עבור לתוכן

חיבור מחשב לטלוויזה - חצי מסך.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

קניתי LCD חדשה 42 אינץ של טושיבה.

חיברתי את המחשב לטלוויזיה עם כבל VGA ב2 היציאות.

אני מקבל תמונה בטלוויזיה אבל רק על חצי מסך.

מבחינת הגדרות המחשב בסדר, כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה אחרת 32 רואים על כל המסך והכל בסדר.

רציתי לדעת מה לעשות?

מבחינת המחשב - כרטיס מסך זה geforce 5 fx.

תודה חבר'ס שבת שלום.

פורסם

וואו חתיכת היסטוריה , כרטיס מסך מוזיאוני

1. איזה קבצים בדיוק אתה מנסה לראות ? תעלה INFO ???

2. לוח אם של המחשב שם מלא ?

3. מה זה רואים חצי מסך ? רואים על חצי ימין או שמאל ? רואים תמונה קטנה באמצע פרט ?

4. דרייבר של הכרטיס מאיפה התקנת ? תאריך יציאת דרייבר ?

5. האם אתה מנסה לראות סרטי HD ?

6. האם ניסית עם 2 היציאות בכרטיס ?

תשובות לכל השאלות שיבינו

פורסם
  • מחבר

חחח באמת כרטיס מסך עתיק, גם המחשב עצמו עתיק.

1. שום קבצים, השולחן עבודה מוצג על חצי מסך.

שאני אומר חצי מסך זה ככה... רואים תמונה באמצע המסך מבחינת גובה זה על הכל המסך אבל בצד ימין ובצד שמאל של המסך יש שחור...

אם תסביר לי איך אני אעלה תמונה, בנתיים מקווה שהבנת... זה פשוט יוצא כאילו שהכרטיס מסך משדר על טלוויזיה 32 אינץ ולא 42.

2. P4P800S SE של ASUS.

3. הסברתי מה זה חצי מסך, תחשוב שהטלווזיה היא בגודל 42 אינץ אבל אני רואה תמונה של 32 אינץ אז מהצצדים אני רואה שחור.

4. דרייבר הכי מעודכן מהאתר של NVIDIA, ניסיתי להסיר אותו ולהתקין דרייבר יותר ישן או ללכת עם ההגדרות של ווידוס XP (בלי דרייבר) לא עזר, כרגע מותקן הדרייבר הכי מעודכן מהאתר של NVIDIA.

5. שמתי גם סרטי HD וגם סרטים רגילים, שאני מגדיל למסך מלא זה אותו דבר, כאילו 32 אינץ. ( שוליים חתוכים)

6. מבחינת יציאות יש לכרטיס מסך הזה רק 2 יציאות VGA וS-VIDEO, כשאני מחבר את הטלוויזיה בSVIDEO אז רואים על כל הטלוויזיה אבל רואים חרא... מטוששט ומגעיל כזה, לא ברור... שאני מחבר בVGA אז שוב, רואים מעולה אבל על חצי מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים