עבור לתוכן

מסך LCD 17" כן אני רוצה את עצתכם...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

IBRO ידידי, באיכות תמונה אין כל כך מתחרים ל-EIZO, לפחות לא אמורים להיות, לפי ביקורת גרמנית אחת שתירגמתי נאמר עליו כמסך בעל איכות התמונה הטובה ביותר שנראית על מסף LCD כלשהו מבחינת הצגת צבעים וכ"ו, כאשר הסאמסונג שהושווה אליו היה שני.

פורסם

ורק שתדע, 25MS לא ניתנים להבחנה בעין לא מזויינת. מסכים שיהיו טובים למשחקים מתחילים מ35MS ומטה...

פורסם

IBRO ידידי, באיכות תמונה אין כל כך מתחרים ל-EIZO, לפחות לא אמורים להיות, לפי ביקורת גרמנית אחת שתירגמתי נאמר עליו כמסך בעל איכות התמונה הטובה ביותר שנראית על מסף LCD כלשהו מבחינת הצגת צבעים וכ"ו, כאשר הסאמסונג שהושווה אליו היה שני.

KoM,

תראה. ל Eizo יש שם יוצא מן הכלל במסכי CRT, ללא ספק הם מייצרים את ה CRT הכי טובים שקיימים לדעתי.

המצב בשוק ה LCD קצת שונה.

יש מספר מאוד מוגבל יצרני פנלים של LCD (פנל, להבדיל ממוניטור הוא יחידת התצוגה, הLCD בלבד). העיקריים שבהם:

LG-Philips

Samsung

AU Optronics

Chimei

Hyundai

Sharp

Toshiba

ועוד כמה זעירים יותר.

כל יצרני המוניטורים משתמשים בפנלים של אחת החברות האלה. כיוון ש EIZO לא מייצרת פנלים של LCD בעצמה, איכות התמונה של מסך LCD של EIZO לא יכולה להיות הרבה יותר טובה ממוניטורים אחרים המשתמשים באותו LCD פנל.

נכון, יכולים לשים ADC טוב יותר, אבל ההבדל בין ADC אחד למשנהו, בהנחה שמסתכלים על מסך אחר של חברה סבירה, שלא מוכרת את המסך במחיר רצפה, הוא לא משמעותי.

לכן יכול להיות שמסך EIZO הוא טיפה יותר טוב, אבל זאת במידה זעירה בלבד, ולא תמיד - כמו שהיה במסכי ה CRT. האם זה שווה לך את התוספת הכספית? החלטה שלך.

פורסם
  • מחבר

שווה לי אם בביקורת שקראתי עליו ששם הוא הושווה ישירות לסאמסונג נאמר כי ה-EIZO הוא המלך בכל הקשור לאיכות תמונה והצגת צבעים.

ועם 25MS הוא אמור להיות סביר בהחלט למשחקים.

הבעייה היא עם מסכי ה-16MS היא באיכות התמונה והצבעים הירודה מאד שהם מנפקים כדי לעמוד בקצב הגבוהה...

פורסם

אין לי הרבה ידע על מסכי ה17" הדקים...רק מה שקראתי פה ובעוד אתרים...

אבל זאת שאלה מאוד חשובה שאף פעם לאף אחד פה אין תשובה חד משמעית..

אם מישהו בא לפורום ואומר: אני צריך כרטיס מסך בשביל: X, Y,Z בתקציב: F

אז ישר תדעו מה לייעץ לו...

אז לדעתי כדאי להשקיע גם בנושא המסכים..

אותה שאלה נשאלת לפחות פעם כמה ימים ואף פעם אין תושבה משמעית..כל אחד אומר: שמעתי שזה מסך חמוד

או: לחבר שלי יש אותו וזה נראה לו יפה

כל מסך יראה לבן אדם יפה..קודם כל כי מן הסתם הוא לא קנה סתם מסך אלא מסך שהומלוץ איפשהו

ושנית כל..העין של האדם לא ממש תשים לב לפאקים מסויימים שיש במסך

כמו הפיסקסלים המתים ב16מ"ש...וכו'

אני אישית נראה לי שאני אקנה את הQ17 שזה יהיה עוד כחודש..

אבל לא כי אני בטוח שהוא הכי טוב בתקציב אלא כי הרבה המליצו..ואין לי עוד הרבה אופציות...

אז אם לא קשה..אתם בוני הפורום..תשקיעו גם בזה מחשבה

תודה

פורסם

תראה, זאת נקודה טובה אבל פשוט שאלה ללא תשובה. מסך זה לא משהו שאפשר לעשות לו בנצ'מרק ב3D MARK ולדעת איזה מסך הכי טוב אלא תלוי במס' נתונים טכניים וכמובן הסתכלות על המסך וראיית זמן תגובה איטי או צבעים לא יפים. נשאר לנו רק לספר מנסיון או מהאינטרנט (שזה בד"כ ההשוואות הדי גדולות אצל טום ומה שגוגל מוצא)

פורסם

KoM, השוו EIZO לאיזה דגם של סמסונג?

ותביא ביקורת בבקשה.

אני יודע שלEIZO יש שם מצויין, אבל במקרה של ה172T אני לא בטוח בכלל שיש לEIZO ייתרון.

פורסם
  • מחבר

יש ביקורת גרמנית שה-L557 של EIZO הושווה ישירות לסאמסונג 172T. תירגמתי את כל הביקורת והבנתי שהוא ניצח את הסאמסונג, בוודאי בכל הקשור לאיכות תמונה.

פורסם

הייתי הולך על יונדאי Q17

פורסם
  • מחבר

לא שמעתי גדולות על איכות התמונה שלו...

פורסם
יש ביקורת גרמנית שה-L557 של EIZO הושווה ישירות לסאמסונג 172T. תירגמתי את כל הביקורת והבנתי שהוא ניצח את הסאמסונג, בוודאי בכל הקשור לאיכות תמונה.

אני לא מבין מאיפה ה"בוודאי" הזה....... בכל אופן אני מקווה שזה נכון.

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה תקישור ולתרגם ולקרוא ?

אמרתי את הבוודאיח הזה כתוצאה מהביקורת שם נאמר כי ה-EIZO פשוט טוב יותר בהשוואה ישירה לסאמסונג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים