עבור לתוכן

HDD של Trakstor מראה לי נורה אדומה..מת?

Featured Replies

פורסם

אהלן.

מדובר על הארדיסק נייד של 1 טרה של חבר. לאחר ניתוק לא רגיל מהחשמל הוא מראה נורה אדומה למרות שהוא מתקין את עצמו בווינדוס אחר ללא בעיות, ונראה כאילו 150 גיגה שהיו שם נעלמו..ומדי פעם מקפיץ לי הודעה לפרמט את המכשיר.מ

זה אומר שהדיסק השתגע?

האם ואני סבור שלא, יש אפשרות לשחזר לא דרך חברה פרטית?

פורסם

סטיקי כוננים קשיחים

^ בין היתר רשימת תוכנות מומלצות ובין היתר תוכנות לשחזור מידע.

פורסם

אהלן.

מדובר על הארדיסק נייד של 1 טרה של חבר. לאחר ניתוק לא רגיל מהחשמל הוא מראה נורה אדומה למרות שהוא מתקין את עצמו בווינדוס אחר ללא בעיות, ונראה כאילו 150 גיגה שהיו שם נעלמו..ומדי פעם מקפיץ לי הודעה לפרמט את המכשיר.מ

זה אומר שהדיסק השתגע?

האם ואני סבור שלא, יש אפשרות לשחזר לא דרך חברה פרטית?

נורה אדומה לעיתים מעיד על חוסר תקשורת בין הדיסק קשיח אל המחשב או חוסר זיהוי מסויים של אחד הפרטישנים או יותר.

האם אתה שומע רעשים מתוך הדיסק? מתקתק? נגיש?

בכל אופן נורה אדומה והצגת הודעה על פרמוט הדיסק יכולה להעיד על תקלה פיזית ולאו דווקא לוגית.

במידה וזו בעיה לוגית ואתה בטוח בכך תוכל לנסות לשחזר את הדיסק בעזרת התוכנות !_Nike_! המליץ.

במידה והתקלה אינה לוגית אלא פיזית, כל התעסקות עם הדיסק מקצרת את חייב, את סיכויי השחזור וסיכויי ההצלחה.

במידה ותצטרך עזרה דבר איתי בפרטי או תוסיף אותי לסקייפ theslider22

בהצלחה!

פורסם

TheSlider, היית משחק TFC במקרה?

פורסם
  • מחבר

נורה אדומה לעיתים מעיד על חוסר תקשורת בין הדיסק קשיח אל המחשב או חוסר זיהוי מסויים של אחד הפרטישנים או יותר.

האם אתה שומע רעשים מתוך הדיסק? מתקתק? נגיש?

בכל אופן נורה אדומה והצגת הודעה על פרמוט הדיסק יכולה להעיד על תקלה פיזית ולאו דווקא לוגית.

במידה וזו בעיה לוגית ואתה בטוח בכך תוכל לנסות לשחזר את הדיסק בעזרת התוכנות !_Nike_! המליץ.

במידה והתקלה אינה לוגית אלא פיזית, כל התעסקות עם הדיסק מקצרת את חייב, את סיכויי השחזור וסיכויי ההצלחה.

במידה ותצטרך עזרה דבר איתי בפרטי או תוסיף אותי לסקייפ theslider22

בהצלחה!

תודה רבה גם לך על העזרה!

בכל מקרה התברר שהתקלה היא פיזית כנראה לאחר ניתוק המכשיר מהחשמל ללא ביצוע כיבוי והוצאה ...חבר שלי שלח את המכשיר חזרה לביטוח, וחבל כי הלכו 150 גיגה של זכרונות אבל מה נעשה הוא יצא קצת טיפש לסמוך על כונן קשיח כזה שישמור על כל הדברים האלו :P

שוב תודה לכם :)

פורסם

TheSlider, היית משחק TFC במקרה?

חח לא שידוע לי, אבל בצעירותי הייתי משחק Medal Of Honor ו AOE 1,2,3

:lol:

חלפינו בכל מקרה שתדע, אני טכנאי שחזור מידע.. למקרה שצטרך תכתוב whereismydata בגוגל ותגיע לאתר שלי

(מטעמים של איסור פרסום אני לא יכול לפרסם פה את הכתובת המלאה של האתר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים