר (האחרונה) ולחיצה על כל שורה יהיה פירוט.

תודה אנשים טובים

פורסם

ככה זה אצלי ב-N1 עם הרום CM7

פורסם

חבר'ה אם אפשר כמה מילים על התוכנה שאתם מפרסמים. לזרוק לינק למארק ולאתר הבית זה נחמד אבל יכול לחסוך לנו כמה שניות, תודה. :xyxthumbs:

פורסם

יש אפליקציה שנותנת אפשרויות עיצוב רבות של המערכת? משהו עם הרבה ערכות נושא יפות.

פורסם

אם אתה עם CM אז יש את theme chooser..

וכל לאנצ'ר נורמלי כמו launcher pro, adw, go launcher כולל ערכות נושא

פורסם

גרסה חדשה לex dialer כוללת אפשרות לסנן מקורות של contacts

ניסיתי את ה-dialer הזה בתקופה האחרונה, ואני דיי מחבב אותו. הוא יפה ומהיר. יחד עם זאת, הוא עדיין דיי דל בפיצ'רים.

חיפשתי אפליקציה שתאפשר לי לנהל את הקבוצות בטלפון שלי, כי היה שם קצת בלאגן וכל מיני קבוצות כפולות (בין חשבון הג'ימייל לטלפון עצמו, או כל מיני קבוצות שיצרתי פעם ועכשיו לא היתה לי אפשרות למחוק) , ומצאתי את עצמי מתקין את DW Dialer/Contacts.

השתמשתי בו בשביל לעשות סדר בקבוצות, ואז כבר שיחקתי אותו קצת.

כברירת מחדל הוא מגיע עם עיצוב מכוער רצח. אבל קצת שינויים (בעיקר הקטנת פונטים משמעותית) והגדרות מותאמות אישית, ועכשיו הוא נראה ממש טוב. הוא גם מאוד מהיר, וכולל הרבה אפשרויות קוסטימזציה.

כרגע, נראה לי שאני אשאר איתו. רק חבל שהגירסה המלאה כלכך יקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים