עבור לתוכן

שאלה בקשר לממיר DTT לטלוויזיה

Featured Replies

פורסם

אהלן

אח שלי ניתק את ה-YES מהטלוויזיה שלו

עכשיו כרגע בטלווזיה שלו רואים שלג

הוא אמר לי שיש איזה שהיא דרך לחבר משהו או לעשות איזה שהוא משהו ואז הטלוויזיה תקלוט כמה ערוצים (מה שחשוב זה 22,10,11)

שאלתי חבר והוא אמר לי לקנות את הממיר DTT מהדואר

שזה דיגיטלי ולא אנלגי (אין לי מושג על מה הוא דיבר :S) אבל הוא אמר שזה תומך ב-HD ובכתוביות

זה נראה לי סבבה

רק רציתי לוודא אם זה נכון מה שהוא אמר??

שאני לא סתם יילך לקנות לו ובסוף זה אותו דבר

פורסם

אם אני לא טועה זה נקראה ממיר DVB-T ואתה יכול לקלוט איתו את הערוצים 11, 22, 10, 99, 33

וכן יש ממירים שתומכים בHD אבל זה לא ממש עוזר עכשיו כי אף אחד מהערוצים אלה לא משדר בHD אז עד אז זה כמו ממיר רגיל...

יש כול מני סוגים של ממירים כאלה תבדוק מה אתה צריך יש כאלה שגם מקליטים(כמו ממיר YES MAX)

ועוד דבר הבנתי מאנשים שלא בכול המקומות יש קליטה טובה ואז רואים תקיעות/מריחות

פורסם

- הדונגל למחשב מסוגל להקליט ב HD לא ה KONKA 980

- כרגע אין שידורים ב HD

- התוכנה שמגיעה עם הדונגל צורכת משאבי מחשב רבים כ 30-40% עם I5 750, עבודה עם המדיה סנטר עדיפה הן מבחינת נוחות תפעול והן מבחינת משאבים (כ 6%)

- יש צורך לעדכן את התוכנה של ה 980 מהאתר של היבואן (טלראן) בכדי שיהיה אפשר להריץ את ההקלטה קדימה ואחורה בצורה סבירה

- מעבר בין התחנות ב 980 קצת איטי, 2-3 שניות

- בכדי לקבל קליטה מקסימאלית יש לקרב את האנטנה כמה שיותר לחלון ואם אפשר להוציא אותה החוצה או להתחבר לאנטנה שעל הגג מה טוב

- לאחי יש גם את הקונקה וגם את האפקס, באפקס הקליטה טובה יותר והמעבר בין התחנות מהיר יותר

- הדיל ברשות הדואר של דונגל + 980 מתומחר בצורה הוגנת

- סה"כ הקונקה עושה את העבודה אומנם לא בצורה מבריקה אבל הרבה יותר משתלמת מ 200 + ש"ח בחודש לHOT\YES

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים