עבור לתוכן

מסך LCD 17" כן אני רוצה את עצתכם...

Featured Replies

פורסם

אני צתכוון לקנות מסך LCD 17" חדש ויש לי אפשרות לבחור כרגע בין מספר דגמים :

האם יש לכם ניסיון ועל מה הייתם ממליצים ?

EIZO Flexscan L557, 5 שנים אחריות

Samsung 172T DVI

או הוויוסוניק המוכר כל כך הלא הוא ה-Viewsonic VP171

מה הכי מומלץ ? כאשר יש צורך באיכות דו מימד מעולה ואפשרות לשחק במשחקים בצורה נורמאלית ! כמו כן חובה DVI שנמצא בכולם. מה הכי מומלץ ? (ואל תגידו ישר שהוויוסוניק כדאי בגלל ה-16 מילישניות כי הוא לא 16 מילישניות אמיתי.

תודה מראש...

פורסם

Try each one of the mentioned monitors, and choose. That simple...

פורסם

לפי הSPECS שלושת המסכים האלו מאוד דומים.

ThePorscher קיבל לפני מס' ימים את הוויוסוניק אז אולי הוא יוכל לפרט עוד עליו (יש עוד משתמש איתו כאן בפורום ששכחתי את הNICK החדש שלו)

אני לא מכיר מישהו שיש לו את אחד משאר המסכים אז נראה שרק גוגל יניב פירות.

על הסמסונג [ url=http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=1780]יש ביקורת ב anandtech אבל על אחרים לא ראיתי באתר חומרה מוכר אבל בטוח יש

:)

פורסם

אני צתכוון לקנות מסך LCD 17" חדש ויש לי אפשרות לבחור כרגע בין מספר דגמים :

האם יש לכם ניסיון ועל מה הייתם ממליצים ?

EIZO Flexscan L557, 5 שנים אחריות

Samsung 172T DVI

או הוויוסוניק המוכר כל כך הלא הוא ה-Viewsonic VP171

מה הכי מומלץ ? כאשר יש צורך באיכות דו מימד מעולה ואפשרות לשחק במשחקים בצורה נורמאלית ! כמו כן חובה DVI שנמצא בכולם. מה הכי מומלץ ? (ואל תגידו ישר שהוויוסוניק כדאי בגלל ה-16 מילישניות כי הוא לא 16 מילישניות אמיתי.

תודה מראש...

וכולם באותו המחיר?

ה EIZO בטח יקרים למחץ אבל יש להם שם ומוניטין חזק בתחום תצוגת התלת מימד ותוכנות תיב"מ.

ה Samsung הזה עד כמה ששמעתי הוא מצויין לגבי ה VIEWSONIC אני לא מכיר את הדגם אבל חברה בהחלט מהטובות יותר שיש.

פורסם

מסכי LCD טובים גם למשחקים כי לפי מה שאומרים הם לא טובים השאלה היא אם מה שאומרים נכון?

פורסם

לי יש HYUNDAI Q17 והוא מעולה...

אחלה גם בסרטים ומשחקים.

יש גם ביקורת אצל טום.

אפילו המחיר לא מרתיע... ~2600 ש"ח (זיגזג/לוג'יק)

פורסם
  • מחבר

את הוויוסוניק אני דווקא מכיר טוב וראיתי אותו בעיניים, אבל העובדה כי הוא אינו 16 מילישניות אמיתי מעט מפריעה לי.

חבל לי שאין לאף אחד ניסיון עם ה-EIZO הזה כי נראה לי שאני אלך עליו, גודל נקודה קטן יותר ואיכות תמונה ללא פשרות אמורים להיות ברמה גבוהה מאד במסך שלהם...

פורסם

KOM, יצא לך להתרשם מאחד המסכים שכתבת? ראית אותם בעיניים?

פורסם

לי יש את הסמסונג 172T

רק שהוא חורג מהתקציב שלך קצת נראה לי.. בערך 3500

הוא פשוט מעולה :o ;D

פורסם
  • מחבר

חוץ מהוויוסוניק לא ראיתי כלום...

אתה עם הסאמסונג, אתה יכול לפרט מעט יותר ?

פורסם

KoM,

גודל נקודה לא רלוונטי בכלל במסכי LCD.

למסכי LCD יש רזולוציה טבעית קבועה, ולכן גודל הנקודה הוא פונקציה שטח הצפייה (שהוא כמעט אותו דבר בכל המקרים, כי כל המסכים הם 17") והרזולוציה הטבעית. לכן "שטח" הנקודה צריך להיות זהה בין כל המסכים.

לנתון הזה אין כל משמעות, ואני מציע לך להתעלם ממנו. בכלל, אני לא יודע איפה מצאת נתון כזה במסך LCD, אני מעולם לא ראיתי נתון כזה.

פורסם
  • מחבר

בוודאי שיש נתון שכזה, כאשר הוא נע בדרך כלל בין 0.297 לבין 0.264 במסכים האיכותיים יותר...

פורסם

חוץ מהוויוסוניק לא ראיתי כלום...

אתה עם הסאמסונג, אתה יכול לפרט מעט יותר ?

למישהו שאני מכיר יש את המסך , הוא אומר שהוא פשוט מעולה.

הם משחק בו משחקים כאילו זה מסך רגיל, ובעל איכות משגעת!.

פורסם

בוודאי שיש נתון שכזה, כאשר הוא נע בדרך כלל בין 0.297 לבין 0.264 במסכים האיכותיים יותר...

KoM,

1. תסכים איתי שלמסכי ה17" רזולוציה של 1280X1024?

2. אם גודל הנקודה קטן יותר, ומספר הנקודות (1280X1024) זהה, אז שטח התצוגה קטן יותר?

3. כיוון ששטח התצוגה כמעט זהה במסכי 17" (בטח אין הבדל של 12.5% כמו זה שהבאת בין גדלי הנקודות בשטח התצוגה), אין שום משמעות לנתון של גודל נקודה.

פורסם

קראתי בביקורות שלסמסונג יש איכות תמונה משגעת.

בקשר לEIZO יש לו 25MS כמו לסמסונג והאיכות תמונה שלו בטח פחות טובה...... על הסמסונג אמרו שהוא פשוט מהמם. אבל 25MS זה לא הכי הכי משהו למשחקים אבל זה גם טוב.

למי שיש את הסמסונג 172T, גם בסרטי DVD הוא טוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים