פורסם 2003 באוקטובר 2322 שנים היי חברים, התקנתי Windows2003 Server ולאחר שהוספתי ואישרתי את השפה העברית ה-ICQ מסרב לזהות אותיות משפת הקודש.. ניסתי גם את ה-ICQLITE בעברית. מצ"ב צילום מסך לעזרתכם אודה.
פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים רק באיסיקיו ? (שייך לתוכנה ) אני זוכרש היו עוד כמה אנשים עם בעיות דומות,לא נראה לי קשור לווינדוס,תעשה חיפוש אולי תמצא תשובה
פורסם 2003 באוקטובר 2422 שנים גם לי זה קרה פעם אבל ב- Windows XP משהו דומה.אם יש את זה ב Windows 2003 אז לך ל- Start > Programs > Accessories < Accessibility < Accessibility Wizardותנסה לשחק שם עם ההגדרות לי זה עזר.ואם זה לא יצליח אז תנסה להתקין מחדש את ה- Windows ותקבע את ההגדרות של העברית בהתקנה.מתי שקבעת קבעת אותם בהתקנה או ב- Windows עצמו?
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים מחבר רק באיסיקיו ? (שייך לתוכנה ) אני זוכרש היו עוד כמה אנשים עם בעיות דומות,לא נראה לי קשור לווינדוס,תעשה חיפוש אולי תמצא תשובה צדקת ידידי, הבעייה אכן רק בתוכנה הספציפית. מכיוון שכל שאר הפונקציות פועלות היטב בעברית לא היה מנוס מלשנות את כל השמות חזרה. תודה רבה. ד.א. - אני מאמין שאענה על כמה שאלות אם אומר שכל המשחקים פועלים מצויין. :book:
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים מחבר XP עשה לי בעיות רציניות עם USB2, כנראה נבעו מה-SP1.2003 יותר יציב לטעמי, ומספק שליטה מצויינת על כל אפשרויות האבטחה.קיים מדריך מצויין באתר msfn.org המסביר כיצד להפוך את 2003 מ-Server ל-Workstation.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.