עבור לתוכן

אנדרואיד - תוכנות מומלצות.

Featured Replies

פורסם

אם אתה בסלקום אז קח את הללא הגבלה - 25 ש"ח לחודש

(ואל תתן להם למכור לך את החבילות היקרות יותר בטענה שיש לך אנדרואיד! אין שום בעיה לקחת את החבילה הזולה ולא משנה איזה מכשיר יש לך!)

המהירות איטית יחסית אמנם (384 kbps הורדה, 1 מגה UP), אבל זה יותר ממספיק כמעט לכל הצרכים (בטח ובטח שלניווט).

+1 :xyxthumbs:

• תגובות 804
  • צפיות 202.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודע מה איתכם אבל אני משתמש בגרסת ה-Beta של Telmap (ההרשמה חינם) ואני מאוד מרוצה. התוכנה עצמה טובה יותר מ-Waze וגם מדויקת יותר (Waze מדי פעם מתעקשת שאני צריך לפנות שמאלה באמצע כביש מהיר).

פורסם

תגידו, גם אצלכם WAZE/IGO טוחנות את הסוללה למוות תוך דקות ספורות?

אצלי גג חצי שעה והמכשיר מתייבש ל~5% סוללה (ZTE BLADE)

פורסם

אין ספק שזה טוחן סוללה, לא יודע בקשר לחצי שעה או יותר אבל בשביל מה יש מטען ברכב? (ואם אין, אז תקנה מיד איזה מתאם מצת-USB!)

פורסם

^מחזק! כמובן ששימוש במקלט GPS + מנת נתונים + מסך דלוק יגמור את הסוללה מהר.

מטען לרכב עולה דולר אז...

פורסם

המטען האחרון שקניתי (ב-YELLOW אני חושב) איכשהו שרף לי את שקע הטעינה של הנייד הקודם...

מאז אני מפחד לחבר אותו... :facepalm:

חוץ מזה, מה עושים ב"ניווט רגלי" בסמטאות ירושליים למשל?

אני מבין שזה לא ממש תלוי אפליקציה וכולן זלנניות סוללה באותה מידה...

פורסם

אני קניתי כזה ובנוסף כמובן כמה כבלים (אחד לעבודה, אחד לאוטו, אחד שתמיד יהיה בתיק וכו' - והכבל המקורי תמיד נשאר בבית)

עובד יופי טופי כבר מעל שנה.

בניווט באוטו בלילה אם אין לך מטען זמין אז אתה יכול להוריד את בהירות המסך למינימום האפשרי שעדיין נוח לך - זה חוסך המון.

ניווט רגלי? לא יודע ממש מה לומר לך כאן, צא מנק' הנחה שיישומי ניווט הם תמיד זללני סוללה

אז אם אתה מתכנן ניווט רגלי ארוך שקול סוללת גיבוי או מטען סולארי :)

או שתנסה להשתמש בניווט כמה שפחות (פעם ברבע שעה מדליק במכשיר את הדאטא+GPS+אפליקציה, בודק מה העניינים ומכבה את כל התכונות הנ"ל)

אצלי כברירת מחדל הכל מכובה במכשיר (WIFI, 3G GPS וכו') אני מדליק משהו רק כשאני צריך להשתמש בו וכשאני מסיים אני מכבה.

פורסם

אני מאמין שבניווט רגלי אתה לא צריך את הGPS מול העיניים כמו במכונית. הצרכן העיקרי בסלולארי הוא המסך.

פורסם

תודה...

פורסם

בסמטאות הצרות גם ככה הדיוק הלא מספיק רק יגרום לך לטעויות ;)

פורסם

מה עם דיווחי זמן אמת?

אני מסתכל מדי פעם ב-Waze לפני הנסיעה כדי לראות שאין עומס חריג, ברוב הפעמים אני נוסע בשעות שאינן שעות העומס ולכן לא ממש אכפת לי.

פורסם

לא שיש לי התנגדות לדיווחי התנועה של WAZE, אבל עיקר הסיבה שאני משתמש בה היא צמד המילים "שוטר לפניך"

פורסם

עם ווייז אני לא מקבל אות GPS בבית וברכב(!), רק כשאני בחוץ באוויר הפתוח, פשוט זוועה.

וזה:

לא יודע מה איתכם אבל אני משתמש בגרסת ה-Beta של Telmap (ההרשמה חינם) ואני מאוד מרוצה. התוכנה עצמה טובה יותר מ-Waze וגם מדויקת יותר (Waze מדי פעם מתעקשת שאני צריך לפנות שמאלה באמצע כביש מהיר).

טוען, טוען ונותן שגיאה שמעיפה אותך מהתוכנה.

פורסם

^^^

לא הבנתי על איזו תוכנה אתה מדבר, Waze או Telmap? אם מדובר ב-Telmap, קיבלת קוד באימייל להפעלת האפליקציה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים