עבור לתוכן

אנדרואיד - תוכנות מומלצות.

Featured Replies

פורסם

בהגדרות של dialer one תיכנס לT9 ושם בT9 language תבחר בעברית

ואין איך לגרום לחייגן של HTC לתמוך בעברית.. אפילו במכשירים שניופאן ייבאה החייגן לא תמך בעברית.. הלוואי שהיה, החייגן של HTC הרבה יותר טוב מהdialer one, הרבה אנשים אוהבים את החייגן הזה אבל לדעתי הוא ממש לא מוצלח.. הסיבה היחידה שאני משתמש בו זה שהוא תומך בעברית.

• תגובות 804
  • צפיות 202.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תנסה את semisilent. עושה רושם שזה מה שאתה מחפש.

תודה, זה בדיוק זה!

פורסם

אני רוצה לגבות את הROM שלי לכל מקרה, הבנתי שאני צריך רוט, יש המלצות מישהו בסיסי ?

אני רוצה כמה שפחות להתערב בזה ;D

פורסם

יש גיבוי בכמה רמות. הגיבוי ברמת שמצריך רוט נעשה בד"כ עם titanium backup. אחלה תוכנה.

יש גיבוי ברמה של image למערכת. אותו עושים בעזרת clockwork recovery. לא דורש רוט אבל כן דורש התעסקות.

פורסם

אני רוצה לגבות נטו את הROM כרגע, בהתקנה של רוט נעשה שינוי כלשהו או שזה רק "פתיחה" של האפשרויות האלה, זה מאפס הגדרות\מוחק משהו ?

פורסם

התקנה של רוט משתמשת ב exploit מסויים באנדרויד אשר נותן לך הרשאות root ודוחפת כמה תכונות נוספות פנימה כמו su.

אם זה עובד, זה לא אמור להשפיע על שום מידע שנשמר על המכשיר.

פורסם

אה כמובן, שכחתי את ההחלטה הגאונית של HTC..

בכל אופן, זה לא בלתי אפשרי, פשוט לא בלי אמצעים מיוחדים כרגע. למידע נוסף חפש xtc-clip

או תחכה שhtc ילכו בדרכם של se בנושא. אם כי אני לא כ"כ בטוח שיש להם כוח לזה.

פורסם

בפעם האחרונה שהתעניינתי (לפני כחודש-חודשיים, עד שקניתי את המכשיר והבנתי שזה לא באמת מעניין אותי כי אין לי שום צורך בזה) , לא היתה שום אופציה להתגבר על הנעילה הזאת של HTC. עדיין לא הצליחו להתגבר/לפרוץ אותה. זה לפחות מה שאמרו לי, פה.

תקן אותי אם אני טועה אבל לפי הלחץ הנוכחי על HTC לפתוח גם את המכשירים הקיימים, אני יוצא מנקודת הנחה ששום דבר עדיין לא השתנה..

פורסם

אני לא בעל מכשיר של htc לכן אני פחות מעורב במצב הbootloaders שלהם, אבל מבדיקה קצרה ב xda אני רואה שיש שיטה לפריצה שמצריכה מכשיר חיצוני. המכשיר מאפשר את כיבוי מנגנון החתימה ("s-off") ובעצם פותח את הדרך לעשות כל מה שאתה רוצה עם המכשיר.

המכשיר עצמו עולה לא מעט, אבל יש כמה ילדים בארץ שרכשו להם אחד כזה ומציעים פריצה בסכום סימלי..

פורסם

התקנתי SYGIC במכשיר שלי ואין שם מפות של ישראל וגם לא מצאתי איך להגדיר עיברית האם ניתן להוסיף את הפונקציות הנ"ל או שהתוכנה לא רלוונטית למשתמש הישראלי?

פורסם

אפשר להשתמש במכשיר שנקרא XTC-CLIP ואפשר לפרוץ איתו, הוא עולה איזה 150 יורו בEBAY

אבל גיליתי שלא מזמן 2 ישראלים קנו אותו ותמורת 50 שקל יפתחו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים