עבור לתוכן

זה היה חייב לקרות מתישהו: GSMARENA- אייפון 4 VS גלאקסי S

Featured Replies

פורסם

אחרי סה"כ יומיים עם הגלקסי, אני יכול להגיד דבר אחד בוודאות

המתכנתים של סמסונג הם חבורה של חסרי יכולת

לקחו חומרה מצויינת ופשוט הרסו אותה עם תוכנה גרועה.

שילכו ללמוד מHTC/אפל איך משלבים בין חומרה לתוכנה

• תגובות 129
  • צפיות 15.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

שאלת מליון הדולר-

איזו קושחה?

(לפי התגובה, אני מנחש JF3)

פורסם

Scorn, אתה עדיין על JM5?

פורסם

שאלת מליון הדולר-

איזו קושחה?

(לפי התגובה, אני מנחש JF3)

המקורית היתה (אם אני זוכר נכון) JF5

אחרי שעה עברתי לJM2 (בהמלצתך)

פורסם
  • מחבר

JM2 ואתה חווה בעיות? היא פתרה אצלי 90% מהשטויות של JF3/JF5.

על הדרך, יצאו JG8 ועוד אחת ששכחתי, ב XDA טוענים שזה מוחק כל זכר ללאגים ושאר ירקות שהיו עם המכשיר, אבל כבר אין לי כוח לעבור עוד גרסה. אני מחכה לפרויו וזהו, טוב לי עם JM2 גם ככה.

אגב, קנית את המכשיר בסוף, או שיש אצלך מכשיר לנסיון/מכשיר של מישהו?

פורסם

זה לא בעיה כמו FC או חוסר יציבות

אבל השילוב של הTOUCHWIZ עם כל הזבל שהם דחפו שם וביצועים (בפועל) שלא תואמים את התוצאות שאני מקבל בבנצ'מארקים (2,200 בQUADRANT)

וGPS שאמנם מקבל FIX (אפילו ממש מהר) אבל לא קרוב לGPS בשום מכשיר אחר שהיה לי (תבדוק כמה לווינים הוא קולט וכמה הוא מדוייק בנסיעה בת"א למשל, ומה שהכי עצוב שאם עד עכשיו המצב הוא כזה, זה לא נותן הרבה סיבות לאופטימיות (כי יצאו איזה 7,000 גרסאות בינתיים)

בקיצור, פשוט לא תואם את רמת הציפיות מהמכשיר (וקראתי מספיק ביקורות לפני)

עצם העובדה שאי אפשר לעבוד נורמלי עם המכשיר (בשום גירסה, גם לא JM2 ) בלי להתקין תיקון פשוט מראה על הרמה הנמוכה של התוכנה

בפוסט הזה יש הגזמה אבל הוא קרוב לאמת הרבה יותר מתיאורים ורודים של משתמשים אחרים

Honestly, if you did not buy such a phone yet, don't do it. Stay with your G1 and wait for HTC to build something with led/(front)cam/4" superamoled/trackball.

Because i9000 only looks nice as long as you don't want to use it as everyday phone. At least wait for a cm release, don't put your hope on samsung. They did not manage to release a working 2.1 android, what makes you believe they manage that for 2.2 or later?

כן, קניתי את המכשיר (נפרדתי מהנקסוס)

הזמן יגיד אם זה היה מהלך חכם

פורסם

זה לא בעיה כמו FC או חוסר יציבות

אבל השילוב של הTOUCHWIZ עם כל הזבל שהם דחפו שם וביצועים (בפועל) שלא תואמים את התוצאות שאני מקבל בבנצ'מארקים (2,200 בQUADRANT)

את יכול לפרט יותר מאיזה ביצועים אתה מאוכזב?

פורסם

הכל מרגיש "לא חלק" (אפילו בפאקינג פתיחת מסך הנעילה לאחר סטנדביי)

מעבר בין דפים במסך הראשי, מעבר ממסך האפליקציות למסך הראשי ובכלל שימוש שוטף

יש גם כל מיני באגים קטנים, היום דיברתי בטלפון ורציתי להעלות מישהו נוסף לשיחה ופתאום הפסיקו לשמוע אותי

והGPS לא מדוייק בצורה קצת מטרידה.

אבל המצב יחסית טוב למצב הסטנדרטי שהמכשיר הגיע איתו

פורסם

עם איזו תוכנה אתה משתמש לGPS?

מניסיוני, בעת נהיגה עם GMAPS דרסתי פשוט את כל האנשים בת"א =)

עם WAZE הכל סבבה.

ובעת הליכה רגילה ברחוב משיגים דיוק לא רע..

סתם בשביל הסקרנות - use wireless network מופעל אצלך?

פורסם
  • מחבר

בעיית הלאגים כבר מזמן לא מה שהייתה. במיוחד אחרי שהוציאו את ה one click lag fix שמוחק אותם כליל (אבל גם אני לא בעד פתרונות צד שלישי, אלא בעד שסאמסונג יזיזו את התחת לסדר את העניינים)

ה GPS, מבחינתי, זו הבעיה האמיתית והמתמשכת היחידה. ומצד שני, זו (שוב) בעיית תוכנה.

קיבלנו כבר תגובה מברודקום שעובדים על דרייבר חדש, ותגובה מסאמסונג ש "a suitable fix for the problem is on the way", אבל עד שנראה אותו, קשה להגיב.

אני מחכה לראות מה יצא מפרויו, הגרסאות אלפא שדלפו מראות שיפור אדיר מבחינת שימוש שוטף, כל מי שהתקין את המכשיר הגיב שהוא הפך ל (ואני מצטט) "blazing fast", אבל יש הרבה דברים אחרים שמונעים מהאלפות של פרויו להיות שמישות ביומיום.

עוד חודש.... רק עוד חודש.....

פורסם

עם איזו תוכנה אתה משתמש לGPS?

מניסיוני, בעת נהיגה עם GMAPS דרסתי פשוט את כל האנשים בת"א =)

עם WAZE הכל סבבה.

ובעת הליכה רגילה ברחוב משיגים דיוק לא רע..

סתם בשביל הסקרנות - use wireless network מופעל אצלך?

משתמש בWAZE

עוד לא התקנתי את הפאטץ' שמאפשר להשתמש בגוגל לניווט בארץ :)

בעיית הלאגים כבר מזמן לא מה שהייתה. במיוחד אחרי שהוציאו את ה one click lag fix שמוחק אותם כליל (אבל גם אני לא בעד פתרונות צד שלישי, אלא בעד שסאמסונג יזיזו את התחת לסדר את העניינים)

ה GPS, מבחינתי, זו הבעיה האמיתית והמתמשכת היחידה. ומצד שני, זו (שוב) בעיית תוכנה.

קיבלנו כבר תגובה מברודקום שעובדים על דרייבר חדש, ותגובה מסאמסונג ש "a suitable fix for the problem is on the way", אבל עד שנראה אותו, קשה להגיב.

אני מחכה לראות מה יצא מפרויו, הגרסאות אלפא שדלפו מראות שיפור אדיר מבחינת שימוש שוטף, כל מי שהתקין את המכשיר הגיב שהוא הפך ל (ואני מצטט) "blazing fast", אבל יש הרבה דברים אחרים שמונעים מהאלפות של פרויו להיות שמישות ביומיום.

עוד חודש.... רק עוד חודש.....

בינתיים JM1 שוחרר רשמית ע"י סמסונג,

פתרון (אפילו אם זמני) מביך

אבל יש פוטנציאל, בזה אין ספק ונחכה ונקווה לטוב

פורסם

בתור טלפון נטו אף סמארטפון לא מגרד את הרמה של נוקיה 3100 מבחינת איכות הרכבה, עמידות, זמן סוללה, שמישות מסך בשמש ישירה, מחיר, איכות שמע, איכות רמקול ונוחות שימוש. זה טלפון, לא צעצוע overpriced שלכם שעוד חצי שנה יחשב גרוטאה וימכר חדש בחצי מחיר.

פורסם

כן אבל הגרוטאה שלי יודעת לעשות הכל חוץ מקפה, וגם לזה יש בטח אפליקציה במרקט.

פורסם
  • מחבר

בתור טלפון נטו אף סמארטפון לא מגרד את הרמה של נוקיה 3100 מבחינת איכות הרכבה, עמידות, זמן סוללה, שמישות מסך בשמש ישירה, מחיר, איכות שמע, איכות רמקול ונוחות שימוש. זה טלפון, לא צעצוע overpriced שלכם שעוד חצי שנה יחשב גרוטאה וימכר חדש בחצי מחיר.

רוצה לעשות השוואה קצרה?

איכות הרכבה- אני לא אתייחס, כי זה כמו להשוות הרכבה של מכונית להרכבה של בניין, זה שונה מדי.

עמידות- מן הסתם, כל דבר עם מסך גדול יהיה פחות עמיד.

זמן סוללה- בינתיים זמן הסוללה הרשמי של הנוקיה 3100 הוא 6 שעות לדיבור על רשת GSM, לעומת 13 וחצי שעות ב i9000.

תחת אותו שימוש (יושב בכיס ולא עושה כלום עד שמתקשרים אליך או עד שאתה צריך להתקשר/לשלוח SMS), רוב הסמארטפונים לא יראו את אותו 310 ממטר.

שמישות מסך בשמש ישירה-

Super amoled>CSTN LCD

מחיר- זו אפילו לא השוואה שפויה, אז אני אתעלם מהסעיף הזה לחלוטין.

איכות שמע, איכות רמקול- כל הסמארטפונים שציינתי בפוסט הקודם שלי לא נופלים במאומה מאותו 3100 אגדי.

נוחות שימוש- עניין סובייקטיבי.

STOP BEING BUTTHURT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים