עבור לתוכן

זה היה חייב לקרות מתישהו: GSMARENA- אייפון 4 VS גלאקסי S

Featured Replies

פורסם

יש מספיק דוגמאות סרטים ביוטיוב ובכל הכתבות על המכשיר, לא מספיק טוב?

• תגובות 129
  • צפיות 15.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

יוטוב מעביר כל סרטון המרה, מה שאומר גם כיסוח לא קטן באיכות.

פורסם

יש מספיק דוגמאות סרטים ביוטיוב ובכל הכתבות על המכשיר, לא מספיק טוב?

לא, אני מעדיף סרטון שלא עבר עריכה וקיזוז באיכות.

אתה יודע, זו בקשה פשוטה, אבל ש "סרטון" זה בערך 60 מגה.... קצת מעצבן להעלות. קצת הרבה.

כבר יש קצת מדי אור שמש בחוץ, אני אעלה בשבילך דוגמה מחר.

תודה, אני זקוק לזה לצורך השוואה.

פורסם

הבעיה היחיד שמציקה לי עם יכולות צילום הוידאו של ה SGS היא יכולת הקלטת דרך המיקרפון.

אם עוד מישהו פה ניסה להקליט הופעה בוידאו, ספרו איך זה נשמע...

פורסם
  • מחבר

במקום להשוות את זה למצלמות וידאו ייעודיות ( :screwy: ) תנסה להשוות את זה לאיכות מצלמה של סלולאריים אחרים.

הסאונד בוידאו לעומת מכשירים אחרים (מנסיון עם נוקיה 5800, נקסוס ומיילסטון) מצוין.

הדברים האלו מעולם לא נועדו להקליט הופעות, בטח שזה לא יעשה את זה כמו שצריך.

פורסם

זאת הבעיה של אנשים היום.... הכל דוחסים לפלאפון

פלאפון זה מכשיר נחמד, מת על הנקסוס שלי

כשהמצלמה שלו או של מכשיר אחר תשתווה לA590 הישנה שלי, דברו איתי

כהנגן המובנה יתקרב באיכות, בתמיכה ובזמן נגינה לD2 שלי, דברו איתי

אני יודע שכולנו אוהבים מכשירי AIO אבל מדובר על מכשירי פלאפון עם נפח פיזי קטן ומגבלות מפה להודעה חדשה לעומת כל מכשיר יעודי שאולי שוקל יותר, גדול יותר אבל גם טוב פי מאה מכל סלולרי

פורסם

אני עדיין סוחב איתי את ה D2 בכיס אחד, ואת ה HD2 בכיס השני וכך זה גם יישאר כשהגלקסיה תגיע.

פורסם

אני עדיין סוחב איתי את ה D2 בכיס אחד, ואת ה HD2 בכיס השני וכך זה גם יישאר כשהגלקסיה תגיע.

:xyxthumbs: כמו כל חובב COWON אמיתי

פורסם
  • מחבר

עכשיו פה כבר יש לי משהו להגיד.

זרקתי את ה creative zen שלי לטובת הגלאקסי S, לא מטעמי נוחות, אלא כי הוא פשוט נשמע יותר טוב. הם דחפו שם ערכת שבבים שלמה של wolfson audio לטפל בכל מה שנוגע בסאונד, התוצאה מדהימה.

פורסם

:lol: אל תשווה לי שום דבר לCOWON ולמגבר של הD2

הגלקסי אולי טוב מאוד וטוב יותר מZEN אבל עדיין... D2 ליגה אחרת, לכל הפחות הוא לא מתחרה בזמן סוללה שלו (ביום שבו פלאפון יוכל לעבוד כמוהו, אני זורק הכל)

פורסם

iakovl,

מי שזקוק למוזיקה/מצלמה ברמה גבוהה ודאי שלא יסתפק בפלאפון, אבל לדעתי זה לא המקרה אצל רוב האנשים. לא יודע מה איתך, אבל יש לי E71 עם אוזניות סבירות בלבד (EX-110 נדמה לי..) ואני מרוצה מספיק, אני בטוח שה-SGS יענה על כל דרישותיי ואף יותר מבחינה מוזיקלית, כנ"ל לגבי הדרישה מהמצלמה. במקרים כאלה, ואני בטוח שיש עוד הרבה אנשים כמוני בעניין הזה, פלאפונים כאלו מהווים ממש פיתרון מעולה כ-AIO

פורסם

אני לא אומר שהם פתרונות AIO רעים, במיוחד הדורות החדשים של המכשירים

אבל נגיד המקרה של הבחור פה, להקליט הופעה בסלולר... הוא לא מיועד להקלטה מרחוק

יש דברים שצריכים מכשירים יעודיים בשבילהם, במיוחד לאור החולשה הגדולה של כל הדורות החדשים, הסוללה

אם אני הייתי שומע מוזיקה על הנקסוס שלי אני לא רוצה לדעת בכמה הייתי מצמק לו את הזמן סוללה

פורסם
  • מחבר

:lol: אל תשווה לי שום דבר לCOWON ולמגבר של הD2

הגלקסי אולי טוב מאוד וטוב יותר מZEN אבל עדיין... D2 ליגה אחרת, לכל הפחות הוא לא מתחרה בזמן סוללה שלו (ביום שבו פלאפון יוכל לעבוד כמוהו, אני זורק הכל)

D2 ליגה אחרת מה ZEN?

מבחינת מגבר, כן, מבחינת סאונד, לא :screwy:

חבל שלא שמתי עליו כמה שירים אז להדגים את הנגן מוזיקה.

אז שוב, מבחינת מגבר וזמן סוללה, לא, ה SGS לא מתחרה בכלל ב D2.

מבחינת איכות סאונד נטו, אני קובע לך עובדה שהם ב equal footing.

xtract- למרות שמכשירים בד"כ מהווים פתרון לא רע כ AIO, זה בד"כ דורש פשרות בכל התחומים.

אני לא אוהב להתפשר, שאני צריך מצלמה אני עדיין לוקח איתי מצלמה למרות שהמצלמה במכשיר "לא רעה", אבל בעניין הנגן, מדובר פה על מקרה יוצא דופן שהפונקציה הספציפית הזו נותנת מענה הולם גם מול מכשיר ייעודי.

פורסם

טוב לשמוע. בכל מקרה זה רק עניין של זמן הרי עד שיוכלו באמת לדחוס את כל הטוב מכל העולמות במכשיר בגודל של IPHONE או SGS אבל כבר היום למשתמש הממוצע אני חושב שהמכשירים הללו מהווים פיתרון מעולה ל-99% מהמצבים שאדם נתקל בהם

פורסם

לא חושב שבן אדם ילך לצלם באיזה אירוע עם הסלולרי שלו

זה טוב כפתרון מהיר אם אין לך מכשיר אחר, אבל תמונות איכותיות במיוחד כשמדובר על מרחקים... רק יעודי

צילום וידאו זה עוד יותר קריטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים