פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים לאאני מבין שיש לך חלונות 98 או ME, אם התקנת את ה system monitor אתה יכול שם לראות את השימוש במעבד ואם לא אז תתקין אותו בהוספה/הסרה של תוכניות בסעיף של התקנת וינדוס.
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים מחבר כן אני משתמש ב-me האמת אני לא מתעניין ב-cpu usage אני מתעניין ב-system resources מזה הדבר הזה?ולמה כשיש לי 15% הביצועים יורדים והמחשב לא מתפקד?ואיך ניתן לשפר את הדבר הזה ולהיות על 90% עים כמה תוכנות פועלות?כי אני יודע כשמפעילים תוכנות זה יורד?תודה
פורסם 2003 באוקטובר 2522 שנים זה בעצם כמה זכרון יש לך פנוי כדי לגרום לזה להישאר גבוה פשוט תוסיף עוד זכרוןOFF TOPIC: תחליף מערכת הפעלה דחוף ME זאת המערכת ההכי גרועה של מייקרוסופטאם יש לך מחשב עם 256 MB זכרון או יותר אני ממליץ לך לעבור ל 2000 אם לא אז ל98
פורסם 2003 באוקטובר 2622 שנים מחבר בדקתי את הנושא לעומק והגעתי למסקנה שהוספת זיכרון לא תיפתור את הבעייה.הפיתרון זה לעשות restart למחשב והבעייה וסיבותיה כאן:http://www.windows-help.net/techfiles/win-resources.htmlבקשר לחלונות me מניסיון והתקנתי אותה ב-5 מחשבים זאת מערכת הפעלה שעושה את עבודתה בצורה חלקה.xp זה מערכת כבדה מידי וחלונות 98 ישנה מידי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.