עבור לתוכן

האם הייתם עוזרים לילד בצרה? שאלה למחשב

האם הייתם עוזרים? 903 הצבעות

1. 1. האם הייתם עוזרים?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

ראיתי עכשיו פרסום של סקר בבריטניה שפשוט גרם לי להרגיש רע עם העובדה שהידרדרנו כל כך נמוך בעולם, כי זה המצב בכל מקום לא רק בבריטניה

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1299818/Half-men-steer-clear-children-trouble-fear-branded-paedophiles.html

Half of men steer clear of children in trouble for fear of being branded paedophiles

היום לגשת לילדים זה פשוט מסוכן... לך תדע במה יאשימו אותך אחרי זה.

פורסם

זה לא שהתדרדרנו,זה פשוט העובדה שאנשים נעשו פרנואידים. ילד עם מבוגר שלא ממשפחתו = פדופיליה. רעש מהשכן = תביעה על הטרדה . מחמאה לאישה = הטרדה מינית. יחסי מין עם מישהי שהתחרטה על זה אח"כ = אונס

פשוט אי אפשר לעשות כלום,אנשים מפחדים היום מתביעות וזה אחת הרעות החולות של הדמוקרטיה. למרות זאת אני די בטוח שבמידה ואנשים יראו ילד בצרה רצינית הם יושיטו יד ויעזרו לו. אני גם לא מאמין שזהו המצב בארץ,אפילו להפך

פורסם
יחסי מין עם מישהי שהתחרטה על זה אח"כ = אונס

גם עם אישה שלא התחרטה... :cool2:

פורסם

גם עם אישה שלא התחרטה... :cool2:

הכוונה לא לאונס שאתה מכריח בחורה. אלא על הקו הדק שהיום התפתח לאישום באונס,שבו אישה שוכבת עם גבר מרצונה או תחת השפעת אלכוהול קלה ולא מרוצה ממה שהיא עשתה,ואז פשוט הולכת לתחנת המשטרה הקרובה כי הרי "אין מצב שהיא שכבה עם הדבר הזה". לא מעט גברים הורשעו על כך או שילמו על כך בפגיעה בשמם הטוב. עצוב.

(וכן אני יודע שזה היה בציניות,חשוב היה לי לחדד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים