עבור לתוכן

עשיתי אוברקלוק לכרטיס המסך

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם,

החלטתי סוף סוף לקחת יוזמה ולעשות אוברקלוק לכרטיס המסך שלי ועכשיו לשאלות:

1. אחרי שהחלפתי את הביוס ועשיתי ריסט, במסך הראשון שפותחים את המחשב שהוא מזהה את הכונניםף היו פה ושם פסים משובשים,

וזה קורה עוד לפעמים, ולפעמים לא..

האם זה בסדר, נורמלי?

2. העלתי את הליבה ל 300MHz ואת הזכרונות ל 600MHz(סינק מקורי בלי קירור זכרונות), ואני לא רואה שיפור מאוד משמעותי אחרי בדיקה ב 3dmark01, משהו

כמו 300 נקודות אבל יכול להיות כי הפעם אחרונה שעשיתי את הבדיקה הייתה לפני כמה שבועות, אז יכול להיות פירמוט קצת ישפר..

3. שמעתי סיפורים על נקודות, ארטיפקטים או משהו כזה ושיבושי צבעים לאנשים שעשו אוברקלוק, אם אחרי כל הבדיקות שעשיתי בAquamark & 3dmark01, הכל היה בסדר אומר שהאוברקלוק יציב?

אני לא יודע בדיוק איך נראות הנקודות או כל השטויות מההתחממות אז..

אוקיי אני חושב שזהו..

אה ו בקשר למהירויות השעון הן של הליבה והן של הזכרונות, לדעתכם אפשרי להעלות עוד?

כי אני קצת פוחד שאני אהרוס את הכרטיס, כי אין אחריות אחרי שהחלפתי את הביוס.

תודה מראש, אור.

אה, עוד שאלה עכשיו השם של הכרטיס נהפך ל 9700פרו בדריברים וב DXdiag, גם זאת תופעה נורמלית?

השתמשתי בקובץ ביוס המתאים לכרטיס שלי..

פורסם

בקשר לפסים המשובשים שראית.....

תנסה להוריד את הOC בכמה MHZים, ותראה אם הם נעלמים...אם כן, זה בגלל ההתחממות.

פורסם

גם לי יש את הפסים האלה, פסים ממש קטנים וצבעוניים אבל זה קורה רק לפני שהווינדוס עולה, ואני לא ב-OC ויש לי רדאון 9500 נון פרו. ככה שאני לא חושב שזאת בעייה של התחממות.

פורסם

זה בגלל שהפייפליין הסגור דפוק...

פורסם
  • מחבר

לא הבנתם, הפסים האלה משבשים את המסך שעולה בפוסט בהתחלה בהתחלה, לא בווינדוס בכלל, והם היו ישר אחרי שהחלפית ביוס

ויש לי 9500 פרו כך שזה לא קשור לפייפלייונס כי כולם גם ככה פתוחים...

פורסם

אתה מתכוון פסים ישר אחרי שהחלפת ביוס? זה נורמלי להחלוטין.

כל התופעות שהזכרת נורמליות לחלוטין.

בקשר למהירויות: את הליבה אתה יכול להמשיך להעלות עד 360 בביטחון (תדאג לקירור יאה). אולי אפילו יותר עם קירור חזק.

בקשר לזכרונות, זה משתנה מכרטיס לכרטיס אבל המהירות המוצהרת הגבוהה ביותר שרובם יכולים לעבוד זה 277MHZ.... מה שאומר שהמהירות המקסימלית שתגיע אליה לא תהיה גבוהה במיוחד... אני הצלחתי להגיע ל 310 יציב.... מעל זה (317) הכרטיס משתגע. עם הליבה הצלחתי להגיע ל377 יציב

פורסם
  • מחבר

יפ0ה מאוד

אני על 300 עכשיו בינתיים יציב מאוד עם הזכרון

אבל גם הליבה 300? מה אתה אומר כדאי להעלות בבת אחת ל 350?

עם הסינק המקורי של ATI//

פורסם

אל תעלה בבת אחת... אולי הקירור שלך לא מספיק.

תעלה כל פעם 10MHZ... תבדוק שהכל יציב עם איזה משחק כבד כמו UT2003... אני לא ממליץ לך להשתמש ב3DMARK2001 כי היא לא ממש עוזרת... עשיתי איתה בדיקה לאוברקלוק במשך 6 שעות ולא היו בעיות.... אחרי הבדיקה שיחקתי 3 דקות בUT2003 והכרטיס השתגע

פורסם
  • מחבר

הבנתי

אז יכול אפילו להיות שגם עכשיו הוא לא יציב

טוב

אני צריך להתקין UT2003

:)

פורסם

אור בקשר לבעיות שנוצרות מחימום או אוברקלוק מוגזם זה טקסטורות שבורות ותמונות מפוקסלות וכו וכו

(אתה יודע אתה גרפיקאי) :D

פורסם

3DMARK2003 מעמיס נורא על הכרטיס מסך אתה יכול לשמש בא כבדיקה...

פורסם

Get artifact tester, it's specifically meant for testing 3D card overclocking, that and a couple of hours of UT or SoF 2 are pretty good tests, if you have no flickering or anything like that you can keep overclocking.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה..

אבל הארטיפקט טסטר שמצאתי הוא רק של דירקט איקס 7 זה משנה משהו?

פורסם

לא משנה זה סבבה גם האומגה הכי חדש מגיע עם בודק של DX7

לא יודע עם יש מעל זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים