עבור לתוכן

בנוגע לקניית עכבר, שאלה לשמאליים.

Featured Replies

פורסם

שלום,

כמו רבים וטובים, גם אני שמאלי אשר משתמש בעכבר ביד ימין עקב המבחר והמגוון של העכברים הללו (כרגע MX1100, לפני כן MX620).

לעתים אני משתמש בעכברים אמבידקסטורסים, כאשר אני לא בבית, הן ביד ימין והן ביד שמאל, וללא ספק הנוחות והדיוק גדולים ביד שמאל.

לאחרונה ראיתי כי רייזר הוציאו עכבר deathadder לשמאליים, ורציתי לדעת האם יש מישהו שהתנסה בעכבר הזה ועבר חזרה ליד הדומיננטית? אני שוקל לקנות אחד כזה, מה גם שה MX1100 ספציפית מאוד לא נוח לי (גבוה וקמור מדי במרכז) למרות כל הפיצ'רים שיש לו.

תודה רבה

פורסם

שלום,

כמו רבים וטובים, גם אני שמאלי אשר משתמש בעכבר ביד ימין עקב המבחר והמגוון של העכברים הללו (כרגע MX1100, לפני כן MX620).

לעתים אני משתמש בעכברים אמבידקסטורסים, כאשר אני לא בבית, הן ביד ימין והן ביד שמאל, וללא ספק הנוחות והדיוק גדולים ביד שמאל.

לאחרונה ראיתי כי רייזר הוציאו עכבר deathadder לשמאליים, ורציתי לדעת האם יש מישהו שהתנסה בעכבר הזה ועבר חזרה ליד הדומיננטית? אני שוקל לקנות אחד כזה, מה גם שה MX1100 ספציפית מאוד לא נוח לי (גבוה וקמור מדי במרכז) למרות כל הפיצ'רים שיש לו.

תודה רבה

האמת שזה מוזר, אני גם שמאלי, אני מצייר ועושה הכל בשמאל,

אבל עם העכבר רק ביד ימין, ככה נוח לי. העניין הוא שאלה של נוחות... כלומר אם אתה גיימר לצורך העניין (במידהו אתה מעוניין ב RAZER אני מאמין שאתה כן) אז אתה כנראה כבר רגיל לשחק ביד ימין, פתאום לעבור לשמאל לא בהכרח יתן לך תוצאות טובות יותר,

אבל זה עניין של איזה שמאלי אתה... של כל מיני סוגים של שמאליים, יש כאלו למשל שלא מסוגלים לעשות כלום ביד ימין ויש כאלו שיכולים גם וגם... תראה בגדול רוב האנשים לא עוברים חזרה ליד הדומיננתית אלא אם כן מדובר בעוד ילד קטן שיכול לפתח עוד הרגל להשתמש ביד שמאל בעכבר...או בימין זה לא משנה

לטעמי כדאי לך לדבוק כבר בימין אם כך אתה רגיל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים