עבור לתוכן

גופי קירור מים למעבד וכרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אומרים באינטרנט שזה קירור טוב זה לא עוזר לי אני צריך לדעת אם שווה להוסיף 250 שקל ולקנות אותו במקום לקנות את הנקטוהD14 אם שתיהם יחזיקו לי 4.2 במעבד שלי אז אין צורך בקירור מים אפשר ללכת על אויר ולחסוך 250שקל השאלה אםשווה להקשיע תכסף ולקחת כבר קירור מים של קולר מאסטר

פורסם

אם תרצה מערכת קירור מים שתתן לך את אותם תוצאות ואפילו גרועות יותר מNoctua NH-D14 וגם תצטרך לבצע תחזוקה שוטפת בשבילה אז לך על זה, אני סיימתי כבר להרתיע בנוגע לזה כי אנשים פה ממש מנסים להתעקש עליהן.

אם תרצה מערכת קירור מים שתתן לך תוצאות יותר טובות ממה שציפית אפילו אז בבקשה, עשיתי שני הצעות כאשר הראשון הוא אך ורק למעבד והוא מכיל את הבלוק הכי טוב בשוק ורדיאטור מצויין.

ההצעה השנייה היא יותר מורכבת מכיוון שלרוב עם מערכת של SLI הייתי נוטה להמליץ על יותר מרדיאטור אחד אבל הלכתי על הכיוון של להכניס את כל החלקים בתוך המארז לכן יש שם את הרדיאטור של Feser הידועים כהטובים בעולם (יקרים אבל כמובן, מחיר של הרדיאטור הזה שווה ערך לשתי רדיאטורים אחרים שהייתי ממליץ אם לא היה אכפת לך שאחד מהם יהיה מחוץ למארז), חוץ מהרדיאטור לא התפשרתי שם על שום חלק כדי שאם תלך על האופציה הזו אז יהיה לך מערכת מאוד רצינית.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

טוב חברים הגעתי למסקנה שבשביל להגיעה עם המעבד שלי ל 4 גיגה הרץ מספיק לי קירור אויר של נקוטה D14 וזה עולה 350 שקל תודה בכול מקרה לכולם על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים