פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים סיימתי להתקין את שני הכרטיסים, התקנתי גם את הדרייברים החדשים אבל מישום מה כל פרק זמן לא קבוע המחשב נותן לי מסך שחור ואז עושה ריסט. לא בהכרח במשחק יש למשהיו רעיון?
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים ראיתי כבר כמה תלונות על זה ברשת, אישית זה עושה לי אותה בעיה עם GTX260 ( המסך מאבד סיגנל ואחר כך המחשב נתקע / מרסט את עצמו )עברתי לדרייבר אחד אחורה והכל בסדר...
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים מחבר לעשות פשוט ROLL BACK?או להתקין את 257.21?אגב, זה אמור להיפתר או שאני אמור לחכות לדריברים הבאים שייצאו?
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים נסה להסיר הסרה מלאה לדרייבר הקיים ולהתקין 257.21 במקום, תעדכן אם פתר את הבעיה.
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים מחבר זה מתחיל לקרות כאשר אני מאפשר SLI ב nvidia control panelalpha זה קרה לך בעבודה שוטפת או רק תוך כדי משחק?אגב יש עדיפות לאיזה כרטיס לחבר את המסך?
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים פעם אחת קרה תוך כדי BC2, פעם שניה קרה סתם כך תוך כדי גלישה. אני מחבר את המסך לכרטיס העליון (ראשי).נסה להוציא ולחזיר את הגשר, לטעמי אין סיבה שזה יקרה לך עם הדרייבר הזה. דבר נוסף - שני הכרטיסים הם מאותו הדגם/חברה? מריצים את אותה הקושחה (בדוק עם GPU-Z)?
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים מחבר כרגע זה נראה יותר טוב, אני אריץ כמה לופים של 3DMARKאגב, מה הטמפ' במאמץ ומנוחה של כל אחד מהכרטיסים אצלך?עריכה :סיים שלוש הרצות של 3d mark, בניתיים אין בעיות. תודה רבה על העזרה
פורסם 2010 באוגוסט 215 שנים התחתון מגיע ל 65-70 במאמץ, ככל הנראה בגלל שה Scaling אינו 100%... ב Idle שניהם אותו דבר.
פורסם 2010 באוגוסט 315 שנים מחבר בעייה אחרת שהתעוררה. כשחיברתי בהתחלה את הכרטיסים שמתי אותם צמודים אחד לשני אבל הטמפ של הכרטיס העליון היו גבוהות מידי לטעמי אז הזזתי את הכרטיס התחתון חריץ אחד למטה.כרגע המחשב לא מזהה את הכרטיס השני ומראה לי שיש לי רק כרטיס אחד. צריך לשנות משהו בהגדרות של הלוח אם בגלל שהזזתי את הכרטיס לחריץ ה PCI X8? או שכרטיסים ב 2 WAY SLI צריכים לשבת אחד ליד השני?
פורסם 2010 באוגוסט 315 שנים Nope, רק קח בחשבון שכעת שני הכרטיסים עובדים ב x8, במקום x16 - לא אמור להיות עקרוני.בדבר הזיהוי - בצע הסרה מלאה לדרייבר של NVIDIA, תחילה דרך תפריט הוספה/הסרה, ללא אתחול, הסרת כל השאריות באמצעות Driver Sweeper, אתחול, איך שמ. ההפעלה תעלה רוב הסיכויים שהיא תנסה להוריד את הדרייבר מ W.U, דלג על השלב הזה ופשוט תתקין את הדרייבר מחדש.אם מ. ההפעלה עדיין מסרבת לזהות את כ. המסך השני, נסה להעיף את הכרטיס העליון וחבר את המסך לכרטיס שכעת יושב באפיק ה x8, רק בשביל לוודא שהחריץ פשוט לא מת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.