עבור לתוכן

בעיה בSLI 470

Featured Replies

פורסם

סיימתי להתקין את שני הכרטיסים, התקנתי גם את הדרייברים החדשים אבל מישום מה כל פרק זמן לא קבוע המחשב נותן לי מסך שחור ואז עושה ריסט.

לא בהכרח במשחק

יש למשהיו רעיון? :nixweiss:

פורסם

ראיתי כבר כמה תלונות על זה ברשת, אישית זה עושה לי אותה בעיה עם GTX260 ( המסך מאבד סיגנל ואחר כך המחשב נתקע / מרסט את עצמו )

עברתי לדרייבר אחד אחורה והכל בסדר...

פורסם
  • מחבר

לעשות פשוט ROLL BACK?

או להתקין את 257.21?

אגב, זה אמור להיפתר או שאני אמור לחכות לדריברים הבאים שייצאו?

פורסם

נסה להסיר הסרה מלאה לדרייבר הקיים ולהתקין 257.21 במקום, תעדכן אם פתר את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

לא פתר :'(

אפילו החמיר. זה לא בעיה של טמפ כי הכל בנורמל

פורסם

קרה לי עם 258.96, כעת עם 257.21 וזה עובד יציב.

פורסם
  • מחבר

זה מתחיל לקרות כאשר אני מאפשר SLI ב nvidia control panel

alpha זה קרה לך בעבודה שוטפת או רק תוך כדי משחק?

אגב יש עדיפות לאיזה כרטיס לחבר את המסך?

פורסם

פעם אחת קרה תוך כדי BC2, פעם שניה קרה סתם כך תוך כדי גלישה. אני מחבר את המסך לכרטיס העליון (ראשי).

נסה להוציא ולחזיר את הגשר, לטעמי אין סיבה שזה יקרה לך עם הדרייבר הזה. דבר נוסף - שני הכרטיסים הם מאותו הדגם/חברה? מריצים את אותה הקושחה (בדוק עם GPU-Z)?

פורסם
  • מחבר

כרגע זה נראה יותר טוב, אני אריץ כמה לופים של 3DMARK

אגב, מה הטמפ' במאמץ ומנוחה של כל אחד מהכרטיסים אצלך?

עריכה :סיים שלוש הרצות של 3d mark, בניתיים אין בעיות. תודה רבה על העזרה

פורסם

50~ במנוחה, 90~ במאמץ.

פורסם
  • מחבר

עליון? תחתון?

פורסם

התחתון מגיע ל 65-70 במאמץ, ככל הנראה בגלל שה Scaling אינו 100%... ב Idle שניהם אותו דבר.

פורסם
  • מחבר

לא רק בגלל הscaling התחתון מבשל את העליון מלמטה...

פורסם
  • מחבר

בעייה אחרת שהתעוררה. כשחיברתי בהתחלה את הכרטיסים שמתי אותם צמודים אחד לשני אבל הטמפ של הכרטיס העליון היו גבוהות מידי לטעמי אז הזזתי את הכרטיס התחתון חריץ אחד למטה.

כרגע המחשב לא מזהה את הכרטיס השני ומראה לי שיש לי רק כרטיס אחד.

צריך לשנות משהו בהגדרות של הלוח אם בגלל שהזזתי את הכרטיס לחריץ ה PCI X8? או שכרטיסים ב 2 WAY SLI צריכים לשבת אחד ליד השני?

פורסם

Nope, רק קח בחשבון שכעת שני הכרטיסים עובדים ב x8, במקום x16 - לא אמור להיות עקרוני.

בדבר הזיהוי - בצע הסרה מלאה לדרייבר של NVIDIA, תחילה דרך תפריט הוספה/הסרה, ללא אתחול, הסרת כל השאריות באמצעות Driver Sweeper, אתחול, איך שמ. ההפעלה תעלה רוב הסיכויים שהיא תנסה להוריד את הדרייבר מ W.U, דלג על השלב הזה ופשוט תתקין את הדרייבר מחדש.

אם מ. ההפעלה עדיין מסרבת לזהות את כ. המסך השני, נסה להעיף את הכרטיס העליון וחבר את המסך לכרטיס שכעת יושב באפיק ה x8, רק בשביל לוודא שהחריץ פשוט לא מת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים