עבור לתוכן

** היום יום הולדת **

Featured Replies

פורסם

היום, לפני חמש שנים, ב-2/8/2005, עלה לאוויר האתר http://www.netcheif.com זאת מתוך מטרה להוות מקור ידע, דובר עברית, בנושאי נתבים ורשתות ביתיות. ל-POST זה מצורפת תמונה היסטורית של האתר מספטמבר 2005, כחודש לאחר הקמתו.

במהלך חמש השנים האחרונות צבר האתר אוהדים רבים והצליח לבסס את עצמו כמקור ייחודי למידע בתחום זה.

חיפושים רבים בגוגל הקשורים לתחום הנתבים והרשתות הביתיות, מעלים את NetCHEIF כתשובה הראשונה. כך לדוגמא חיפוש אחרי המושגים "רשת ביתית", "שיתוף אינטרנט" או "אבטחת רשת", מעלה עשרות ומאות אלפי תוצאות בהם NetCHEIF ממוקם ראשון.

בשנה האחרונה הרחבתי את פעילות האתר על ידי פרסום "הבלוג של NetCHEIF", שכולל גם סקירות מהביקור שלי בתערוכת CES 2010. במקביל, החלה גם פעילות ב-Facebook וב-Twitter (חפשו NetCHEIF באתרים אלה או לחצו על ה-IOCN המתאים בראש האתר).

אין לי אלא לנצל את ההזדמנות הזו ולהודות ל-250,000 הגולשים היחודיים שביקרו באתר בשנה האחרונה אשר צפו בקרוב לחצי מיליון דפים -- גולשים אלה ביחד עם התוכן הייחודי של האתר, הם שהביאו אותו לרגע זה.

תודה גם לכל מאות הגולשים שכתבו אלי מכתבי תודה וההערכה.

אני מאחל לכולנו עוד הרבה שנים מענינות בתחום הזה.

CHEIF

[attachment deleted by admin]

פורסם

מזל"ט, אתר בהחלט שימושי וראוי להיות במועדפים :xyxthumbs:

פורסם

אין הרבה מה להגיד ,אתר מדהים בעל תוכן עשיר ,ושפה טובה

פורסם

ציף', קבל ממני ח"ח על האתר המצויין שלך.

מצאתי את עצמי משתמש בו לא מעט בזמן שהגדרתי ראוטרים לחברים ובזכותו בחרתי ב-WR1043ND של TP-Link בתור הראוטר האלחוטי הראשון לביתי (בחירה שאני בהחלט מבסוט שעשיתי).

:xyxthumbs:

פורסם

מזל"ט !! למדתי לא מעט :xyxthumbs:

פורסם

ציף', קבל ממני ח"ח על האתר המצויין שלך.

מצאתי את עצמי משתמש בו לא מעט בזמן שהגדרתי ראוטרים לחברים ובזכותו בחרתי ב-WR1043ND של TP-Link בתור הראוטר האלחוטי הראשון לביתי (בחירה שאני בהחלט מבסוט שעשיתי).

:xyxthumbs:

גם אני עשיתי כך אבל לאחר הקניה התברר לי שהוא לא תומך באינטרנט מהיר L2TP
פורסם
  • מחבר

למען הגילוי כדאי היה שתציין שהחברה לקחה אחריות על הנושא והוציא קושחה חדשה שמתקנת את הבעיה.

פורסם

הייתי אומר אם הייתי רואה אבל אין.

פורסם
  • מחבר

מה שכתבת זו סתם השמצה. אתה בעצמך כתבת שהקושחה החדשה פותרת את הבעיה -- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=467508.msg3996396#msg3996396

כל מי שיפנה לבנדא-מגנטיק (טלפון 1-700-501-301) יקבל את הקושחה בלי בעיה.

חבל שאתה מפיץ מידע שגוי ומטעה.

פורסם

אני פניתי לבנדא מגנטיק במייל וקיבלתי מהם תשובה שקושחה חדשה תצא בעוד שבועיים.

סוף סיפור, לא טרחו לשלוח לי כלום.

כשפניתי בטלפון הציע לי התומך להחזיר את הראוטר לחנות ולהזדכות על הכסף.

הבנת את זה.

סליחה עוד משהו,

פניתי במייל לחברת TPLINK

לא קיבלתי אפילו תשובה

מי שהציל אותי זה משתמש בפורום היקר הזה ששלח לי קושחה שפותחה כנראה לשוק הרוסי.

הבנת את זה, לא קיבלתי שום פתרון לא מהיבואן, לא מהחנות ולא מהייצרן.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים