עבור לתוכן

דיון | Fujitsu LifeBook AH530-4

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 3,000 ש"ח והמחשב שהכי נראה לי זה Fujitsu Lifebook AH530-4 http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=AH530-4

1. איך המחשב הזה נראה לכם, ולמה הוא כ"כ זול (כל מחשב שראיתי בטווח המחירים הזה היה הרבה יותר חלש)?

2. איך הוא יתפקד כמחשב לאיטרנט, מוזיקה, עבודה, ומשחקים פשוטים(diablo 2, D&D online וכו')?

3. הram של המחשב הוא 2GB ואני חושב להגדיל אותו לפחות ל4GB, כמה זה יעלה לי (+/-) והאם עדיף לי להתקין מערכת 64Bit ולמה?

4. כמה שעות הבטרייה שלו תחזיק בעומס?

5. אפשרי לחבר אליו את המערכת של logitech z5500 או שתיהיה בעיה בגלל כרטיס הקול או משהו אחר?

6. יש למישהו המלצה למחשב טוב יותר בטווח המחירים הזה?!?!?!

פורסם

1. איך המחשב הזה נראה לכם, ולמה הוא כ"כ זול (כל מחשב שראיתי בטווח המחירים הזה היה הרבה יותר חלש)?

אינני בטוח למה הוא זול כ"כ,אבל מה שבטוח הוא מגיע עם חומרה שעולה קצת יותר וגם מיוצר בגרמניה\יפן.

2. איך הוא יתפקד כמחשב לאיטרנט, מוזיקה, עבודה, ומשחקים פשוטים(diablo 2, D&D online וכו')?

מספיק מאוד,אני צריך להתקין עליו יותר זיכרון RAM בכדי להריץ VM,תלוי מה תחום העבודה שלך,למשחקים הללו הוא יספק מעל ומעבר.

3. הram של המחשב הוא 2GB ואני חושב להגדיל אותו לפחות ל4GB, כמה זה יעלה לי (+/-) והאם עדיף לי להתקין מערכת 64Bit ולמה?

אם אתה לא עושה איתו יותר מידי,אין צורך להתקין עוד סטיק (הנייד מגיע עם סטיק בודד של 2GB עם אפשרות להתקין עד8GB)

אין צורך להתקין מערכת הפעלה 64bit עם 2GB זיכרון.

4. כמה שעות הבטרייה שלו תחזיק בעומס?

כ3 שעות

5. אפשרי לחבר אליו את המערכת של logitech z5500 או שתיהיה בעיה בגלל כרטיס הקול או משהו אחר?

לא אמורה להיות בעיה כלל כרגע מחובר לשלי Z-CINEMA ללא בעיה.

6. יש למישהו המלצה למחשב טוב יותר בטווח המחירים הזה?!?!?!

עד 3000 אין אחד כזה,ולמען האמת שדרוג הזיכרון יעלה לך עוד 300-250שח אז התקציב שלך נגמר.

פורסם
  • מחבר

אחי, ממש תודה לך על העזרה!

רק עוד שאלה קטנה, אם אני קונה את המחשב הזה אז אני כן מעדיף להרחיב את הזיכרון עם הקנייה על מנת לשפר את המולטי טסקינט מאשר לעשות את זה יותר מאוחר.

אני מניח שעם 4GB אני יצטרך מערכת הפעלה של 64Bit?

אם כן, תוכל בבקשה להסביר לי מה ההבדלים המשמעותיים בין מערכת הפעלה של 34Bit למערכת הפעלה של64Bit?

או שבכלל עדיף לי להרחיב למקסימום 3GB ולהתקין מערכת של 32Bit?

נ.ב.

יש לך את המחשב הזה?

אם כן, איך הוא מתפקד?

פורסם

רק עוד שאלה קטנה, אם אני קונה את המחשב הזה אז אני כן מעדיף להרחיב את הזיכרון עם הקנייה על מנת לשפר את המולטי טסקינט מאשר לעשות את זה יותר מאוחר.

אני מניח שעם 4GB אני יצטרך מערכת הפעלה של 64Bit?

אם כן, תוכל בבקשה להסביר לי מה ההבדלים המשמעותיים בין מערכת הפעלה של 34Bit למערכת הפעלה של64Bit?

נ.ב.

יש לך את המחשב הזה?

אם כן, איך הוא מתפקד?

מערכת הפעלה 64ביט יכולה לעבוד עם יותר זיכרון מאשר מערכת הפעלה 32ביט זה ממש על קצה המזלג.

32^2 = 4GB זיכרון (כאשר פרקטית 3.25GB זמינים)

64^2 = מעבר ל4GB זיכרון.

או שבכלל עדיף לי להרחיב למקסימום 3GB ולהתקין מערכת של 32Bit?

אם אתה חושב "קדימה" תרכוש סטיק נוסף של 2GB ואז תתקין מערכת הפעלה 64ביט,רק שהתוכנות שתצטרך להתקין עליו יצטרכו גם להיות

64ביט.

יש לי את המחשב הזה כמה שעות והוא מתפקד נהדר,רק שההתקנה של כמה רכיבים דורשת תוכנה בשם Fujistu DeskUpdate

פורסם
  • מחבר

לפעולות שציינתי הרחבת הזיכרון תיהיה משמעותית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים