עבור לתוכן

אנדרואיד - תוכנות מומלצות.

Featured Replies

פורסם

אם גוגל כלכך רוצה להגן עלינו, ע"י חסימה מכוונת של כל אפשרות לביצוע הקלטת שיחה (פיצ'ר שהיה קיים בטלפון הישן שלי מלפני 5 שנים) אז שתתכבד ותוסיף את הפיצ'ר הזה כאופציה מובנית במערכת ההפעלה.

החסימה היא לא להקלטת שיחות, לא רק.

החסימה היא מפני גישה פוטנציאלית לשיחה, בין אם לציטוט ובין אם להחדרת קבצי סאונד.

כנראה שהם חושבים שלהגן עליך יותר חשוב משתקליט שיחות.

לדעתי יש בזה משהו, אם כי באמת מעצבן שאי אפשר להקליט.

• תגובות 804
  • צפיות 202.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בכל מקרה, אם יש לך רום פרוץ אז יכול להיות שכן אפשר להקליט שיחות, איזה מכשיר יש לך ועם איזה רום?

וגם אם לא תצליח אז אתה עדיין יכול להקליט שיחות, אבל במגבלה אחת - השיחה חייבת להיות בספיקר, תשתמש בכל אחת מהתוכנות שבמרקט, אם הספיקר עובד אז הם יקליטו די טוב.

פורסם

הסיבה היחידה שזה לא אפשרי באנדרויד היא שגוגל רוצה להגן על עצמה מפני תביעות. מאותה סיבה בדיוק המצלמה הרגילה שיש באנדרויד לא כוללת אפשרות להורדת צליל הצילום.

בטוח?

בSGS יש אפשרות לבטל את הצליל

ואני די בטוח שגם בנקסוס שהיה לי קודם היתה אפשרות

פורסם

בSGS המצלמה היא של סאמסונג.

מצלמת ה AOSP לא כוללת אפשרות להורדת צליל הshutter. לפחות לא ב gb.

אם אתה זוכר גם היה גם FW מאוד מאוד ספציפי שהיתה לו אפשרות מובנת בdialer לביצוע הקלטות שיחה. אני די בטוח שזה קשור לעבודה שסאמסונג הכירו בחוק באזור אליו שוחררה הגרסה הזאת (בטח איזה קוריאה).

פורסם

אז זהו, אני לא כ"כ רוצה להתקין אחת אחת ולהתחיל לבדוק מי יותר טובה מהשניה. אני מקווה שיש מישהו עם ניסיון שיכול להמליץ משימוש אישי. כאמור, אשמח גם לשלם בישביל משהו באמת טוב.

אני משתמש בALLCALLRECORDER היא מקליטה אוטומטית, וגם את שני הצדדים בלי לשים על ספיקר.

מה שכן את הצד השני הוא יחסית בווליום חלש אבל עדיין ברור כשמשמיעים מהמחשב,

כאמור רץ אצלי על אנדרואיד 2.3.4 שמותקן על HD2

פורסם

שומעים את הצד השני חלש בגלל שאתה לא על ספיקר. האפליקציה הזאתי עובדת בדיוק על אותו עיקרון של שאר האפליקציות - ע"י ה MIC.

תשים את השיחה על ספיקר ותשמע את הצד השני מצוין.

פורסם

אחרי שימוש די ארוך ב-Batry indicator והתגלית שזה לא מתעדכן כמו שצריך (למשל הרבה פעמים זה מראה על כ-60% ואחרי רענון התוכנה (פתיחה וסגירתה מחדש) זה מראה על כ-40% - שזה הבדל גדול מאוד) אשמח להמלצה לתוכנה שמראה לי כמה אחוזים נשארו לי מהסוללה - אבל תוכנה מדויקת (אם קיימת בכלל). אני לא מחפש משהו מדויק כמו שעון אטומי אלא משהו שמפגר בטווח של אחוזים בודדים ולא בעשרות אחוזים

Battery Monitor Widget

תיזהר - אמנם אפלקיציה מדויקת אבל גם מסובכת!

פורסם

מ"ז מסובכת? פרט נמק והסבר

פורסם

ברגע שאתה פותח את האפליקציה אתה מופגז מ 4 כיוונים :D

דחפו לך Stats עם איזה שעון אטומי ו 7000 וידג'טים ואופציות לשנות הגדרות שיחה במערכת (WTF איך הגיעו לזה בכלל?) עם מלא גרפאים סטטיסטיקות מושגים.. בקיצור אני קיבלתי כאב ראש :-\

פורסם

חושב זה מסובך? נסה להבין את tasker ב15 דקות ;D

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

פשוט גאוני :D

screen?id=-3475052012867810313&i=1

האפליקציה מאפשרת לכם לקחת כל תמונה, להגדיר לה "איזורים קופצים", ואז לשחק איתם... :P

http://www.appbrain.com/app/andwobble2/com.geteit.android.wobble2.free

יש גם גירסת live wallpaper.

תוכנה לניהול רשימת קניות בסופר:

http://www.appbrain.com/app/i-go-shop-lite/com.robertoventurelli.android.igoshoplite

פורסם

LIKE :xyxthumbs:

פורסם

זה גאוני, חברה שלי לא הפסיקה לשחק עם זה.

פורסם

מחפש לוח שנה ישראלי, זאת אומרת לא עברי ודוסי, ושיהיו שם תפילות שחרית וכד', שיהיו חגים וחופשות.

משהו בסגנון קאלנדר אג'נדה ושיכלול גם ווידגט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים