פורסם 2010 באוגוסט 715 שנים יש לי מחשב יחסית חדש אני מנסה לעלות את מהירות המאוורר ואני לא מצליח בתוכנה speedfan אין את האפשרות של הפאניםקיבלתי עם הלוח תוכנה שנקראת Intel® Desktop Utilitiesוגם אין אפשרות של העלאת מהירות......יש למישהו פתרון לקירור יותר אינטנסיבי של המעבד ללא צורך בהחלפת המאוורר?או תוכנה חלופית?
פורסם 2010 באוגוסט 715 שנים יש לי מחשב יחסית חדש אני מנסה לעלות את מהירות המאוורר ואני לא מצליח בתוכנה speedfan אין את האפשרות של הפאניםקיבלתי עם הלוח תוכנה שנקראת Intel® Desktop Utilitiesוגם אין אפשרות של העלאת מהירות......יש למישהו פתרון לקירור יותר אינטנסיבי של המעבד ללא צורך בהחלפת המאוורר?או תוכנה חלופית?דבר ראשון עדיף שאני יגיד את זה מאשר אחד מהמנהלים - תערוך כותרת, דבר שני תנסה ב-BIOS
פורסם 2010 באוגוסט 715 שנים שלום ? תערוך בבקשה את הכותרת למשהו ענייני יותר..כמו כן חיפוש קצר היה מוצא לך מדריך בסטיקי..תעיין בו ותלמד איך להגדיר את SPEEDFAN..
פורסם 2010 באוגוסט 815 שנים קרא בבקשה את חוקי הפורום..זה יקל עלינו ועליך ;Dכמו כן תסיר את סימני הפיסוק המיותרים מהכותרת..וכמו שצינתי חיפוש היה מוצא לך את המדריך !http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=352739.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.