עבור לתוכן

אנדרואיד - תוכנות מומלצות.

Featured Replies

פורסם

אולי האפליקציה הכי שווה שראיתי עד עכשיו: CHAINFIRE

מתקין דרייבר OPEN GL פתוח ומה שזה מאפשר (בין היתר) זה לשחק משחקי TEGRA על מכשירים בלי TEGRA! עובד פצצה על הSGS ו-הTAB שלי!

https://market.android.com/details?id=eu.chainfire.cf3d&feature=search_result

צריך ROOT כמובן. את הPLUGIN ומדריך אפשר לראות כאן (בכלל, אתר פצצה שאני מאוד ממליץ עליו):

http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=416&t=199605&hilit=tegra

לפי דעתי זה לא יישאר הרבה זמן בMARKET כי NVIDIA לא יאהבו את זה...

• תגובות 804
  • צפיות 202.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצטער, שחכתי לפרט קצת יותר:

הכוונה שלי היא לגרום לכל שלא יופיעו בכלל התראות על שיחה שלא נענתה בSTATUS BAR כי אני משתמש בPURE MESSANGER WIDGET לקבלת ההתראות האלה, שמתי אותו בLOCK SCREEN בעזרת LOCK SCREEN WIDGETS ונכון לעכשיו פשוט מופיעות לי התראות כפולות.

ומצד שני אני לא רוצה להסתיר את כל הSTATUS BAR.

לא הצלחתי למצוא דרך לעשות את זה וזה פשוט מטריף אותי

טוב ,מצאתי דרך לעשות את זה עם TASKER.

למעוניינים פרטין כאן: http://android.stackexchange.com/questions/7279/disable-missed-call-notifications

פורסם

אני טס מחר לחו"ל ופלאפון רוצים 10 ש"ח על ה"שירות" שידרוש קוד ממי שיתקשר אליי כדי שלא אני ולא הוא נחוייב סתם במלא כסף מאחר ואני בחו"ל.

אין לי בעיה עם הסכום אלא אם העיקרון קצת - יכול להיות שיש גם אפליקציה שעושה משהו דומה?

פורסם

זה לא אפשרי לעשות את זה ברמת המכשיר, משהו כזה יהיה חייב לענות לשיחה כדי שיהיה איזשהו קישור בין המתקשר אל התוכנה במכשיר.

מה שכן אפשרי זה תוכנה שתדחה את כל השיחות חוץ ממספרים שאישרת.

פורסם

והשאלה היא האם זה בכלל רלוונטי או שהתשלום הוא רק במידה והוא גם אשכרה ענה. אחרת, הוא יכול "לא לענות" גם בלי שום אפליקציה.

פורסם

והשאלה היא האם זה בכלל רלוונטי או שהתשלום הוא רק במידה והוא גם אשכרה ענה. אחרת, הוא יכול "לא לענות" גם בלי שום אפליקציה.

לדעתי התשלום הוא רק אם ענית, לא נראה לי הגיוני שעל שיחה שלא נענתה תשלם..

בכל מקרה, נכון שאפשר, אבל באותה מידה לא צריך את האפשרות של הקוד (שפעם ראשונה שאני שומע שהם לוקחים על זה כסף..) זה פשוט נוח שבזמן שאתה בחו"ל לא תצטרך לסנן בעצמך..

פורסם

לדעתי התשלום הוא רק אם ענית, לא נראה לי הגיוני שעל שיחה שלא נענתה תשלם..

אהבתי את האופטימיות :)

אל תשכח שיש לך (אני מניח) מזכירה אלקטרונית, ששווה ערך ל"השיחה נענתה".

פורסם

אופטימיות זה דבר חשוב במדינתנו ;)

אבל אל תשכח שגם אם כשהמשיבון עונה אז אתה תשלם על שיחה נכנסת עדיין יש את ה"השיחה מועברת למענה הקולי" שבו הרוב מנתקים..

חוץ מזה שאני אישית בעד לבטל את המענה הקולי הזה, ועכשיו הזכרת לי שבאמת כשעברתי לפלאפון לא ביטלתי את המענה הקולי.. כשהייתי באורנג' אז ביטלתי את זה, שירות מיותר בימנו..

פורסם

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להגדיר אנשי קשר שיגרמו לטלפון לצלצל גם אם הוא על שקט, הודעות ושיחות. מישהו מכיר משהו כזה?

פורסם

tasker למשל (והוא שימושי לעוד 101 דברים אחרים) אבל כנראה קצת overkill למשימה אחת ספציפית.

פורסם

אני זוכר שבזמנו הסתכלתי עליו, אבל יש לו כל כך הרבה אופציות שזה גרם לי קצת לאבד ריכו... תראו סנאי!!!:

squirrel2.jpg

פורסם

אז התחדשתי בDESIRE S, מלבד מקלדת של SLIDEIT שמאוד נוחה, אני מחפש להפוך את מקשי המספרים לעברית, יש תוכנה פשוטה שעושה את זה ולא דורשת יותר מדי מקום\כיול וכו ?

כמו כן יש תוכנה\מוד שמאפשרת לראות אחוזים בסוללה ? מה שמצאתי עד עכשיו לא היה הכי מדויק.

פורסם

מקשי המספרים? אתה מתכוון כשאתה מחייג טלפון? אם כן, יש מספר חייגנים מצויינים כמו dialer one שנותנים אפשרות לחיוג שמות גם בעברית.

אני זוכר שבזמנו הסתכלתי עליו, אבל יש לו כל כך הרבה אופציות שזה גרם לי קצת לאבד ריכו... תראו סנאי!!!:

:lol:

תנסה את semisilent. עושה רושם שזה מה שאתה מחפש.

פורסם

התקנתי את הDIALER ONE אבל לא מצאתי שום אופציה לשנות את המקשים לעיברית, רק לשנות את ההגדרות לעיברית.

יש תוכנה שמתלבשת על החייגן הסטנדרטי של HTC ורק משנה את העיברית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים