עבור לתוכן

ATI מרמים??

Featured Replies

פורסם

סתם שטויות,tomshardware הם אלו שתמיד מרמים!

שלא לדבר על הורדת האיכות בזמן האחרון עם התקני nvidia בגירסה 50+

פורסם
  • מחבר

?????

על מה אתה מדבר!?

Toms Hardware לא מרמים, זהו אתר אמין!

כל הזמן אתם באים ואומרים שהם לא אמינים אבל בדרך אתם קוראים ומסכימים עם ביקורות אחרות שנראות לכם!

הם לא סתם חירבשו את התמונות שבאתר, אני גם אוהב את Ati ויש לי כרטיס שלהם אבל אני יותר אובייקטיבי ואני אומר שייתכן שהדרייבר שלהם פשוט מוציא תמונה יותר חשוכה בגלל באג או משהו, רימו...לא נראה לי אבל גם ייתכן בימינו.

פורסם

tool לא צריך לצטט כשאתה עונה למי שהגיב בדיוק לפניך ;)

הורדת איכות, איפה? תסתכל על התמונות בטום ותראה ששל nVIDIA מראות את כל מה שצריך ושati הם אלו שמחפפים בתצוגה של האפקטים. אתה יכול לטעון שהם מרמים במבחני ביצועים בין מס' גבוה של לוחות אם אבל כאן יש 2 מתחרות, והרדאון עדיין מוביל במבחנים.

זה פאנבואיזם טהור

פורסם

אבל זה בדוק זה ש ati יותר טובים, לא רק בנצמרק מראה שati יותר טובים גם במשחקים רואים שפריימים יותר גבוהים

פורסם

nVidia נכון לעכשיו זה בולשיט...עדיף שתייצר מסטיקים.

פורסם

LAME LAME LAME

AT IFIX IT OR DIE

תמיד אהבתי את nvidia יותר אבל משהו נדפק אצלהם וגרם לfps ממש נמוך אז קניתי כרטיס ati, עכשיו אני רואה איזה קקי הם עשו

שati יתקנו את זה או שיקבלו תביעה בגודל של החברה שלהם!!!! הומואים כאלה לא יכולים לנצח בלי לרמות מתכנתים הכי גרועים שיש

תמיד היה להם דרייברים מסכנים ופתאום הכל נהיה טוב עכשיו אנחנו רואים למה

מצטר שאין פיסוק אני ממהר :|

פורסם

ולמי שאמר שהfps יותר גבוה...

למה נראה לך שהוא יותר גבוה?!!?!?!?

כאן יש לך הוכחה שהוא יותר גבוה בגל שהם רימו בדרייברים!!! או עשו איזה "טעות"

הקיצר שיתקנו את זה ומהר!!

פורסם

nVidia נכון לעכשיו זה בולשיט...עדיף שתייצר מסטיקים.

עדיף שתסכור את פיך....

עד לפני שנה וחצי אף אחד בכלל לא זרק לכיוון של ATI והנה עכשיו הם מובילים את השוק.

NVIDIA יצאו מהמצב הזה מהר מאוד. תהיה בטוח

פורסם

כמה דברים:

1. האופטימציה הזאת לא קיימת בכל משחק, אם בכלל זה לא באג

2. הכרטיסים של ATI עדיין חזקים, אולי ההפרש יירד עם דרייבר מתקן אבל זה לא אומר שפתאום הביצועים ירדו לחלוטין ויהפכו את המפה.

3. לפי הסיכום איכות אצל טום הם אומרים שהתוצאה הסופית במבחנים רגילים מבחינת איכות תמונה (אנווידיה דרייבר חדש) התוצאה כמעט זהה

ושום, מספיק עם הפאנבוייזם! אם אתם רוצים להגיד משהו תפרטו ותסבירו את הדעה שלכם, אל תקללו ותצעקו סלוגנים נדושים נגד החברה שאין לכם את הכרטיס שלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים