פורסם 2010 באוגוסט 415 שנים אתה יכול להעלות מהאוב תוכנות כמו norton disk doctor ולראות במו עיניך איך היא מסמנת לך את הסקטורים הפגומים על הדיסק. לא מכיר תוכנות עדכניות יותר שעושות את זה, תנסה בגוגל.
פורסם 2010 באוגוסט 415 שנים MHDD זו תוכנה מעולה שתפתור לך את הבעיה.חשוב לקרוא את ההוראות היטב לפני שמשתמשים בה אחרת אתה יכול לפגוע בHD שלך.
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים מחבר תודה, אנסה כמה מהם... נראה עד כמה זה יהיה פרקטי. * CHKDSK היה הדבר הראשון שעשיתי, זה לא סימן אותם... ביקש להפעיל מחדש את המחשב כדי לסרוק, נתתי לו לעשות את זה והוא סיים וכלום.
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים מחבר ייתכן שלא השתמשתי במתג /r (זה היה לפני כמה שבועות...) אעשה את זה. עריכה, אוקיי עשיתי את זה, אז ניתן כעת להשתמש בו? אגב זה אומר שאם אפרמט, אז המערכת שוכחת מהם שוב? (כתוב שזה נשמר בקובץ).
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים אם תבצע פורמט מהיר אז כן, הם לא ממופים, אבל אם תבצע פורמט מלא אז לא תצטרך לבצע שוב כי זה כולל chkdsk /r
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים מחבר אם תבצע פורמט מהיר אז כן, הם לא ממופים, אבל אם תבצע פורמט מלא אז לא תצטרך לבצע שוב כי זה כולל chkdsk /rכבר ביצעתי low-level format דרך הכלי של סמסונג. סתם נתן לי הודעה שאלך להחליף אותו ועדיין נראה שיש פגומים.אגב הוא לא מראה לי שטח תפוס או שחסר פתאום איזה ג'יגה או שתיים, זה לא מה שאמור להיות?
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים לא אמור להיות חסר שום דבר אם יש מספיק סקטורים שמורים.ומה הקשר בין מה שאמרתי ל-LLF? בימינו כמעט (?) ואין שום סיבה לבצע כזה דבר.
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים מחבר רק ציינתי שעשיתי LLF, לא יודע מה המטרה שלו האמת... (אגב גם עשיתי פורמט רגיל ארוך)אני גם לא מאמין שיש מספיק סקטורים שמורים... הקשיח ישן ובטח השתמש בכולם - בגלל זה כל תוכנת בדיקה צועקת הצילו.
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים מחבר בינתיים יציב, אבל מקודם הייתה מותקנת מערכת הפעלה כשהוא התחיל עם השטויות - זה המבחן האמיתי. אני עושה גיבוי במחשב הנוסף ואשפוך את החלונות עליו. נראה איך יילך...
פורסם 2010 באוגוסט 515 שנים אם אתה ממש רוצה למלא את הסקטורים הפגומים בקבצים ונראה לך שזה יאפשר לך להשתמש בותעתיק אליו הרבה קבצים קטנים נגיד שירים או תמונות תמלא את כל הנפח ואז תעשה מחיקה רגילה של קבצים מה שיושב על BS לא ימחק .. וכל הנפח שישתחרר שלך
פורסם 2010 באוגוסט 615 שנים מחבר אם אתה ממש רוצה למלא את הסקטורים הפגומים בקבצים ונראה לך שזה יאפשר לך להשתמש בותעתיק אליו הרבה קבצים קטנים נגיד שירים או תמונות תמלא את כל הנפח ואז תעשה מחיקה רגילה של קבצים מה שיושב על BS לא ימחק .. וכל הנפח שישתחרר שלךאני חושב שזה כן יכול להמחק, אבל מוכן לנסות (יישמתי משהו כזה, מילאתי אותו בקבצים כבר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.