עבור לתוכן

גובה של מסך DELL U2410

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני חדש בסביבה,.. קראתי קצת מהדיונים והתרשמתי מאוד.

אני רוצה לרכוש מסך DELL U2410 לאבא שלי, העניין הוא שהשולחן שלו די גבוה, והוא מאוד רוצה שהמסך יהיה כמה שיותר נמוך. יש לחבר שלי את הדגם 22 של דל DELL 2209WA, שאז ראיתי שבאמת אפשר להוריד את המסך כמעט עד הרגלית שלו, שזה טוב לי.

מה שרציתי לשאול, זה אם גם במסך U2410 זה ככה? האם מישהו מבעלי מסך DELL U2410 מוכן למדוד בשבילי מה הגובה שבו מתחיל המסך (התצוגה שלו) כאשר הוא במצב הנמוך ביותר?

תודה

פורסם

התחתית בערך 2 ס"מ מהשולחן. עובי המסגרת הוא עוד ס"מ בערך.

פורסם

שלום,

סליחה שאני תופס טרמפ אבל אצלי הדילמה היא בדיוק הפוכה.

אני שוקל להחליף את ה- Samsung 2443BW שלי (אגב במצב חדש עם שנתיים אחריות של חיון למכירה) בשניים או שלושה (עדיין לא החלטתי) U2410. מכיוון שאני גבוה יש לי שולחן גבוה ועל גביו מעין מעמד של כ 12 ס"מ שעליו עומד המסך. אין לי מאיפה להשיג עוד מעמד כזה כי הוא יוצר במראה המדויק של השולחן שלי על ידי בעל מקצוע, לכן אם אחליף מסך בשניים שלושה אצטרך לשים את שלושתם על השולחן ללא המעמד, על מנת שיהיו באותו גובה. השאלה היא מה מקסימום הגובה של ה- U2410?

קוורטי1987, אתה יכול אולי להרים אותו לגובה מקסימום, למדוד ולהגיד לי כמה ס"מ זה יוצא מהשולחן ועד קצה המסגרת העליונה?

פורסם

זה יוצא כמעט 49 ס"מ עד לקצה המסגרת העליונה.

פורסם

שלי כרגע כמעט 61 ס"מ עם המעמד, יוצא שההפרש זה בדיוק הגובה של המעמד. בעיה :\

בכל אופן תודה.

מישהו יודע איך בכלל טכנית אני יכול לחבר 3 מסכים? הרי בכרטיסי מסך יש רק 2 כניסות, לא?

פורסם

גם אני חשבתי ככה,כנראה שאני טועה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=468592.0

אפשרות אחרת היא להוסיף כ. מסך PCI שיכול להוציא עוד שתי יציאות בנוסף

לכרטיס הראשי.

אגב,למה אתה מחליף את הסמסונג ב U2410? רק בגלל הפאנל?

קח בחשבון שפאנל IPS צורך יותר חשמל מ TN.

ובשביל מה אתה צריך שלושה כל-כך גדולים?...

פורסם

לא ממש הבנתי את האפשרות. צריך לקנות כרטיס מסך חדש כי החדשים תומכים ב- 3 יציאות?

כן, בגלל הפאנל. הגודל, הרזולוציה, גודל הנקודה - כולם זהים. שלי אפילו ארגונומי. אם אני כבר הולך להוסיף מסך לקיים, אני לא רואה טעם לקנות עוד TN, כי כשאתה מתחיל לעבוד מול כמה מסכים הזוויות משפיעות הרבה יותר. אז נראה לי שעדיף לי למכור את זה ולקנות 2-3 של דל. כמה יותר חשמל באחוזים?

אני עובד הרבה מול המחשב, יותר שטח עבודה = יעילות גבוה יותר.

פורסם

פאק, זה המון. טוב, אז שני מסכים :)

פורסם
  • מחבר

טוב,

בשעה טובה נקנה והורכב ה-Dell U2410...

אין מה להגיד שמבחינת איכות הבניה של המסך, האגרונומיה והכל, ממש ברמה גבוהה, אבל לומר ת'אמת - לא חושב ששווה את המחיר (פי שניים ממסך TN). איכות הצבעים טובה מאוד, אבל לא משהו שאני נופל מהכיסא, ביחס למסך TN הקודם שהיה (ViewSonic VG2230wm). אני לא מקצוען, אבל אני לא מרגיש הבדל משמעותי..

שאלה - המסך מחובר ב-DVI. יש טעם לרכוש עבור המסך כבל HDMI?

פורסם

ההבדל המשמעותי לא יהיה ב"איכות הצבעים" (אם אפשר בכלל להגדיר מה זה "איכות צבעים").

מה גם שצבעים לא אמורים "להפיל אותך מהכיסא". הם אמורים להיות נכונים ומדויקים, כמה שיותר קרובים לעולם האמיתי, ועם הפרדה מירבית בין הגוונים השונים. כאשר מכיילים מסך כך שהצבעים "מפילים מהכיסא", זה לרוב אומר שהם מוגזמים, בוהקים מידי ולא מדויקים בעליל.

ההבדל העיקרי הוא בזוויות הצפייה ובאחידות הצבעים על-פני הפאנל כפונקצייה של זוויות הצפייה. וכן, גם בשלל הכניסות והארגונומיה. האם זה שווה את הכסף? סובייקטיבי.

לגבי כבל - אין סיבה. DVI וHDMI מעבירים אותו סיגנל בדיוק, רק צורת החיבור שונה.

פורסם
  • מחבר

או,קיי, קיבלתי...

כנראה שבכל זאת העין שלי לא כזאת חדה.. או שגם המסך הקודם היה די מצויין.

פורסם

מושקה, תתחדש על המסך!

גם לי יש U2410 ונתקלתי בבעיה עם תצוגת טקסט לבן על רקע כהה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=469982.0

תוכל להתסכל ולהגיד אם אצלך במסך בעיה דומה? (למען הסדר הטוב, בבקשה תגיב בשרשור שלי).

תודה רבה!

פורסם

מושקע, תתחדש.

תהיתי לגבי איכות המסך, תודה על המידע. חיזק לי את זה שהעיקר בפאנל טוב יותר אלו הזוויות והאחידות כפי ש- QTTP ציין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים