עבור לתוכן

אנדרואיד - תוכנות מומלצות.

Featured Replies

פורסם

איזה תוכנת SMS יש לך?

אצלי זה בנפרד, אני פשוט קובע את הצליל התראה ל-SMS מתוך Handcent, ואת הצליל לאימייל דרך.. ג'ימייל.

• תגובות 804
  • צפיות 202.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי את הWHATSAPP אבל אני מדבר על SMS רגילים, ובGMAIL הגדתי צילצול אחר ;)

פורסם

1. תגידו, יש דרך לנגן ברצף את כל השירים שנמצאים בתיקיית ה-DROPBOX שלי?

2. איך אני משתף את תיקיית התמונות/סרטונים של המכשיר ב-DROPBOX בלי להעתיק אותן כל פעם ל-myDropbox?

הרעיון הוא שכל תמונה/סרטון שאני מצלם יסתנכרנו אוטומטית למחשב שלי "דרך האוויר" בזמן אמת.

אולי SugarSync עדיף?

תודה.

פורסם

אני דיי בטוח שאתה יכול שכל התמונות והסרטונים שלך יעלו אוטומטית לG+ או פיקסה.

פורסם

יש לי את הWHATSAPP אבל אני מדבר על SMS רגילים, ובGMAIL הגדתי צילצול אחר ;)

אם תיכנס לרשימת הודעות ומשם תיכנס להגדרות יש לך שם אפשרות להגדיר צלצול להודעות.

פורסם

אני דיי בטוח שאתה יכול שכל התמונות והסרטונים שלך יעלו אוטומטית לG+ או פיקסה.

אולי, אבל זה לא מה שאני רוצה.

אין לי לא את זה ולא את זה ואני לא מעוניין לשתף אותן בכלל.

פורסם

נכון להיום דרופבוקס לא מאפשרת משהו כזה, אבל כן יש תוכנה שעושה את זה, נקראת Titanium Media Sync ועולה 3 דולר במרקט.

עריכה:

עשיתי עכשיו חיפוש וישתוכנה שעושה את זה חינם - TheRealSync for Dropbox & FTP

פורסם

תודה :xyxthumbs:

הגרסה החינמית תומכת עד 15 קבצים ל"משימה".

אני אבדוק שוב, אבל נראה לי ש-SUGARSYNC תומכת.

פורסם

אני די בטוח שאתה יכול לכתוב סקריפט קטן שיעשה את זה אוטומטית בעזרת tasker או החלופה החינמית שלה AutomateIt

פורסם

^

גם רעיון...

הבעיה היא אןלי רק בכיוון השני - קבצים שאני שם במחשב ב-DROPBOX לא מופיעים בסייר הקבצים של אנדרואיד, רק דרך DROPBOX עצמה ולכן אני לא מאמין שאפשר פשוט להעתיק אותם (למשל "לזרוק" קבצי מוזיקה לתיקיית MY DROPBOX במחשב ולנגן אותם באנדרואיד דרך נגן רגיל).

ד"א, איפה מאוכסנים קבצי האודיו של אנדרואיד (כשמפעילים PLAYER מובנה)?

יש איך להגדיר לאפליקצית DROPBOX להוריד את הקבצים אוטומטית לנייד?

פורסם

מחפש לוח שנה כמה שיותר דומה (או אם יש דרך חוץ מלהתקין את הלאנצ'ר הזה) ללוח שנה הזה :

https://market.android.com/details?id=com.gau.go.launcherex.gowidget.calendarwidget&feature=search_result

כרגע אני עם PRO LAUNCHER. האמת שניסיתי את ה-GO ודווקא אהבתי מאוד אבל משום מה היו לי בעיות איתו שהוא רשם מדי פעם שיש לו בעיה בטעינת הוויג'טים שבינהם היה ה-TASK KILLER וכו'.

פורסם

^^

אני ממליץ לך לנסות אותו שוב, אני איתו כבר תקופה לא מבוטלת ולא הייתי לי בעייה אחת. לאנצ'ר מעולה.

פורסם

שלא תבין, מאוד אהבתי אותו. אבל כבר פעמיים הוא רשם לי שיש בעיה בטעינת הויג'טים הנ"ל שפירטתי. מוזר שזה כך ואני לא ממש מצליח להבין למה.

חוץ מזה אהבתי מאוד - הלוח שנה, המראה הכללי, המהירות

פורסם

אבל אתה יודע, הם כל הזמן מתקנים ומעדכנים..

יש אלמנטים מסויימים בלאנצ'ר שצ ריך להוריד בנפרד לפני, יש מצב שגם את הוויג'טים, ניסית פשוט להוריד אותם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים