פורסם 2011 בנובמבר 2114 שנים אני לא מצליח להוריד עברית בגרסה החינמית. ניסיתי בשני מכשירים וגם ניסיתי את גרסת הTABLET. בכולם הוא מראה שמוריד אבל כשמגיע ל-100% כותב שהייתה בעיה.מישהו נתקל בזה?
פורסם 2011 בנובמבר 2114 שנים כן. ניסיתי גם עם מכשיר בסלקום וגם בפלאפון, גם עם DATA וגם עם WIFI... ממש מוזר אם זה רק לי
פורסם 2011 בנובמבר 2514 שנים יש דרך להגדיר ב-Swiftkey X שרק יראה לי חיזוי למילים בלי לתקן מילים אוטומטית בטקסט?
פורסם 2011 בנובמבר 2514 שנים יש דרך להגדיר ב-Swiftkey X שרק יראה לי חיזוי למילים בלי לתקן מילים אוטומטית בטקסט?באפשרויות קנפג את ה spacebar להכניס space תמיד
פורסם 2011 בנובמבר 2614 שנים תוריד קודם ערבית ואז עברית, לא יודע למה אבל זה פותר את הבעיה. קניתי, יש דרל להעביר הגדרות ושפות וכו' מגרסת הTrail לגרסה המלאה? גם אני רכשתי, כשהתקנתי (עם כל ה-setup wizard שלו) הוא הציע לי למחוק את הגרסה הקודמת וטען שהוא שמר את כל המידע (ובאמת שהתחברתי מחדש לפייסבוק ולג'ימייל הוא זכר את האימייל שלי )
פורסם 2011 בנובמבר 2614 שנים רכשתי, והוא לא מצליח להוריד את העברית. ניסיתי ערבית קודם ולא עבד http://support.swiftkey.net/forums/116693-2-swiftkey-x-bugs-/suggestions/2398650-hebrew-package-failed-to-download
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.