עבור לתוכן

מה דעתכם על ה-Creative Nomad ZenNX

Featured Replies

פורסם

בדיוק קיבלתי מארה"ב את ה-Creative Nomad ZenNX 20GB.. רציתי לדעת קצת, האם הוא נקרא טוב יחסית לשאר הנגנים או שאו לא טוב בכלל?

תודה :)

פורסם

אם קיבלת אותו, למה שאתה לא תיתן לנו חוות דעת עליו ?

פורסם

הגינגי צודק ( :) ) למה שאנחנו נגיד מה אנחנו חושבים עליו על סמך קריאה של מאמרים אם אתה יכול

להגיד לנו איך הוא על פי התרשמות אישית?

פורסם

איכות סאונד הוא אמור להיות בין הטובים ביותר בתחום (נגנים מבוססי הארד דיסק)

ויש לו את היציאה הכי חזקה לאוזניות. זה מבחינת איכות סאונד.

לגבי בניה תכנה ושאר הדברים תגיד לנו אתה!

פורסם

באמת יהיה נחמד לשמוע חוות דעת על מכשיר כל כך "נדיר" *יחסית* לאייפוד ה"מאוד נפוץ" :)...

המכשיר עצמו לא ניראה לי ממש נוח לשליטה(מבחינת מיקום הכפתורים והעיצוב), אבל מי יודע- אולי יש לו שליטה מהפכנית :P...

פורסם
  • מחבר

אני שאלתי יותר על ה-Specifications שלו, האם הם יחסית טובים

אבל אם כבר, אז הנה החוות דעת שלי.

האמת היה לי ממש קצת זמן לשבת עליו..

אני לא יודע מה בדיוק אמורים לבדוק בדברים האלה, אבל עד עכשיו נראה טוב מאוד.

איכות שמע מעולה, האוזניות שהם מספקים טובות

המכשיר עצמו קל מאוד, גם עם בטריות (יותר נכון בטריה ליתיום שלו).

הוא מעוצב היטב, גם יופי וגם הנדסת אנוש, כפתור מתוכחם שדומה לגלגלת של עכבר (למעלה, למטה ולחיצה כדי לבחור) כדי לנווט בתפריטים.

שליטה טובה מאוד, מאוד קל לשימוש, ניתן למיין את השירים לפי כל קטגוריה (אלבום, סוג, אמן), אפשרות חיפוש.

יש לו אפשרויות EAX מיוחדות, כגון מצב לילי (מבטל הקפצות פתאומיות בווליום), מצב רכבת (רעש רקע) וכד'.

כמו כן יש לו את כל אפקטי ה-EAX המוכרים (Hall וכאלה). יש לו אפשרות גם למהר את השיר (ללא שינוי ב-Pitch)

אהבתי גם שאפשר להעתיק לא רק שירים ובעצם להשתמש בו כהארד דיסק נייד (אני מאמין שככה זה כל המכשירים האלה?)

לגבי העתקת השירים, זה נעשה די בקלות, אני לא יודע כל כך לגבי המהירות כי בנתיים אני עוד משתמש ב-USB1, אני צריך להתקין את ה-USB2. התוכנה קלה לשימוש.. דבר מאוד מעצבן הוא (אולי זה בכולם ככה).. כדי להעתיק שיר לא מספיק להעתיק אותו ל-Jukebox, אחרי זה צריך לעשות לו טרנספר ל-Media Library - ואם לא עושים אי אפשר לשמוע אותו, אלא הוא פשוט בהארד דיסק ואין גישה אליו אלא מהמחשב.

החסרונות שלו שבנתיים אני רואה זה המסך עם התאורה הירוקה. הגודל שלו קצת מציק לי, אבל אני מאמין שככה זה שקונים Jukebox, ועוד הוא נקרא יחסית קטן לפי מה שהבנתי.

עוצמת השמע היא בינונית+, חבל שלא יותר גבוה קצת, אבל עדיין זה נקרא גבוה מאוד יחסית למינידיסקים שהיו לי

חבל שאין מטר מדיוק לכמה זמן נשארה לבטרייה, יש רק גרף עם 3 קווים כמו בפלאפונים.

חבל שאין אפשרות להוסיף שלט חיצוני בשבילו, כמו למינידיסקים של סוני (או שאולי אפשר ואני לא יודע?)..

עוד משהו קטן שעצבן אותי הוא שהם שמו כמה שירים שם, ואני לא מצליח להעתיק אותם מהמכשיר למחשב, אני חושב שהם מוגנים או משהו, יש אפשרות לעבור את זה במקרה?

חוץ מזה, אני לא יודע עוד.. עם הזמן נדע יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים