פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים אז ככה ש לי תשתית כבלים וספקית בזק.שדיברתי עם שירות הלקוחות הם אמרו לי שזה ראוטר גרוע והוא לא מתאים לשימוש עם כבלים.עכשיו היום קניתי את הראוטר.. האם אני עומד לסבול איתו? והאם אפשר להחליף אותו לראוטר אחר?
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים אין שום סיבה שבעולם שהוא לא יעבוד (אלא אם כן קנית אחד דפוק) תעדכן אותו לקשוחה של TOMATO ותגיד לספקית שלך שתעביר אותך לחשבון של MPLS ולא אמורה להיות לך שום בעיה. אם יש לך L2PT אז יכולות להיות בעיות אבל לא משהו שאי אפשר לסדר.. ומקסימום יש לך עד 14 ימים להחזיר את המוצר. תתחדש
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים מדוע פתחת דיון נוסף לגבי אותו נושא בדיוק? איני רואה סיבה שלא להמשיך את הדיון פה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=469136.0
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים אני משתמש בראוטר הזה עם קושחת TOMATO וחייגן LT2Pאין שום בעיות בחיבור 12 מגה
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים מחבר אני משתמש בראוטר הזה עם קושחת TOMATO וחייגן LT2Pאין שום בעיות בחיבור 12 מגהתודה האם אתה חושב שכדאי להישאר איתו לנוכח הראוטרים של היום?
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים במידה ואתה משתף הרבה דברים ברשת הביתית ומעביר קבצים בין המחשבים ברשת האלחוטית ,נתב בתקן G הוא סיוט , נתבים בתקן N עוד איכשהו נסבלים בקטע הזה כי המהירות נעה בין 8-10MBps לעומת ה2 שתקן הG יספיק לך אם אתה לא משתף קבצים ברשת אתה יכול להשאר איתו,אם כן ,ההיתי אומר שכדי כבר להתקדם לסיטרואן החדשה ,מאשר להיות תקוע עם GOLF הישנה , כמה שהיא לא תיהיה טובה ,יש פשוט דברים שצריך להחליף מדי פעם
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים מחבר במידה ואתה משתף הרבה דברים ברשת הביתית ומעביר קבצים בין המחשבים ברשת האלחוטית ,נתב בתקן G הוא סיוט , נתבים בתקן N עוד איכשהו נסבלים בקטע הזה כי המהירות נעה בין 8-10MBps לעומת ה2 שתקן הG יספיק לך אם אתה לא משתף קבצים ברשת אתה יכול להשאר איתו,אם כן ,ההיתי אומר שכדי כבר להתקדם לסיטרואן החדשה ,מאשר להיות תקוע עם GOLF הישנה , כמה שהיא לא תיהיה טובה ,יש פשוט דברים שצריך להחליף מדי פעם איזה נאחס! בתאכלס לא אני לא משתף שום קבצים ברשת פשוט גולש מוריד דברים ומשחק ברשת של הps3 .האם אפשר להחליף את המוצר כאשר פתחתי אותו כבר?
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים אם קנית מחנות טובה אז כנראה שתוכל לקבל זיכוי \ להחליףלפי דעתי הראוטר הזה מצויין,אחרי החלפת הקושחה ל TOMATO יש לך שמההרבה תכונות מעניינות שאין בראוטרים אחרים
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים מחבר אם קנית מחנות טובה אז כנראה שתוכל לקבל זיכוי \ להחליףלפי דעתי הראוטר הזה מצויין,אחרי החלפת הקושחה ל TOMATO יש לך שמההרבה תכונות מעניינות שאין בראוטרים אחריםהוא מצויין זה כן, אבל הרבה אומרים שהוא לא טוב עם שימוש בתשתית כבלים.דרך אגב איזה תכונות יש עם הקושחה הזאת? ועוד משו.. שאני מעדכן פיירמוור זאת הקושחה היחידה שאני צריך לשנות כדי להיות בגרסה העדכנית ביותר?תודה רבה! וסליחה על החפירה..אני עדיין רוצה להבין אם הכי טוב זה להשאיר תראוטר הזה..
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים יש לך סטטיסטיקות על התעבורה ברשתאפשרות לראות את כל החיבורים הפעילים לראוטר שלךקליינט של dynamic dns עם תמיכה במלא ספקי שירות כזהאפשרות לקבוע זמן תפוגה של חיבוריםQoS מאוד משוכללועוד הרבה דברים
פורסם 2010 באוגוסט 315 שנים מחבר יש לך סטטיסטיקות על התעבורה ברשתאפשרות לראות את כל החיבורים הפעילים לראוטר שלךקליינט של dynamic dns עם תמיכה במלא ספקי שירות כזהאפשרות לקבוע זמן תפוגה של חיבוריםQoS מאוד משוכללועוד הרבה דבריםלדעתך כדאי להשאיר תראוטר הזה עם תשתית של כבלים?
פורסם 2010 באוגוסט 415 שנים לדעתי כדאי שלפחות תתייחס להודעה של אחראי פורום שפונה אליך על גבי הפורום ושואל שאלה שכזו:מדוע פתחת דיון נוסף לגבי אותו נושא בדיוק? איני רואה סיבה שלא להמשיך את הדיון פה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=469136.0הדיון הקודם שלך ננעל, תוכל להמשיך בדיון הנוכחי ולהבא נשמח אם תתייחס להודעות כאלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.