עבור לתוכן

לוח אם למערכת I7 לצורך אבורקלוק תקציב עד 2000 שקל

Featured Replies

פורסם

היי תסתכלו בפמרט שלי בפרופיל יש לי מעבד 875K I7

אני רוצה להגיעה איתו ל4 גיגה אוברקלוק עם קירור אויר/מים איכותי שעוד לא החלטתי עליו משו באזור ה 400 שקל

מבקש כמה הצעות ללוחות אם איכותיים - חשבתי לקנות לוח אם של אסוס פרמיום מי שמכיר עולה 1570 שקל יש עוד הצעות כאלו או אחרות?

פורסם

קירור מים ב-400 שקלים לא שווה יותר מקירור אוויר ב-400 שקלים. תחסוך לעצמך את הטרחה/עבודה ותלך על קירור אוויר.

ועם קירור בתקציב שכזה אתה לא תשבור שיאים, או במילים אחרות, לא תזכה לנצל ממש את המכפלה הפתוחה, אז כל לוח פשוט שתקנה יעשה את העבודה. כלומר אולי המכפלה הפתוחה תקל עליך קצת בתהליך אבל בשורה התחתונה תגיע פחות-או-יותר לאותו תדר שהיית מגיע אם המכפלה הייתה נעולה.

פורסם

ברגע שהמעבד עם מכפלה פתוחה אין שום צורך באיזה לוח ביצועיסט, לא יהיה הבדל גדול בתדר הסופי בן לוח של 1500 שקל ללוח של 600 שקל, בטח שבטח שאין צורך בלוח של 2000 שקל :\

פורסם

לא להגזים, אחרי הכל פחות מתווכים ופחות מכפלות אבל עדיין הלוח אחראי לייצוב המתח של המעבד ובתדרים גבוהים אולי עדיף להשקיע עוד 100 שקלים מהלוח הזול ביותר.

פורסם

600 זה לא הלוח הזול ביותר...

מה שגם עם הקירור שלו יהיה לא קל לעבור 4GHZ ואז כבר באמת שאין צורך בלוח יקר מידיי.

פורסם
  • מחבר

הבנתי פשוט לא ידעתי שהמעבד הזה כל כך בנוי לאבורקלוקים אין לי בעיה לעלות אותו גם ל 4.5 גיגה השאלה שלי איזה לוחות אם אתם ממליצים לי אם נגיד אני רוצה לעלות תאבורקלוק ל 4+ גיגה +קירור אויר עד 400 שקל שיכול לעשות תעבודה....

המליצו לי הרבה על אסוס פרמיום למי שמכיר

פורסם

אתה לא מבין שעם מכפלה פתוחה הלוח לא צריך להיות כזה טוב? שלא לדבר על זה שקירור ב-400 שקל לא יעזור לך לנצל כמו שצריך את המכפלה הפתוחה. בקיצור, קנה i7-860 וסגור את העניין עם P55/H55 זול ו-Mugen 2.

פורסם
  • מחבר

אם לא הבנת קניתי כבר I7 875K מה הבעיה למליץ על לוח אם?!?

פורסם

אף אחד לא אמר שיש בעיה. הצענו לך כבר לקחת לוח זול ופשוט. אם אתה רוצה דגמים אז לדוגמא H55M-USB3 או P55A-UD3 יעשו את העבודה..

פורסם
  • מחבר

הלוחות האלו יספיקו לי להגיע עם המעבד ל 4.5 גיגה הרץ.?!

פורסם

הקירור יגביל אותך, לא הלוחות הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

ok in the end i order Noctua NH-D14 CPU Cooler

i hope it will be engh for 4-4.2 ghz

פורסם

אני בטוח שתצליח. תתחדש :)

פורסם
  • מחבר

10x

i just waiting to come back to israel and put all the parts togther

and start to play :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים