עבור לתוכן

מחפש מערכת 5.1 קטנה לחדר

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מחפש מערכת 5.1 קטנה יחסית שתתאים לחדר שלי (לא סלון, אלא חדר של נער עם מחשב וכו...)

אני רוצה שהיא תעבוד קודם כל עם המחשב שמחובר ישירות לטלוויזיה בצפפיה בתכני HD(וגם לא) כל מה שאני צופה בו מהמחשב מחובר ישירות לטלוויזיה ב HDMI

ואני מאוד נהנה מאיכות הוידאו ודיי מתאכזב מהסאונד הבינוני(בלשון המעטה) של הטלוויזיה.

חוץ מזה יש לי גם PS3, וגם אותו אשמח לחבר לאותה מערכת.

אני מחפש מערכת שהגודל הפיזי שלה קטן יחסית כי החדר עצמו לא גדול במיוחד, ואני לא מחפש עוצמות סאונד מאוד גבוהות (אם כי יותר מהטלוויזיה יהיה נחמד ונראה לי דיי טריויאלי בכל מקרה) ואני מחפש שיפור משמעותי באיכות השמע, שאני בטוח שאקבל בכל מקרה (בהשוואה לסתם סאונד מהטלוויזיה, כאשר לדוג' אפילו הרמקולים 2.1 של המחשב שלי נשמעים הרבה יותר טוב)

התקציב לא ממש מוגדר כי אני לא יודע כמה הדברים האלה עולים, אבל אני לא מחפש להוציא הרבה כסף ולא מחפש משהו ממש ממש טוב, אלא משהו יחסית פשוט שישפר משמעותית את המצב הנוכחי ויתן תמורה טובה יחיסת למחיר.

מקצת הסתכלות על מחירים שונים, אני חושב שהכיוון הוא בערך 2000 שקל, אבל זה סדר גודל, וזה יכול להיות גמיש, רק לא להתפרע יותר מדי...

תודה :)

יואב

פורסם
  • מחבר

מישהו ?

ראיתי סט של JBL בזאפ, בערך ב1000 שקל, אומרים שהוא טיפה חלש כך שהוא לא מתאים למוזיקה רצינית וזה, אבל הוא ממש טוב לסרטים ומשחקים.

וזה סט קטן ואומרים שהוא מאוד משתלם.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=31207

שווה משהו הסט הזה ? אפשר למצוא בכלל משהו נורמאלי בכזה תקציב ?

אני צריך רסביר בשביל שזה יעבוד גם עם הטלוויזיה וגם עם הPS3 ?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

בשביל שהמערכת תפעל תצריך מגבר

היתי ממליך לך ללכת על הדוידי מגבר +5 רמקולים קטנים זה הכי משתלם עבורך ועבור התקציב שלך

אל תקנה אבל מערכת בדיוטי פרי לך לחנות ותשמע תמערכות ותבחר את מה שהכי מתאים לך וחשוב שהיה חיבור HDNL כדי שתחבר לטלוזיה..

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה :)

אם תוכל לשלוח קישור ל דיוידי מגבר הזה (אגב דיוידי אני ממש לא צריך...) זה יהיה אחלה.

בנוסף, אם תוכל להגיד לי מה צפי העלות הכוללת של כל המערכת? כי לפי מה שהבנתי יכול להיות שהרמקולים הם לא החלק היקר ביותר, והרסיבר לדוגמה מקפיץ בצורה משמעותית את המחיר...

אני לא רוצה ללכת על הדבר הכי זול שיש ואז להתבאס שקניתית אותו, ומאידך אני לא רוצה הוצאה מטורפת.

ככה שאני מכוון לאיזה שהוא טווח ביניים שייתן לי תמורה משלמת לכסף ויספק שדרוג משמעותית לטלוויזיה ויספק לי חוויה :)

פורסם

שלום יש מערכת קטנה ואיכותית של פיונר שקיבלה ציון 5 כובים בזאפ והיא נראית לי מתאימה לך אבל לך ותשמע אותו קודם הינה הדגם

Pioneer HTZ161

וקח גם קישור

http://www.home-cinema.co.il/product/23093,0,17056.aspx

360 וואט מספיק בהחלא לחדר נוער זה יביא לך שיפור משמעותי מהרמקולים בטלווזיה שהם 20 וואט

במילא תלא תסים על הכי גבוה תלאא רוצה להרוס תרמקולים ולעשות רעש לשכנים

בהצלחה עם הקניה ותהיה סבלני בסוף תמצא תמערכת שמתאימה לך

פורסם
  • מחבר

שלום יש מערכת קטנה ואיכותית של פיונר שקיבלה ציון 5 כובים בזאפ והיא נראית לי מתאימה לך אבל לך ותשמע אותו קודם הינה הדגם

Pioneer HTZ161

וקח גם קישור

http://www.home-cinema.co.il/product/23093,0,17056.aspx

360 וואט מספיק בהחלא לחדר נוער זה יביא לך שיפור משמעותי מהרמקולים בטלווזיה שהם 20 וואט

במילא תלא תסים על הכי גבוה תלאא רוצה להרוס תרמקולים ולעשות רעש לשכנים

בהצלחה עם הקניה ותהיה סבלני בסוף תמצא תמערכת שמתאימה לך

מבחינת תקציב זה מתאים לי ממש טוב. זה כולל כבר את הרסיבר, או שאני אצטרך לקנות עוד דברים מעבר ?

אין ספק ש360 וואט זה הבדל עצום, וגם איכות הרמ'קולים כמו גם העובדה שזה 5.1 ולא מגיע רק מהטלוויזיהאמור להיות שיפור עצום.

אנסה לחפש מקום בו אפשר לשמוע את המערכת ואראה אם היא לרוחי. תודה רבה על העזרה.

רק מה שעדיין תמוה מבחינתי זה כיצד כשאנשים קונים מערכת הם מדברים על סכומים של 4-5 אלף והרבה פעמים הרבה יותר גבוה מזה ויכול להגיע בכיף למעל 10 והשמיים הם הגבול. ככה שמבחינת מחיר משהו פה קצת לא מסתדר לי, אז אם תוכל לעשות לי קצת סדר. מה ההבדל בסקאלות במה זה מתבטא וכד' (ברור שבאיכות ובהספק, אבל זהו ? יש ניתוח יותר מעמיק ? )

שוב תודה :)

פורסם

רק מה שעדיין תמוה מבחינתי זה כיצד כשאנשים קונים מערכת הם מדברים על סכומים של 4-5 אלף והרבה פעמים הרבה יותר גבוה מזה ויכול להגיע בכיף למעל 10 והשמיים הם הגבול. ככה שמבחינת מחיר משהו פה קצת לא מסתדר לי, אז אם תוכל לעשות לי קצת סדר. מה ההבדל בסקאלות במה זה מתבטא וכד' (ברור שבאיכות ובהספק, אבל זהו ? יש ניתוח יותר מעמיק ? )

כמו כל דבר בחיים - באיכות.

לדוגמא - המערכת הזאת היא מאוד זולה - בסך הכל 300 ש"ח לכל ערוץ - אבל לא רק הנתונים שלה על הנייר בינוניים (בלשון המעטה), קרוב לוודאי שגם איכות הסאונד שלה לא מבריקה ונתון ההספק מנופח להחריד - אפילו אם נסתמך על הנתונים הטכניים - המערכת לא תהיה מסוגלת לשחזר את הטונים הבינוניים-נמוכים וכן את הבאסים העמוקים יותר.

אני משער שהיא תשמע טוב יותר מהרמקולים של הטלוויזיה (שהם לרוב איומים באופן מיוחד) ואולי יספקו אותך מבחינת האיכות, אבל אם לדוגמא חשובה לך איכות הסאונד בסרטים (מעבר לתחושת הסראונד והבום-בום) או אם אתה נהנה להקשיב למוזיקה איכותית תוכל לקבל הרבה יותר בתקציב שלך אם תתפשר על שני ערוצים בלבד (להשקיע 500-600 ש"ח לכל ערוץ). בדרך כלל (אבל לא תמיד) מערכת יקרה יותר תהיה גם בנויה טוב יותר, נתוני ההספק שלה אמינים יותר (אבל לא בהכרח גבוהים יותר) ואם מדובר במערכת קולנוע ביתי יהיו לה יותר חיבורים ומפענחים.

ראוי לציין שכמו בכל תחום בחיים אתה גם משלם יותר ויותר על מיתוג ופוזה ככל שאתה מטפס בסולם התקציב, כמו בכל דבר בחיים.

כמובן שבסופו של דבר הכל תלוי באוזניים שלך ובמה שאתה מחפש.

פורסם

הייתי ממליץ לפותח הדיון ללכת על המערכות האלו שכבר מספקות את ההגברה ואת הרמקולים ביחד , זה חדר קטן ותקציב נמוך . אם תרשה לי להתחלק בניסיון שלי , אז המערכת סראונד הראשונה שלי הייתה של חברת מדבקה בשם מרטון ( המערכת עדיין עובדת - לא אצלי אבל :) ) שעלתה לי 500 שח' ונהנתי מימנה מאוד כי נתנה לי את מה שרציתי לראות סרטים בסראונד וההפרש בין מה שהיה לי אז 2.1 של קריאטיב היה עצום , אז בתקציב שלך שזה עד 2000 שח' אתה יכול למצוא מערכות מצויינות שיתנו תמורה טובה למחיר , אני לא ממליץ בשלב כזה להיכנס לנושא של אודיו אלא כמובן אם אתה מתעניין , ( אני פשוט לא חושב שיש לך תקציב גם למערכת וגם לילמוד קרי טעויות שצריך לשלם עליהם )

לסיכום לך על המערכות האלו הכוללות את ההגברה ואת הרמקולים ,זה תמיד ישרת אותך בחדר השינה .

פורסם

אין שום קשר לגודל החדר, אני עם חדר של כ-13מ"ר, ומערכת שעולה הרבה יותר מהתקציב שלך.

במקרה השבוע שמעתי במערכת 5.1+מגבר מובנה בDVD, וזה נשמע פשוט נשמע לא טוב.

לדעתי, אם התקציב הוא 2000ש"ח, תקח את הLOGITECH Z5500 אומנם היא מערכת למחשב, אבל היא תשמע לך הרבה יותר טוב מכל מערכת משולבת שכזאת.

היא עם כניסה אופטית ודיגטלית, והיא מערכת מאוד מומלצת לתקציב הזה, וגם לתקציב גבוה יותר.

בהצלחה!

פורסם

ממליץ גם ^ ^ על זו , אני חושב שהיא קצת מעל לתקציב שלו אבל ..

פורסם

ה-Z-5500 מערכת טובה, ניתנת לתליה לחדר קטן ונותנת פתרון איכותי יחסית ונוח לסראונד בלי יותר מדי התעסקות.

אבל התמחור שלה בארץ דפוק, המערכת עולה ב-newegg כ-330 דולר (1600 ש"ח אחרי המיסוי בישראל) ואפשר להשיג אותה גם בפחות ואילו בארץ המחיר מתחיל ב-2400 ש"ח!

פורסם

אולי משומשת ?

אבל האמת הוא יהיה צריך להשקיע גם בכרטיס קול , לכן אני עדיין חושב על העצה המקורית של מערכת ביצר המוני מחברה עם שם ושירות טוב , בתקציב של 2000 שח בשביל מערכת ראשונה הוא יכול להינות ולקבל את מה שהוא צריך בלי הרבה התעסקות ובלאגן .

פורסם
  • מחבר

ה-Z-5500 מערכת טובה, ניתנת לתליה לחדר קטן ונותנת פתרון איכותי יחסית ונוח לסראונד בלי יותר מדי התעסקות.

אבל התמחור שלה בארץ דפוק, המערכת עולה ב-newegg כ-330 דולר (1600 ש"ח אחרי המיסוי בישראל) ואפשר להשיג אותה גם בפחות ואילו בארץ המחיר מתחיל ב-2400 ש"ח!

האמת שהמליצו לי עליה גם במקומות אחריםן, וגם שם העירו על התמחור המוזר, ועדיין אמרו שהיא אחת האופציות המשתלמות והאיכותיות באזור המחירים שלי.

אני לא בטוח שאני צריך להשקיע בכרטיס קול(אני לא בבית כדי לבדוק אם יש לי יציאה) אבל גם אם כן, אני לא חושב שזה עוד הוצאה משמעותית, מה גם שאמרו לי שאפשר לקנות אחד פשוט יחסית...

מעבר לכך אמרו לי שהיא מאוד איכותית ונוחה וחסרונה העיקרי(ולא ממש רלוונטי לי) זה אפיק שדרוג היות והיא באה כמערכת סגורה שאי אפשר לשדרג לה רכיב פרטי...

על המערכת הזולה יותר שהציאו לי פה קראתי תגובות לשני הכיוונים כולל תגובות ממש רעות, ולכן אני חושב שאעדיף להשקיע את העוד 1000 פחות או יותר ולהנות הרבה יותר,מה גם שזה כבר לטווח יחסית ארוך, ולא אחליף בעתיד הקרוב.

האם מישהו יודע איפה אפשר לשמוע את המערכת הזאת לפני קנייה ? איפה אפשר להשיג אותה במחיר הכי טוב בארץ(לא נראה לי שזאפ מציג את כל האופציות)

ואם למישהו יש את המערכת או סת שמע אותה פעם, אשמח לשמוע נסיון אישי...

תודה :)

פורסם

היא קטנה וחזקה וגם איכותית במסגרת התקציב , אני כן חושב שתהיה צריך כרטיס קול אבל זה סיפור של כ 500 שח' לפחות ואם אתה מוכן להשקיע את הכסף אז ודאי שאתה תהנה וכמו כן זו השקעה לטוח רחוק למעט כמובן אם אתה רוצה לשמוע בסראונד של 7 אפיקים כלומר סנטר נוסף מאחורה .

תנסה בחנויות כמו באג וביג בוקס אם יש להם בתצוגה , למען האמת סביר למדי שאין להם כי הם לא מוציאים לתצוגה את היחסית יקרות , אני חושש שתהיה צריך להתקשר לסניפים ספציפית ולדבר איתם ישירות כלומר זו לא מדיניות של רשת או משהו כזה להוציא לתצוגה , הם יוציאו לתצוגה מכשירים שחזרו , אז זה פרטני כמו שאתה מבין .

בהצלחה.[br]פורסם בתאריך: 15.08.2010 בשעה 19:41:59

רציתי רק להדגיש להקפיד לברר ולאשר את מדיניות ההחזרה של החנות , יש כאלו שלא מקבלות חזרה רמקולים וכו' , לברר היטב .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים