עבור לתוכן

עזרה בבקשה - Windows 7 עוצמה נמוכה בסאונד עם כרטיס Realtek AC882

Featured Replies

פורסם

שלום !

הכרטיס קול הזה מובנה לי בלוח אם (Asus P5WDH Deluxe).

אני משתמש 99% מהזמן עם אוזניות במחשב.

עד לפני שבוע וחצי בערך הייתי עם Windows XP והסאונד היה תענוג, חזק כמו שצריך, מאז המעבר ל-Windows 7 הסאונד ממש אבל ממש חלש, אני מרגיש כאילו 50% פחות עוצמה.

בהגדרות של הצלילים שבלוח הבקרה הגברתי הכל.. יש שם משהו להקטין עוצמה ל-80% או 50% לחצתי לא לעשות דבר.. התקנתי את הדרייבר הכי חדש שיש לכרטיס קול, גירסא 2.51 ועדיין העוצמה אותו דבר, נמוכה ומעצבנת.

מה אני יכול לעשות ?

התקשרתי היום למיקרוסופט ישראל לתמיכה והעזרה היחידה שנאמרה לי שאכן יש בעיות עם הסאונד אבל זה קשור לדרייברים ופשוט להוריד מהיצרן של הכרטיס קול את הגירסא החדשה והתואמת ל-Windows 7 וזה מה שעשיתי - אך ללא הצלחה.

אשמח לעזרה, כי מבאס לשמוע מוזיקה באוזניות ובעוצמה חלשה.

תודה רבה.

פורסם

באיזו תוכנה אתה מנגן?

פורסם
  • מחבר

Winamp.. אבל גם שאני מנגן את זה בכל נגן אחר העוצמה מאוד נמוכה.

שמעו דבר הזוי - אחרי אינספור חיפושים בגוגל הגעתי לפורום אחד שמישהו פירסם גם את הבעיה והמליצו לו לחבר את האוזניות במקום לכניסה הירוקה לכניסה הורודה של המיקרופון והוא אמר שזה באמת עזר.. ניסיתי ואכן פתאום שמכניסים לכניסה הורודה ובוחרים אוזניות (גם בכניסה הירוקה כמובן בחרתי אוזניות) באמת שומעים חזק.

דבר הזוי לגמרי, לא מובן לי בכלל..

פורסם

האם הגדרת שאתה עובד עם אוזניות במנהל התקן הסאונד ובווינדוס ?

הבעיה לא קיימת עם רמקולים אני מאמין.

פורסם
  • מחבר

האם הגדרת שאתה עובד עם אוזניות במנהל התקן הסאונד ובווינדוס ?

הבעיה לא קיימת עם רמקולים אני מאמין.

מה הכוונה שאני אדע שאכן עשיתי את זה.

שאני מכניס את האוזניות בכניסה הירוקה הקדמית במארז (תמיד חיברתי שם) קופצת הודעה ליד השעון על חיבור ואז זה שואל מה זה אם זה מיקרופון ? אוזניות ? רמקול קדמי או אחורי או קו נכנס.. וכמובן אני בוחר אוזניות.

בלוח הבקרה במאפייני קול/התקני השמעה יש לי שם גם רמקולים וגם אוזניות ועוד כמה לא קשורים.

אם לזה התכוונת - אז כן לצערי הגדרתי אבל ללא הצלחה.

אם לא זאת הכוונה שלך, אז מה הכוונה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים