פורסם 2003 באוקטובר 2322 שנים תראו קניתי לוח חדש של ABIT NF7 הבעיה היא שאני מדליק את המחשב צריך להיות רשום DUAL400 ורשום במקום DUAL333 איך אני עושה שזה יהיה 400 ??ורציתי לשאול צריכה להיות מנורה אדומה דלוקה בלוח אם גם שהמחשב לא דלוק ?
פורסם 2003 באוקטובר 2322 שנים תשנה במסך בתפריט הראשון (איפה שמשנים את המהירות של המעבד) בזיכרונות שם מAUTO ל By SPDאם אני זוכר נכון זאת האפשרות החמישית (שתיים מתחת לאיפה שמשנים את מהירות ה מכפלה)ובקשר למנורה כן היא צריכה להיות דלוקה כל עוד המחשב מחובר לחשמלזה מסמן על כך שעובר זרם במחשב (כדי שלא תשכח לנתק שאתה עובד בפנים)
פורסם 2003 באוקטובר 2322 שנים הזכרון עובד במקביל לבאס של המעבד שהוא אצלך 333 מה"ץרוצה 400? תעשה אוברקלוק ע"י העלאת ה FSB קח בחשבון שאתה מעלה פה את מהירות המעבד, ואולי תצטרך תוספת מתח לזכרון\מעבד (מעבד בטוח) וכן תמיד הנורה האדומה דולקת
פורסם 2003 באוקטובר 2322 שנים תשנה במסך בתפריט הראשון (איפה שמשנים את המהירות של המעבד) בזיכרונות שם by PSDאם אני זוכר נכון זאת האפשרות השלישית (מתחת לאיפה שמשנים את המכפלה)ובקשר למנורה כן היא צריכה להיות דלוקה כל עוד המחשב מחובר לחשמלזה מסמן על כך שעובר זרם במחשב (כדי שלא תשכח לנתק שאתה עובד בפנים)עדיף שתשים 3:3/5:5/6:6 - כל דבר אחר או יגרע מהביצועים או לא ישנה כלום.
פורסם 2003 באוקטובר 2322 שנים מחבר תודה עשיתי את זה וזה עכשיו 400 יש לי את המחשב הזה אני צריך הכלל אוברקלוק ?AMD 2500ABIT NF7256DDRX2RADEON920080 גיגה של MAXTOR STA133 8M
פורסם 2003 באוקטובר 2322 שנים וכן תמיד הנורה האדומה דולקת לי יש ABIT IS7 והמנורה הירוקה דולקת תמיד אך האדומה דולקת רק כאשר המחשב דלוק, וככה זה אמור להיות ע"פ הUser Manual של הלוח אם שלי.
פורסם 2003 באוקטובר 2322 שנים ב NF7 זה הפוך האדומה דולקת כל הזמן והירוקה רק שהמחשב דולקושלומי אתה לא צריך אוברקלוק זה מחשב מהיר וטוב (טוב אולי קצת לכרטיס מסך)אבל מעבד וזיכרונות אחלה..לבנתיים עזוב את זה
פורסם 2003 באוקטובר 2322 שנים ב NF7 זה הפוך האדומה דולקת כל הזמן והירוקה רק שהמחשב דולקצודק, גם אצלי זה ככה(לוח NF-S 8))שלומי, אתה לא חייב שהזיכרונות שלך ירוצו ב400MHZ בלי OC. זה לא יתן לך שיפורים(אולי באחוזים בודדים)הם רצים לך על 333MHZ כי זהו מהירות הבאס של המעבד, וזה לא בעיה. אתה יכול להשאיר את זה ככה(ולהריץ את הזיכרונות בתיזמונים נמוכים), או אם אתה רוצה "לנצל" את הזיכרונות עד הסוף, תעשה OC לבאס של המעבד מ166MHZ ל200MHZ (בDDR זה כפול 2)
פורסם 2003 באוקטובר 2322 שנים מחבר רציתי לדעת אם אני צריך לעדכן את הביום ואם כן איך אני עושה את זה? היום קיבלתי את הלוח אם ואציתי להגיד שהוא פיצוץץ ממליץ לכולם איך מעדכנים ביום ?ותאמת אני מפחד לעדכן אותו האם זה מזיק ?ואם לא תגידו איך לעדכן
פורסם 2003 באוקטובר 2322 שנים יש שתי דכרים: אחת דרך פלופי(פירוט בMANUAL של הלוח) והשניה דרך תוכנה שנקראת FLASH MENU, שאתה יכול להוריד מכאן מכאן די פשוטה
פורסם 2003 באוקטובר 2322 שנים מחבר אחי אני פשוט לוחץ על הלחצן של העדכון וזהוא נכון זה לא יכול להרוס נכון ?
פורסם 2003 באוקטובר 2322 שנים זה מעדכן לך אוטומטית ...אתה לא צריך להתאמץ הרבהאבל תזכור לסדגור את כל התוכניות שרצות לך באותו זמןושאם יש הפסקת חשמל\המחשב נכבה באמצע צריבת הביוס - הלוח יכול למות .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.